Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Ekran kartımız Vatandan faturalı ve 30 Nisan 2016 tarihinde alınmıştır. 4 aylık tertemiz garantili / faturalı bir üründür. Sapphire'in bu Nitro adıyla satışa sunduğu kart daha önce piyasaya ilk çıkarttığı Tri-X modellerinin Backplate eklenmiş, soğutma sistemi tweaklenmiş ve hızı biraz daha yükseltilmiş (OC) halidir.. Yani son revizyona sahip premium 390X budur piyasadaki.. Ürünün model adı tam olarak şu şekildedir: SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 390X 8G D5 with Back Plate Şu da kod numarası 11241-04 (diğer 390x ler ile karıştırılmaması için) 390X i 1100TL Ekran kartımız da satıldı.. - Mouseumuz geçen hafta Amazondan alındı, bugün sabah elime ulaştı.. Toplam 7 dakika kullandım ve elime çok küçük geldiği için satıyorum aslında Sıfır sayılır ama biz yinede 0,1 diyelim.. Corsair M65 Pro RGB 160TL Mouseumuz yuvasını buldu.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Çağlar Sanalpazar'dan satma bunları, ödemesini çok geç alırsın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 sanalpazar ın mali sorunları düzeldi mi ? millet parasını alamıyordu. sakata gelme. edit: najaz da yazmış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Halen düzelmedi mi onların durumları ya.. Artık düzeldi diyorlardı ama neredeyse 1 yıldır kullanmadım orayı da.. Ya neyse dursun da zaten burdan alan arkadaşlar olursa hemen sileriz oradan.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 @@Narcissus 10 TL için ilan mı açtın üşenmeyip. Hayırlı satışlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 @ Ya o 10TL ya benden ya senden çıkacak Bu kadar önemsizse at elini cebine.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 @@Narcissus Bana bir KM atıp 160 gönder desene çocuğum ilan açana kadar. Gönder IBAN numaranı 160 TL göndereyim. Gören de 10 TL için pazarlık yaptım da almadım sanacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ya almayın bu düzenbazdan, izmirin yüz karası, özellikle m65'i almayın, elinde kalsın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Adamın sattığı herşey bozuk halen gelip ağlıyo burlarda ya.. Klavyenin tuşlarını kırmış satıyor, mouse un scroll tusunu bozmuş satıyor.. Git önce teknolojiyi kullanmayı öğren teknoloji kırosu.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ona göre fiyatına indirim yaptık olm, biz de her şey açık ve net. vatandaşa cart curt yok, internetten cızz abicim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Gpu ne geliyor yerine ? Daha yeni freesync monitör almıştın. Rezil RX480 mi gelecek o kartın yerine Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Uyarılarınız doğrultusunda sanalpazardan kaldırdım ürünleri.. Mouseumuz da yuvasını buldu, OnLyTNT nin yavrumuza iyi bakacağından eminiz.. Deathadderı da daha 2 gün önce yine bizden biri olan Lightning McQueen e vermiştik.. Valla hamsterlara yuva bulan pet shop gibi hissettim kendimi.. İkinizde güle güle kullanın ürünlerinizi.. Ekran kartımız da chwden sevdiğim karakterlere pazarlığa tabidir... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Teşekkürler. Normalde ikinci el ürünler almaktan çekinirim ama Deathadder kesinlikle pişman etmedi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Nevet ekran kartı da gittiğine göre dükkanı kapatalım.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 vayyy hadi hayırlı olsun Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Saol Emre.. Valla enteresan bi şekilde ekran kartını letgo dan sattım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Önce kitleyin sonra silin başlığı. Hayırlısı olsun bu arada Çağlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Tesekkurler Onur let go denen zimbirtiyi kullanin derim.. Ummadik tas bas yardi valla.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş