Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 6,82 den depoyu fulletmiştim, yazık oldu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 @TiesTorN3 güne bir depo bitmiyor mu senin zaten? az çatayım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 4 hours ago, wazzap said: @TiesTorN3 güne bir depo bitmiyor mu senin zaten? az çatayım 2.5 hafta önce aldığım deponun 3/4'ü duruyor hala çok az sürüyorum bmw yi, haftada 1 falan çıkıyor anca... babamda boşta duran kullanılmayan bir lpg'li kartal vardı, onu hacıladığım için genelde onu kullanıyorum sağa sola gitmek için wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Varlık içinde yokluk çekiyor malcım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 (düzenlendi) 3 hours ago, TiesTorN said: 2.5 hafta önce aldığım deponun 3/4'ü duruyor hala çok az sürüyorum bmw yi, haftada 1 falan çıkıyor anca... babamda boşta duran kullanılmayan bir lpg'li kartal vardı, onu hacıladığım için genelde onu kullanıyorum sağa sola gitmek için Bu arabayı almanın ve masraflarını üstlenmenin ne anlamı kaldı? Kasım 13, 2018 rammstein tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 1 hour ago, rammstein said: Bu arabayı almanın ve masraflarını üstlenmenin ne anlamı kaldı? keyif arabası denen kavramı duydun mu sen hiç? haftada 1-2 çıkarılır keyfine varılır, günlük kullanılmaz çünkü masrafı fazladır... uzun yola vs. giderken onu çıkarır onunla gidersin ama günlük işler için anlamsızdır. markete gitmek için 4.4 motora gerek yok wazzap, Thustu and stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 6 hours ago, TiesTorN said: babamda boşta duran kullanılmayan bir lpg'li kartal vardı, onu hacıladığım için genelde onu kullanıyorum sağa sola gitmek için Foto isterük. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 (düzenlendi) 16 hours ago, TiesTorN said: keyif arabası denen kavramı duydun mu sen hiç? haftada 1-2 çıkarılır keyfine varılır, günlük kullanılmaz çünkü masrafı fazladır... uzun yola vs. giderken onu çıkarır onunla gidersin ama günlük işler için anlamsızdır. markete gitmek için 4.4 motora gerek yok Kasım 14, 2018 rammstein tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Peh...https://www.otopark.com/2018/11/bp-opet-petrol-ofisi-ve-shell-tarafinda-gizli-akaryakit-zammi/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 farkettiğimiz durum demek ki gerçekten yasal değilmiş... Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 eşelmobili tamamen ezip kendi bayi karlarını artırmak için yaptıkları rezil bir davranış türü. Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 (düzenlendi) Akaryakıta indirim geldi ama dizel indirimi ÖTV deki indirimi karşılaması için yansıtılmadı. Böylelikle benzin ve dizel arasındaki fark 5 kuruş oldu. . ülke tarihinde böyle bir olay daha yaşanmamıştı. yaşasın koyunlar kuzular danalar felan. forumda da varsa bu kuzu ve danalardan. onlarında kulaklarını çınlatıyorum. üstüne alınan alınsın bi tarafımda değil. Kasım 18, 2018 jackjoker tarafından düzenlendi ahat beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 benzin kullanan biri olarak... oh yeah. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Benzin kullanım oranını sadece bireysel diye nitelendirince, toplu taşıma, kargo vs her türlü ağırlıklı taşımacılıkta motorin kullanıldığı düşününce hala saçmalığın daniskası sürüyor. Ulaşım adına can yakılmaya devam ediliyor. Bir gün benzin ve motorinin fiyatlarının kafa kafaya geleceğini ise hayal bile edemezdim. O bile gerçek oldu... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 (düzenlendi) galiba burada canim ulkemizde de artik mazot benzinden pahali olacak. ahan da AB gibi olduk Kasım 19, 2018 infestor tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 normali mazotun daha pahalı olmasıdır zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 2 hours ago, TiesTorN said: normali mazotun daha pahalı olmasıdır zaten. biz normal bir ulke olsak evet Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 On 11/19/2018 at 10:33 PM, TiesTorN said: normali mazotun daha pahalı olmasıdır zaten. Malcım, benzin daha "rafine" edilmiş bir ürün. Üretimi daha pahalı. Nasıl oluyor da normali mazotun daha pahalı olması olabiliyor. Senin araban benzinli diye mi yani? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 59 minutes ago, stardust said: Malcım, benzin daha "rafine" edilmiş bir ürün. Üretimi daha pahalı. Nasıl oluyor da normali mazotun daha pahalı olması olabiliyor. Senin araban benzinli diye mi yani? benim bildiğim mazotun elde edilmesi daha zordur, benzin değil... yanılıyor da olabilirim. neticede AB ve ABD'de mazot daha pahalı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Mazotun elde edilmesi daha kolay fakat çevreyi daha fazla kirlettiği için vergisi daha yüksek oluyor dünyada, bir de ek olarak ülkeden ülkeye değişse de standartları tutturmak için daha fazla rafine edilmesi gerekebiliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 https://tr.investing.com/news/economy-news/motorinde-pompa-fiyatlarnda-ndirim-yapld-542577 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/benzine-bir-indirim-daha-geliyor-2754620/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 (düzenlendi) Haftabaşında depoyu fullemiştim. Haftasonunda tekrar fulleyeyim bari. İndirimler gelmeden önce 7,10'un üzerine çıkmıştı, hergün 1-2 kuruş artıra artıra. Oralarda da almıştım. Şimdi 6,5'in altına düşecek. Bu şekilde düşmeye devam ederse galon galon alıp stokmalak lazım. Çok sürmez, seçimlerden sonra uçar tekrar. Ayrıca benzin gördüğü yeri unutmaz. Kasım 23, 2018 mamad tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 22 hours ago, mamad said: Ayrıca benzin gördüğü yeri unutmaz. intikamci benzin Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 benzin tekrardan 6 tl ye yaklaştığına göre, başlığı değişebiliriz Hamso and pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş