Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 2 saat önce, jackjoker said: bu arada bir bilgilendirme yapayım forumun tescilli kara habercisi olarak @Deathknight benim nickimin altına böyle bir yazı yazarmısın rica etsem? ( Doomed yazıyor şuan ) ama havalı bir şeyler olsun. şaşalı bir şey. sana bırakıyorum. Bunun gibi mi ? Bu arada kendinde değiştirebiliyorsun son seviyeye geldiğin için profil kısmında member titledan. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 2 dakika önce, Deathknight said: Bunun gibi mi ? Bu arada kendinde değiştirebiliyorsun son seviyeye geldiğin için profil kısmında member titledan. valla hiç bilmiyordum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 11 ne olm büyük düşün biraz, vizyonsuzmusun ? iceice and sCoRPion_tr beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 amk yazın motosikletin depoyu 40 tl ye doldururdum, o bile 52 tl olmuş... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 3 hours ago, TiesTorN said: amk yazın motosikletin depoyu 40 tl ye doldururdum, o bile 52 tl olmuş... gel 12 liranı vereyim de artık ağlama. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 1 minute ago, stardust said: gel 12 liranı vereyim de artık ağlama. ok ibanı atıyorum özelden, 2 haftada bir 12 tl gönderirsen sevinirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Benzine 56 kuruş... https://twitter.com/trepgis/status/1471468167499239430 Quote Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 17/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 56 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 ben size büyük düşünün, böyle küçük hedefler koymayın kendinize dedim. bak 11 lira oldu bile. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 daha dün maliyede ki arkadaş Botaş borçlanıyor. Bu yüzden kademe kademe 15-16 liralara çekecekler demişti. 24 saat sonra zam geldi. daha durun bu iyi günlerimiz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 1 hour ago, jackjoker said: daha dün maliyede ki arkadaş Botaş borçlanıyor. Bu yüzden kademe kademe 15-16 liralara çekecekler demişti. 24 saat sonra zam geldi. daha durun bu iyi günlerimiz. dünden bugüne dolar 1 tl arttığı için olmasın sakın o? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 24 dakika önce, TiesTorN said: dünden bugüne dolar 1 tl arttığı için olmasın sakın o? hangi gezegendesin? dolar neredeyse her gün artıyor bunun onunla ne ilgisi var? ne sığır düşüncedesin seni algılamak imkansız. ben olacak olanı söylüyorum. dünyadaki petrol fiyatlarının yanında halen en düşük olan bizde. alım gücümüz yok o yüzden bize koyuyor. Halkın tepkisinden çekindiklerinden Botaş tarafından halen fiyatlar frenleniyor. Kademe kademe artırıyorlar işte. Bu ülkede dövize bağlı akaryakıt zamları her zaman oldu. o zaman türk lirası ile arada makas bu kadar ciddi değildi ve koymuyordu. şimdi oluşan farkı devlet bile idare edemiyor. edemeyecek. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 dolar arttığı anda zam gelir. 24 saatte zam geldi demişsin. e 24 saat içerisinde dolar 1 tl arttı zaten, gelmesi kaçınılmazdı bunu öngörmek için maliyedeki biriyle falan konuşmak gerekmiyordu onu diyorum. dolar ve brent petrol fiyatı sabit kalıpta üst üste zam gelmeye başlarsa o zaman dediğin şey gerçekleşmiş olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 "Odatv'nin akaryakıt sektörü temsilcilerinden öğrendiğine göre, benzine 69 kuruş, motorine ise 1 lira 13 kuruş zam gelmesi bekleniyor." Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 https://twitter.com/trepgis/status/1471834878916374537 Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 18/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 1,14 Benzinde 0,69 LPG’de 0,70 TL/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur. başlığı 13 e giderken diye güncellemeye başlayabilirsin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 geçen sefer üşenmiştim, şimdi gittim depoyu doldurdum. bu hızla yılbaşından önce 15 olur. ben size demiştim boş varil alalım diye. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 3 dakika önce, stardust said: geçen sefer üşenmiştim, şimdi gittim depoyu doldurdum. bu hızla yılbaşından önce 15 olur. ben size demiştim boş varil alalım diye. ben diyorum. hemen Ties döviz_sişişisşsisısdjksdnsjfdhn arttı diyor. bu ülke ne döviz artışları gördü. ama hiç böyle 1 lira 1 lira akaryakıt artışı görmedi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 4 hours ago, jackjoker said: ben diyorum. hemen Ties döviz_sişişisşsisısdjksdnsjfdhn arttı diyor. bu ülke ne döviz artışları gördü. ama hiç böyle 1 lira 1 lira akaryakıt artışı görmedi. 1 lira 1 lira dolar artışı da görmedi öyle dolara, böyle zam... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Yakında en az akaryakıt alan aracın deposunu doldurmak için 4 haneli rakamlar ödeyeceğiz anlaşılan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Bu akşam da zam gelecekmiş başlığı değiştirmek lazım : | https://twitter.com/trepgis/status/1472923453649006592 emre666 beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 geldi gönlümün efendisi https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/benzine-motorine-ve-gaza-bir-buyuk-zam-daha-6838489/ Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 62 kuruş, motorinde 55 kuruş, LPG'de 57 kuruş zamlanacak. başlık değişsin pls @TiesTorN Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 değiştirmekten sıkıldım direkt 20 yapıyorum artık yakındır zaten... jackjoker and Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 2 dakika önce, TiesTorN said: değiştirmekten sıkıldım direkt 20 yapıyorum artık yakındır zaten... bari içeriğinide editle bu ne ya ayıp 6 lira nedir ya bedava be 2018 edit: keşke 4.85 olsaydı 6 TL'yi gördü... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 Benzin 1 dolara doğru giderken de olabilir. Zaten eşitlenecekmiş diye demişti burada biri. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2021 (düzenlendi) 5 dakika önce, Altan Yoklar said: Benzin 1 dolara doğru giderken de olabilir. Zaten eşitlenecekmiş diye demişti burada biri. ben uzun süredir diyorum. şuan BOTAŞ kendi cebinden sübvanse ediyor. tüm dünyaya göre ucuza satıyoruz. alım gücümüz olmadığı için bize pahalı geliyor. Ancak daha önce ki dolar zamlarını sübvanse edebiliyorken artık bunu karşılama gibi durumları kalmamış. Artık döviz ne olursa olsun mevcut rakamı eşitlemek amacı ile her hafta zam yapacaklar. 2 hafta kadar önce yazdığımda ki dolar rakamı ile mazot 15 lira olmalıydı diyordu maliyede ki arkadaş. tabi bu 2 hafta önce ki kur için böyle. şuan bu rakamlar rahatlıkla 18-20 liralara çıktı. Aralık 20, 2021 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş