Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Bir aşağı bir yukarı iyice çalkantılı oldu artık... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 Amerika wti crude petrol fiyati negatif. Neler oluyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 brent petrol de 24$'a düşmüş, saçma rakamlar kol geziyor... yakıt üzerindeki 2.5 tl civarında sabit ötv değeri saçma sapan bir hal almaya başladı artık. hem yakıtın toplam ücreti içinde çok yüksek bir mebla oldu hem de bunun yüzünden yeterince ucuzlayamıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 12 saat önce, Atrin said: Amerika wti crude petrol fiyati negatif. Neler oluyor amerikada petrol kullanımı tamamen sıfırlanmış durumda da ondan. kimse aracını kullanmıyor. haliyle rafineriden çıkan ham petrol sevkiyat ihtiyacı olmadığından fiyatları düşüyor. daha komiğini söyleyim. suudi petrolü rafinerilerde o kadar birikmiş ki nijerya hükümeti fazla olan petrolü depolayabileceğini söylemiş. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 o değilde bu süreç, 28 gün sonra filminin senaryosu ile the walking dead dizisinin senaryosuna bire bir eş gitmeye başladı. cidden tarihi bir döneme tanıklık ediyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 brent petrol 19$'a düştü. yapılan indirim ise sadece 8 kuruş rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 $19 varil başı nedir yahu Bu seviyelerden yakıt hedge yapmak lazım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 (düzenlendi) 12 saat önce, TiesTorN said: 17$ olmuş abooo Neredeyse tüm hava yolu uçakları hangarda bekliyor. Uçak yakıtı kullanımı ikinci dünya savaşı zamanından sonra neredeyse tamamen durmuş durumda. Ham petrol çıktığı gibi işlenmeli. Bu yüzden işlenen petrol, yakıt tanklarında depolanmak zorunda. Haliyle rafineriler her gün petrolü çıkarıp, işleyip depoluyor sevkiyat olmadığı için. Eğer bu kriz devam ederse topraktan çıkartılan petrol tamamen çöp olmaya başlacak ( harcanamıyor çünkü ) Depolarda yer kalmamış. Resmen galaktik bir kriz var. Şu ömrümüzde böyle bir zamana denk gelmek. Ne biliyim bilemedim Nisan 22, 2020 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Teknolojinin dibinin yaşandığı şu çağda insanoğlunun yaşadığı krizlere bak. Ne kadar hazırlıksısız oysa ki her şeye... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 https://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin-ve-motorinde-buyuk-indirim,yhEfhEanA0WoXYTzIxAUjA Motorinde 41, benzinde 31 kuruş indirim bekleniyor yazmışlar. Bu bekleniyor u anlamadım ben, kesin olacak mı yoksa clickbait mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 16 minutes ago, Thustu said: https://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin-ve-motorinde-buyuk-indirim,yhEfhEanA0WoXYTzIxAUjA Motorinde 41, benzinde 31 kuruş indirim bekleniyor yazmışlar. Bu bekleniyor u anlamadım ben, kesin olacak mı yoksa clickbait mi? kesin olacak. neden saçma bir şekilde "bekleniyor" yazıyorlar ben de çözebilmiş değilim. Thustu beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 İndirimin zamanlaması manidar yalnız, "Hazır yasak da varken pazartesi gününe kadar petrol yükselir belki, yeni zamları da pazar akşamı çakarız" hesabı yapılıyormuş gibi... Thustu and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Beklenen, "bu şok düşüş belki 2-3 güne toparlar, boşa indirim yapmayalım, bekleyelim" beklemesi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Buyrun yeniden zam bekleniyormuş. http://www.patronlardunyasi.com/haber/Benzine-29-kurusluk-zam-geldi-tekrar-5-TL-nin-uzerine-cikti/234734 Benzinde 29 kuruş demişler, böylece yeniden 5tl nin üzerine çıkacakmış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Depo doluki isterse 1TL olsun. CandleGarden and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Yasak başlarken 31 kuruş düşüp, sonra zamlanması bilemedim yani... Ptesiyede motorine şimdi şaparlar... Thustu beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 On 4/24/2020 at 15:45, wazzap said: Depo doluki isterse 1TL olsun. Ben de ta ne zaman almıştım, araba öyle yatıyor, benzin de harcanmıyor haliyle. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 https://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzine-indirim-geliyor,ea00usoVDUyi6VcoRyOZ5g Benzinde 9 kuruşluk indirim bekleniyormuş. Bence baya baya eğlenmeye başladılar gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 link yanlış sanki ulan neyin bindirimi, neyin indirimi sürekli... brent petrol 2-3$ oynuyo diye. buffer zone'u yok mu bunların hiç. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Agam bizimle eğleniyi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 (düzenlendi) @TiesTorN link patlamış bulabilirsem yenisini ekleyeyim. Gerçi o zamana kadar başka bir bekleniyor haberi olur herhalde. Evet yeni linki buldum. https://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzine-indirim-geldi,ImXKf5YyEkCJnXswLTn8-w Bu bekleniyor olayını anladım gibi, sanırım kendilerini olası gerçekleşmeme durumundan kurtarmak için olay gerçekleşmeden önce bekleniyor diyorlar, gerçekleşince de oldu diyorlar. Nisan 28, 2020 Thustu tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Bu işi iyice dalgaya bağladılar, bugünden itibaren geçerli yine benzine 16kr gelmiş sanırım... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 ben buradan takip ediyorum bu fiyat dalgalanmasini: https://twitter.com/trepgis Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 işin komiği brent arttı diye zam koyuyorlar da, hesap yine yanlış. brent düşünce adam gibi indirim gelmiyor ki. ama artınca eskisinden daha fazla üstüne bindiriyorlar. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş