Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 hadi bakalım en son çıkan trailer ile konusunu açalım. büyük ihtimalle faking awesome bir oyun geliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Üçüncü oyun baymıştı ama rocksteadynin değildi. Hikaye çok çok iyi olmalı yoksa tekrar aynı oyun çekilmez. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Scarecrow ile ne kadar olabilir göreceğiz. Batman için çıtır bir düşman sonuçta. Bari şu giysiyi her oyunda daha da geliştirmeselerdi. Batman'in gençliğine doğru gidiyoruz seride ama kostüm habire gelişiyor. Bu durum hoşuma gitmiyor açıkçası. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Sonuncu oyun geçmişti ama bu değil diye biliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Oyun 3 haftalik gecikmeyle 23 Haziran'a ertelenmis... PS4'ten gameplay video; Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 https://twitter.com/Seftonhill/status/595424923650301952 dlc ile gelecek batgirl, barbara gordon olacakmış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 son trailer. 1 ay kaldı. steam deki fiyatı hala 89 tl. çıkınca artmaz inşallah. ben karar veremedim xbox one da mı oynasam yok pc de mi oynasam diye. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Çabuk karar verin. Kararlara göre ps4,xbox one veya PC'de oynuyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 xbox one a ortak alalım o zaman?. pc nin grafik ayar kısmı beni geriyor... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Uygun bulursan herhangi bir marketten dürt whatsapptan alalım o vakit emre. Edit : Baktım da pek bulamadım uygun. Haber verirsin bulursan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 evet bende baktım ama klasik 59 dolar. bakalım bundle paket kod vs. düşer belki çıkana kadar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Oyunun bütün platformlarda 45GB olacağı açıklanmış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 45 GB nedir ya yuh... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Polygon, PS4 üzerinde incelemiş oyunu: http://www.polygon.com/2015/6/19/8811383/batman-arkham-knight-review-xbox-one-PC-PS4 Özetle Arkham Knight is Batman perfected 10/10 GameInformer puanı da 9,5/10 http://www.gameinformer.com/games/batman_arkham_knight/b/playstation4/archive/2015/06/19/batman-arkham-knight-review-game-informer.aspx Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Klavye-mouse ikilisine alıştığım için Steam'den devam edeceğim ben. Zaten 89 TL gayet iyi PS4 için alsan 200 tl bayılman gerekecek çok. Yarın Nitro alayım Uydunet'e de indireyim 2 saatte. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bende mouse klavye ye alışamadım ya. 59 dolar vereceğiz artık. insanların yorumunu bekleyim diyordum ama beklemenin bi anlamı yok anlaşılan oyun güzel. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Steam'de pre-load başladı, 33.7GB boyutu. Ben PC'de Xbok gamepad ile oynayıp bitirdim betoların tamamını. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Steam'de pre-load başladı, 33.7GB boyutu. Ben PC'de Xbok gamepad ile oynayıp bitirdim betoların tamamını. Ben de aynı şekilde oynuyorum. 2 aylık enpara kasıntısıyla 45TL'ye getirdim ben de oyunu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ben de download edeyim bakayım gidince. Witcher 3 bitmeden gelmesi iyi olmadı ama. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 http://www.playstore.com/#!/urun/batman-arkham-knight play store da 78 lira Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 TTNet'i olmayana 85 oluyor fiyat. Steam'den aldım geçtim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Unlock time yarın 8 gibiydi,geriye çekmişler. 01.30 gibi unlock olacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Playstore falan gibi TTNet kurumlarına günahımı vermeyi istemem şahsen. 89 lira çok iyi fiyat Steam'deki. Al geç gitsin, bağlarsın Xbox 360 gamepad'ini pc'ye oynarsın. Ha yok benim pc güncel değil oynatmaz diyorsan da ortaklık ile PS4 veya Xbox One'da alır oynarsın yine Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Akşam eve gelince bakacağız artık, Phsyx yanlız bu sefer oynanışa görsel açıdan güzel etki ediyor gibi gördüğüm videolardan, eski versiyonlarda açık kapalı olsa olmasa da olur bir fark yaratıyordu, bunda Phsyx ile güzel görünüyor kullanıldığı yerde efektler ancak tabii oyun boyunca bu sahnelerle karşılaşma sıklığı ne o da ayrı bir konu. Phsyx işine güzel eğilseler aslında ek kart olarak GTX750Ti falan da satabilirler bu işlerde kullanmak üzere. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 batmobil biraz tırt olmuş, oyuna çokta yakışmamış diyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş