Mesaj tarihi: Eylül 8, 2022 Aynı şeyi geçen bende yazdım Sanırım yarın gelecekmiş indirim, geçen haftada c.tesiye denk getirdiler. Zaten petrol pek 90 altında kalmaz dolarda yürüyor gıdım gıdım haftaya hemen tekrar gıdık gelir gecikmez. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Mazot 45 lira Benzin 38 Lira ( 2023 ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 2 hours ago, jackjoker said: Mazot 45 lira Benzin 38 Lira ( 2023 ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 yine çok klasik bir durumla karşı karşıyayız... brent petrol 2$ çıkınca zammı çakarlar ama 4 gündür çakılmış durumda, ve gittikçe de çakılıyor, hala daha "indirim bekleniliyor" vs. gibi haberler görüyorum. BEKLENMESİN ARTIK YAPILSIN ULAN. beklenen nedir durum ortada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Petrol çakıldı ama usd arttı bahane hazır. Düşen faizin bedeli kolay mı atlatılacaktı öyle 😁 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 26 minutes ago, Deathknight said: Petrol çakıldı ama usd arttı bahane hazır. Düşen faizin bedeli kolay mı atlatılacaktı öyle 😁 farkındayım ama brent'in düşüş oranı doların artış oranına göre çok daha fazla, gelmesi lazımdı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Her düşüşün bir çıkışı vardır. Biraz daha sabredelim, nereye kadar düşerse düşsün dişimizi sıkalım. Düştüğü dipten çıkmaya başlayınca yeniden akaryakıt zamlarına devam ederiz. Bizim dönemimizde aşağı doğru gittik dedirtmeyiz, ne olursa olsun denemez, hep yukarı, yukarı ve ileri. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 brent hala çakılı durumda ama indirim değil zam geleceği söyleniyor şaka gibi bir ülkedeyiz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 (düzenlendi) On 30/09/2022 at 9:15 PM, TiesTorN said: brent hala çakılı durumda ama indirim değil zam geleceği söyleniyor şaka gibi bir ülkedeyiz. devlete para lazım para 💸 Nereden çıkaracaklar başka en kolay yoldan ?! Ekim 4, 2022 infestor tarafından düzenlendi rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2022 Quote Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 62 kuruş, motorine 1 lira 10 kuruş zam gelecek. Otogazın litre fiyatında ise 75 kuruş indirim olacak. Otogazın litre fiyatı İstanbul’da yaklaşık olarak 10,20 TL’ye gerileyecek. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 dizele 3 gündür üst üste zam geliyor... nasıl eğleniyor muyuz dizelciler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 3 minutes ago, TiesTorN said: dizele 3 gündür üst üste zam geliyor... nasıl eğleniyor muyuz dizelciler Dizel maliyeti nedeniyle domatesten lahanaya her haltı daha pahalı yerken hepimiz çok eğleneceğiz. TiesTorN, rammstein, Atrin and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 15 hours ago, Pablo 'Definitive' Vader said: Dizel maliyeti nedeniyle domatesten lahanaya her haltı daha pahalı yerken hepimiz çok eğleneceğiz. yahu harbiden bu ties neden seviniyor anladım dizel araba kullananlara tav oluyor da sonunda kazık hepimize giriyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 10 hours ago, Atrin said: yahu harbiden bu ties neden seviniyor anladım dizel araba kullananlara tav oluyor da sonunda kazık hepimize giriyor yahu kazık bize her halükarda giriyor zaten. hayatım boyunca da benzin tercihim yüzünden ekstra girdi hep. son 1 senedir kendimizce seviniyoruz işte Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 28 sene benzinli kullandım, 1 senedir dizel kullanıyorum. Şansımı sikeyim. wazzap, infestor and TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 9 hours ago, CandleGarden said: 28 sene benzinli kullandım, 1 senedir dizel kullanıyorum. Şansımı sikeyim. Hocam hep senin yüzünden sebzeyi, balığı pahalı yiyoruz valla. CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 pazartesi mazota 1 lira 38 kuruş daha zam gelecek bilginize... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 benzin ile dizel arasındaki fiyat farkı 10 tl olacak heralde yakında. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 7 saat önce, TiesTorN said: benzin ile dizel arasındaki fiyat farkı 10 tl olacak heralde yakında. bu gece ve yarın olacak muhtemelen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 1 hour ago, jackjoker said: bu gece ve yarın olacak muhtemelen. e 27ydi ve hayvan gibi sıra vardı, gene mi artacak ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 51 dakika önce, allreadydead said: e 27ydi ve hayvan gibi sıra vardı, gene mi artacak ? bu gece 1 lira 33 kuruş yarın da 2 liraya yakın bekleniyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 yarın 2 lira gelmesi için bi sebep yok brent düştü biraz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 (düzenlendi) 2 hours ago, TiesTorN said: yarın 2 lira gelmesi için bi sebep yok brent düştü biraz. Neredeyse yaşadığını hatırlatırım. Ekim 10, 2022 wazzap tarafından düzenlendi neredeyse yazmışım da nerede olacak o. gerçi iki türlü de uyuyor. :D Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 (düzenlendi) Dizel neden benzinden pahalı ? Ekim 11, 2022 Omfs tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Dolar rekor kırdı mı benzeri bir site yaptılar mı benzin ve dizel için? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş