Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Razer Cortex yüklersen arka plan sorununu giderir @@Squall Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ana görevi bitirdim.. Sonu efsane olmuş oyunun.. Ama kısa geldi bana. Witcher 3 den sonra zaten bütün oyunlar kısa gelmeye başladı.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Gerçek son o değil ondan . Ama tavsiye etmiyorum gerçek sonu görmek için benim gibi bütün riddleların peşinden koşmayı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Zaten bulmacalarla hic isim olmaz Oyun iyi ama birinci ve ikinci oyun gibi degil.. Onlar cok daha iyiydi.. Batmobil bence olayi bozmus. Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Dün akşam PC için yeni patch yayınlanıp oyun tekrar satışa çıkarıldı Steam'de. Bu süreç boyunca oyunu iade etmeyenlere ve 16 Kasım'a kadar oyunu satın alanlara hediye olarak eski Batman oyunlarını vereceklermiş; http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/128710596358664118 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bu arada oyun 28 Ekim'de eski fiyatı 75TL'den satışa çıktıydı ama dün 150TL'ye çektiler fiyatı. Aral mı müdahale etti yine nedir? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 oha yine mi bu rezalet... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Nedir bu fiyat artışları Steam TL'ye geçmesi bazı açılardan iyi oldu tamam ama bu yükselişlerin de tadı kaçtı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Ben o eski fiyatından almıştım ve çok şaşırdım bu yeni fiyatı görünce, arada geri verip sorunlar bittikten sonra yeniden alırım diye uygulamaya geçenler olduysa baya zarar söz konusu. Oyundaki en büyük şikayet ettiğim nokta olan Batman uçarkenki ve Batmobile kullanılırkenki aşırı dalgalanmalar yok, SLI desteği de gelirse benim açımdan çok ciddi bir problem kalmamış olacak. Bu arada okuduğuma göre de en az 12 GB RAM bu FPS dalgalanmalarından ve stuttering hadiselerinden etkilenmemek için minimum nokta. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bu arada oyun 28 Ekim'de eski fiyatı 75TL'den satışa çıktıydı ama dün 150TL'ye çektiler fiyatı. Aral mı müdahale etti yine nedir? Oha ya..Dün görmüştüm 75 TL'den satıyordu Steam..150 ye çekmişler demek..Çokta umrumda 20'ye düşene kadar alasım yok zaten Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 http://techreport.com/news/29263/wb-will-issue-arkham-knight-refunds-through-the-end-of-the-year oyunu bitirenler iade etsin paralarını geri alsın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Donanımhaber ölücü mode on: 1 kez daha bitirip Aralık 30'da iade ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Oyunun tekrar alınabilir bir fiyata geleceği yok https://www.g2a.com/batman-arkham-knight-steam-cd-key-global.html şurdan alsam iş görür mü? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Oyunun tekrar alınabilir bir fiyata geleceği yok https://www.g2a.com/batman-arkham-knight-steam-cd-key-global.html şurdan alsam iş görür mü? http://www.cdkeys.com/pc/games/batman-arkham-knight-pc-cd-key-steam Ben butun oyunlarimi buradan aliyorum hic sorunum olmadi.. Yalniz ilk alisverisinde telefonunu dogru yaz ariyorlar cunku gercekten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Teşekkürler, ordan aldım bende, sms ile doğrulama yaptılar evet. İlginç niye acaba... Bu arada i7 4770k , 16gb ram, 2gb gtx770 sistem yetmiyormuş bu oyuna :/ (zaten 2 sene önce yine batman için upgrade yapmıştım, şimdi yine bir batman) 1440x900 de herşeyi full açıp test yaptım, ortalama fps benim gibi bir oyuncuya yeterli gibi ama , kamera pan yaparken hafif takılma atlama yapıyor.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Buglı olduğundan öyle,framerate ve fps sorunları var oyunun. Sizin sistemininizin yetmemesi ile alakası yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Oyun son patchlerle ve grafik kartlarının güncel driverlarıyla baya düzeldi.. Tam olarak adam olmadı ama madam oldu diyebilirim tabi halen rezil bi optimizasyonu var imzamdaki sistemle anca fullde rahat çalışır halen geldi, nvidia ışık gak guk açık değil tabi ki.. Ama yine de rkran kartımın (r9 290) yanmasıyla direkt bağlantılı mı, yoksa ona mı denk geldi bilmiyorum (oynarken yandı ) ona rağmen bence yine de değen bir oyun.. Bundan önceki betoları da fulleyene kadar oynardım netekim bunu da öyle yaptım (tam bitirmeme 15 dakika kala yanmıştı kartım yeni kartımla bitirdim ) Genel yapısıyla ; Boss fightlar biraz daha kolaylaşmış .. Ama oyunu serinin diğer oyunlarından daha advanced bi hale getiren yeni gadgetlar ve combat move kullanımları benzer ufak tefek eklemeler ve tek başına Batmobilin oyuna başarılı entegrasyonu hakikaten yeni harika bir Batman oyunu yaratmış, konunun işleyişi yine film gibi zaten.. Talihsiz çöp portu yüzünden kenara atılmaması gereken 2015 in en iyi oyunlarından biri bence.. Hazır düzelmişken ilk indirimde alınıp oynanmalı bence.. Bir de oyun üzerinden yaşanmış eğlenceli fırtınası gibi bi olaydan kesitler.. 4 Mayıs 2016 Çarşamba 02:03 - Hungarde: noldu halen geçemedin mi.. 03:14 - Narcissus: lam arkham episodeları bitiriorum o *****de bile olmadı 03:14 - Narcissus: ama dur deniim hadi bi iki kere gönlün kalmasın 03:14 - Hungarde: dene diye söylemedim 03:14 - Narcissus: korkuo musun 03:14 - Hungarde: geçemezsin çünkü hiç bi şekilde 03:14 - Narcissus: 5 dakka sora görüselim karsim 03:15 - Hungarde: anlıyorum 03:15 - Hungarde: karşılıklı challenge sonrası oluşmuş bi skor o 03:15 - Narcissus: halk vs tanrı 03:15 - Narcissus: cok zayıfsınız 03:15 - Hungarde: ahahaha görelim tanrıyı hadi 03:15 - Narcissus: tamam bi sus da oyniiim yeni kartımlan 03:24 - Narcissus: zuahguahga 03:25 - Narcissus: muahshau 03:25 - Narcissus: 5 dakikanın yeticeni sölemiştim 03:35 - Hungarde: nası ya 03:35 - Hungarde: geçtin mi 03:36 - Narcissus: hemen bakıp üzülebilirsin.. 03:55 - Narcissus: demek lamerthle oynarken yaptınız bu skoru 03:55 - Narcissus: HINH 03:58 - Hungarde: hee geldiydi 03:58 - Hungarde: açtık betoyu 03:58 - Hungarde: riddlerın bu yarışındaydım 03:58 - Hungarde: geçtim işte 03:58 - Hungarde: ver geçeyim süreni dedi 03:58 - Hungarde: aldı geçti 03:58 - Hungarde: ver aq dedim 03:58 - Hungarde: ben geçtim 03:58 - Hungarde: o geçti ben geçtim 03:59 - Hungarde: 1-2 saat takıldık öyle 03:59 - Hungarde: lol 03:59 - Narcissus: orda ben olmadıım için boşa vakit harcamıssınız işte :/ 03:59 - Hungarde: lol Muhabbeti geçen ilgili yarış : Bu da skorboardda son durum (ki forumdan baya oynayan varmış aslında).. : Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Ekran kartının yanık olduğu zaman geçen sürede Youtube'dan guide'lar izleyerek hazırlandı büyük ihtimal. Bir ihtimal de oyunun .ini dosyaları ile oynayıp Batmobil'in hızını arttırmış olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 hayatsız volume 56 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Ekran kartının yanık olduğu zaman geçen sürede Youtube'dan guide'lar izleyerek hazırlandı büyük ihtimal. Bir ihtimal de oyunun .ini dosyaları ile oynayıp Batmobil'in hızını arttırmış olabilir. hayal mahsülü müsün olm sen hayatsız volume 56 Rahat dur schaub lorenz.. haftada 89 saat mario oynamaya benzemez bu.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş