Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 evet gençler bir indirim daha geliyormuş... https://www.cnnturk.com/ekonomi/son-dakika-benzin-ve-motorine-indirim-geliyor-19032020 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 2 saat önce, iceice said: Bundan önce doğalgaza indirim gelmesi lazım. Enerji fiyatları doğalgaz endeksli. Bildiğim kadarıyla doğalgaz fiyatları da aynı oranda düşmüştür. Bundan birkaç seneki petrol düşüşünde Botaş rekor kar yapmıştı. Çıkarken çıkıyor ama düşerken düşmüyor meret. lpg fiyatları doğal gaz alımı ile belirleniyor ve doğal gazın fiyatları brent petrol ile bağlantılı değil. benzin ve mazot indirime uğruyor ancak lpg de değişiklik beklemesin kimse. hatta dolar arttığı için doğal gaza zam bile gelebilir. dolayısıyla lpg ye. hoş zaten benzin fiyatları bu indirimler ile lpg önüne geçmiştir. kimsenin lpg de kullanacağını sanmam arabasını. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 51 minutes ago, jackjoker said: hoş zaten benzin fiyatları bu indirimler ile lpg önüne geçmiştir. kimsenin lpg de kullanacağını sanmam arabasını. aynen, dediğim gibi ben kartalda bile kapattım lpg dönemini... fiyatlar böyle olduğu sürece hiç bir anlamı yok. (lpg'de benzine göre %30 daha fazla yaktığı düşünülürse iyice anlamsızlaşıyo) rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 her an zam gelebilir korkusuyla haberleri takip ediyorum ona göre benzinleri fulleyecem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 14 dakika önce, TiesTorN said: her an zam gelebilir korkusuyla haberleri takip ediyorum ona göre benzinleri fulleyecem. bende bekliyorum şöyle 80 kuruş zam en az. brent çıkmaya başladı. bizimkiler petrol fiyatları 70 dolar inerken gıdım gıdım indirir fiyatları ama 5 dolar çıksın gıdım gıdımları toplayıp bütün zam koyarlar. bugün zam haberi gelir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 7 hours ago, TiesTorN said: her an zam gelebilir korkusuyla haberleri takip ediyorum ona göre benzinleri fulleyecem. ahan da: https://twitter.com/trepgis/status/1241015237026996224 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 artışlar saniyesinde yansıtılıyor her zamanki gibi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 mide bulandırıcı bir yerdeyiz ne yazık ki kaç gün brent düşme eğilimi gösterdi bizimkiler zerre indirim yapmadı aradan uzun zaman geçti gıdım gıdım indirimler başladı. ama anında brent çıktığı gün aynı oranda zam koydular. bu nasıl bir a.kodumluk hareket ya . infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 2 minutes ago, jackjoker said: mide bulandırıcı bir yerdeyiz ne yazık ki kaç gün brent düşme eğilimi gösterdi bizimkiler zerre indirim yapmadı aradan uzun zaman geçti gıdım gıdım indirimler başladı. ama anında brent çıktığı gün aynı oranda zam koydular. bu nasıl bir a.kodumluk hareket ya . yani...ne desek GG Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Bence tam olarak " fkn camper " hareketleri ... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 21, 2020 İndirim sürecinde benim daha uyguna aldığım akaryakıt istasyonlarını takip ettim, onlarda daha fazla bir indirim olmadı. Dün gece uğraşmıyım dedim gidip en yakın olanından 5.05' den 47lt dayadım depoya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Brent yine düştü %5, indirim gelir 1-2 güne. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 indirim gelmez bence olduğu gibi gider. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 2 hours ago, TiesTorN said: indirim gelmez bence olduğu gibi gider. bana da oyle geliyor. evde herkes otursa talep deli gibi dusse bile devlet gene alacagini alir akaryakittan Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 LPG'ye de 70 kuruş kadar indirim geliyormuş... LPG'ye devam emre666, rammstein and Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Valla araba yatıyor. Tüketim sıfır. Akü bitmesin diye bir dolaşmak lazım TatanQa and infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Daha çok düşmeye başlayabilir bu gidişle millet evlerden de çıkmamaya başlarsa tüketimler iyice düşecek. Ben zaten pek kullanmıyordum, şimdi sağa sola gezmekte yasak olunca acil ihtiyaç harici araçlar hiç çalışmayacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 19 dakika önce, Deathknight said: Daha çok düşmeye başlayabilir bu gidişle millet evlerden de çıkmamaya başlarsa tüketimler iyice düşecek. Ben zaten pek kullanmıyordum, şimdi sağa sola gezmekte yasak olunca acil ihtiyaç harici araçlar hiç çalışmayacak. tam tersi sağlam zam gelebilir çünkü brent petrol ibresi yine yukarı yönde tırmanışta. bizimkiler bak 3 gündür inişte olan brent petrolde herhangi bir indirim haber vermedi ama şimdi deli çıkışta. anında bindirirler zamı bak gör. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 9 hours ago, jackjoker said: tam tersi sağlam zam gelebilir çünkü brent petrol ibresi yine yukarı yönde tırmanışta. bizimkiler bak 3 gündür inişte olan brent petrolde herhangi bir indirim haber vermedi ama şimdi deli çıkışta. anında bindirirler zamı bak gör. 3 gündür 25-27$ arasında dolanıyo, zam yapmak için pek bi gerekçeleri yok. zaten mevcut indirim 27'ye indiğinde yapılmıştı, 25'e inince herhangi bişey yapılmadı. 25ten tekrar 27ye çıktı diye de zam yapılmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 benzinciler hadi yine iyisiniz 25.03.2020 ÇARŞAMBA gününden geçerli olmak üzere Benzin grubunda 22 kuruş fiyat indirimi beklenmektedir. link veremiyorum hata veriyor forum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 @jackjoker linkleri "display as a text" diye bir şey ile eklerseniz çıkıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 26.03.2020 Perşembe gününden geçerli benzinde 7 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 gerizekalı bunlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 peki bu kadar dusuyor ediytor derken dolarda 6.5 liraara cikmisken niye baslik 8 lira bide dolar mi bunun iyati ki petrol 26 den 24 e dustu derken kur turkiyede 10-20 kurus artmissa ne olucak kismini es mi geciyonuz sununusurasinda bi kac ay once subatta falan bile 6 degil idi.simdi 2 gun once 6.56 mi ne lere ciktiydi sanirim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 https://haber.doviz.com/gundem-haberleri/benzine-cift-haneli-zam/558095 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş