Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 @ sen datminatör'ü dinlendir biraz, depoyu doldur, çek garaja hatta nası olsa yer müsait bence sen 1-2 varil benzin al koy orda köşeye bir yere. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 31 Aralık 2016 tarihinden geçerli olmak üzere motorinde 12 kuruş fiyat artışı beklenirken, benzin fiyatlarında bir değişiklik beklenmemektedir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 31 Aralık 2016 tarihinden geçerli olmak üzere motorinde 12 kuruş fiyat artışı beklenirken, benzin fiyatlarında bir değişiklik beklenmemektedir. Cüzdanlar ferahlasın bakalım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Cüzdanlar ferahlasın bakalım Hep 50TLlik alınca sıkıntı olmuyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Litresi 50 tl olunca da fark etmez o zaman Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Tam gaz yola devam durmak yok Yeni yıla huzurlu zamlarla girmesek olmazdı zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 motorine 12 kuruş zam haberini telefondan okumuştum, şimdi eve gelirken opete uğrayıp "doldur baba yarına zam geliyormuş" dedim 50lt x12kr = 6 TL kardayım beyler, bu birikimi nasıl değerlendireceğim konusunda bir yatırım uzmanına danışayım en iyisi. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Yarin benzine z var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 7-8 kurus daha sokacaklar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Tepedekilerin bi sevdasına döviz fırladıkça bize daha çok zamlar gelir. Dünya bazında petrol değer kaybediyor, biz dolar yükseldiği için zam yaşıyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Boyle bir haber aldim ama sitelerde bulamıyorum. MAZOT ZAM 11 KRŞ BENZIN ZAM 15 KRŞ YARIN Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 o kadar çabuk zam gelmez daha dün gelmedi mi zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Benzine gelmezde mazota gelebilir, hadi yaptıkları döviz kuru düşürme etkisiyle indirimde yapsınlar bari... Nerde habire bindirim babam bindirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), 14 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceğini duyurdu. PÜİS'ten yapılan açıklamaya göre benzin fiyatlarında 14 kuruş ve motorin fiyatlarında ise 12 kuruş zam bekleniyor. http://www.hurriyet.com.tr/benzin-ve-motorin-fiyatlarina-zam-geliyor-40334907 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 5.30 dan 100 liralık almıştım iki gün önce, bari eve giderken 150 liralık daha alayım. hatta 200 liralık alayım 1 litre kar etmiş olurum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 bu gidişle ilk çeyrek bitmeden 6yı da görürüz hey maşallah yürü be... ama yol yaptılar olsun. Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 benim sakalım var ama beni dikkate almıyorsunuz. petrol varil fiyatı düşüyor bizimkiler zamcık yapıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Ben zam gelecek diye son üç seferdir daha yarımken dolduruyordum. Artık dolduracak yer kalmadı Her gün zam geliyor zaten, yetişemiyoruz. Geçen sene mazot 3,5TL düşmüşken nasıl stok yaparım diye düşünüyordum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Zam değil, fiyat ayarlaması. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Yakında doluma gittiğimizde yedek varillerle gitçez zaten az kaldı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 abi bak gelin diyorum, bi tankerin onunu keselim sonra yakiti aramizda pay edelim baska turlu cozumu yok cunku bunun Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 benim aklıma hep bu geliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mazot 7 kurus indirim http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1978575-puis-motorin-fiyatlarina-indirim-yapilacagini-acikladi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Bende tam yazmaya geliyordum; hayır olsun inşallah fazla geydirdik döviz nasılsa yükselcek tekrar geydirmeye bi rövanş verelim indirimi mi acep ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş