Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 evet kepçeyle alıp verilen kaşık yine geri alınıyor alışıldığı üzere... bu brent petrol da ottan boktan etkilenip yükseliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 zam dizele geldiğiyle kaldı, kaç gündür benzine de ha geldi ha gelecek diye bakınıyorum bir şeyin geldiği yok... dizel sahiplerinin yine gözleri yaşlı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Benzine de geliyor 1.26 Lira. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 4 hours ago, wazzap said: Benzine de geliyor 1.26 Lira. yoo gelmiyor... herhangi bir haber yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 17 saat önce, TiesTorN said: yoo gelmiyor... herhangi bir haber yok. BENZİNE ZAM GELİYOR 21 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 48 kuruşluk zam bekleniyor. Motorinde ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 (düzenlendi) Nihat Sırdar'ın yalancısıyım : Ekim 20, 2023 Definitive tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 tamam bugün haberler düşmüş, dün yoktu. ben yine de dün gece ne olur ne olmaz diye gittim köküne kadar fulledim. pompa atınca pompacı arkadaş bitti diye almaya yeltendi, adamı engelledim kendim basmaya devam ettim, depo ağzından taşana kadar bastım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Nostradamus gibi adamım, hala beni sorguluyorsun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 https://haberdar.com/ekonomi/akaryakita-rekor-otv-zammi-geliyor.html artık ne desek boş... doymadılar doyamadılar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Sen bir de yerel seçimler bittikten sonra olacakları gör. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 4 hours ago, TiesTorN said: https://haberdar.com/ekonomi/akaryakita-rekor-otv-zammi-geliyor.html artık ne desek boş... doymadılar doyamadılar. Site engellenmiş mi? ben giremiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Just now, wazzap said: Site engellenmiş mi? ben giremiyorum. yoo bende açılıyor. şuraya kopyalayayım bari; "Yıl sonuna kadar ÖTV tutarı benzinde 7,526 TL, motorinde 7,055 TL ve otogazda 5,778 TL artırılacak. Katma Değer Vergisi (KDV/Yüzde 20) dâhil edildiğinde pompa satış fiyatı da artacak. Benzinin litre fiyatına 9,03 TL, motorine 8,47 TL ve otogaza 6,93 TL vergi zammı gelecek. 27 Kasım Pazartesi günü itibarıyla İstanbul’un Avrupa yakasında benzinin litre fiyatı 34,50 TL, motorin 37,51 TL ve otogaz ise, 18,16 TL olduğu dikkate alındığı ÖTV zammı onaylandığında benzin ve motorin fiyatı 45 TL’yi geçecek. Otogazın pompa fiyatı ise, 25 TL’yi bulacak. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde İstanbul fiyatına 1-1,50 TL ilave edilecek." Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 27 minutes ago, wazzap said: Site engellenmiş mi? ben giremiyorum. Evet engelli; ben de VPN ile bakabildim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 brent petrol artıyor motorine zam geliyor, brent petrol düşüyor motorine indirim geliyor... ee bu sırada benzin ne yapıyor ben anlamış değilim? sürekli sabit. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 Quote Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanmalarla birlikte akaryakıt fiyatlarındaki değişkenlik sürüyor. 20 Aralık 2023 itibarıyla benzinde 1 lira 49 kuruşluk fiyat artışı bekleniyor. Motorin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor. https://www.ekonomim.com/ekonomi/son-dakika-arac-sahipleri-dikkat-benzine-buyuk-zam-yolda-19-aralik-guncel-akaryakit-fiyatlari-haberi-720988 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 19, 2023 brent yükseldiği için normaldir. ama normal olmayan şey brent düşerken günlerce sessiz kalıp 1 hafta sonra hala inmiş durumdaysa hadi artık indirelim bari derken, brent arttığının ertesi günü zam haberinin duyurulması benim sinirime dokunan. şerefsizler. snc-tr beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 3 Quote Aralıkta son altı ayda üretici enflasyonu yüzde 25,60 oldu. Buna göre, maktu ÖTV tutarları; benzinde 7,52 TL'den 9,44 TL'ye, motorinde 7,05 TL'den 8,86 TL'ye yükselecek. Yüzde 20'lik katma değer vergisi (KDV) de dahil edildiğinde benzine 2,30 TL, motorine 2,17 TL'lik zam gelecek. Gözümüz aydın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 3 şu ötv denen illetten gına geldi be... hayatımızı zehir etmek için çıkarılmış bir vergi türü resmen her şeyin içinde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 3 1 hour ago, TiesTorN said: şu ötv denen illetten gına geldi be... hayatımızı zehir etmek için çıkarılmış bir vergi türü resmen her şeyin içinde. Bazı kişi ve şirketlerin vergi borçlarının, işletme payı ödemelerinin ertelenmesi yada iptal edilmesi için enayilerin soyulması gerekiyor. Hugh Bullet and achfighter beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 30 evet dün gece zam gelen mazota bir zam daha geliyor + olarak benzine de 2 tl geliyormuş; https://www.dunya.com/sektorler/enerji/15-milyon-hanenin-dogal-gazi-filyos-tesisinden-karsilanacak-haberi-716844 ver mehteri... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 30 Seçimden sonra döviz kurlarının 40 lira üzerine çıkmasıyla akaryakıtın 60 liraya koşacağını öngörmek zor değil. Gerçi Mehmet Şimşek geldiğinde akaryakıt 2 euro olur diyenler vardı. Henüz orada değiliz ama seçimden sonra neden olmasın diye de düşündürüyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14 valla o kadar çok zam geliyor ki bu aralar hiç yazasım bile gelmiyor... dizele gelen zamları zaten sallamıyorum, en azından benzini yazayım; https://www.ntv.com.tr/ntvpara/benzine-zam-geliyor-14-subat-2024-guncel-benzin-ve-motorin-fiyatlari,me3RhuyEp0KLId7KaAqZEg dün de dizele 2.5 tl gibi bişey gelmişti zam. daha bunlar iyi günlerimiz, seçimden sonra hep beraber s2 tutacağız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14 kaçanlar kurtardı kendini, biz Türkiye simülasyonu içinde kilitli kaldık amk. üstümüzde toplumsal deney yapılıyor... bakalım toplu olarak delirmeden önce bir millet nereye kadar zorlanabiliri deniyorlar. Mr.Smith, achfighter, Omfs and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14 burada €2,00'ye yakin (€1,92) ve bu da yetmezmis gibi kendimiz dolduruyoruz. hizmet yok. avrupa bitmis yeeenim stardust, wazzap and Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 15 On 2/14/2024 at 06:31, stardust said: kaçanlar kurtardı kendini, biz Türkiye simülasyonu içinde kilitli kaldık amk. üstümüzde toplumsal deney yapılıyor... bakalım toplu olarak delirmeden önce bir millet nereye kadar zorlanabiliri deniyorlar. Kimsenin kimsedigi zorladigi yok, Allah bir amcam iki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş