Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Selam,Yakın tanıdğım birisi üniversiteye başlayan kızı için MBP almak istiyor 13 inch. Şöyle donanıma falan bakayım derken şu haber gözüme ilişti.http://www.macrumors.com/roundup/macbook-pro/Ben Mac ve genel olarak Apple dünyasını takip etmiyorum. Şimdi sorularım şunlar.1. Bu laptoplar belirli periyodlarda çıkıyor, sanırım Apple'ın keynoteları oluyor belirli zamanlarda ve o zaman duyuruluyor genelde. Önümüzdeki ne zaman olacak? 2. Uzun süredir MBP'ye tasarımsal açıdan pek bir değişiklik yapılmamıştı, herhalde bu sefer olacak?3. Donanım açısından pek bir değişiklik olmaz herhalde belki kapasiteler artar.4. Bu cihazlar Türkiye'ye ne zaman gelir, geldiğinde mevcut modellere göre fiyatı nasıl olur? Mesela mevcut modelin fiyatı biraz düşüp, yeni model şuanki fiyattan mı satılır yoksa daha da mı fazla olur.Teşekkürler...Not: Ürünler sonunda duyuruldu, başlığı daha anlamlı hale getireyim dedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Fena aletler olacaklar ha RX 460lı bir model gelirse çok da tatlı olur. i7 2.8 ghz + rx 460 15 inç mbp gayet tatlı olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 MBP lar uzun süredir yenilenmedi. Eylül ayında yenileri tanıtılıp 1-2 ay sonra da piyasada olacağı ile ilgili haber okudum geçtiğimiz günlerde. Biraz beklemekte fayda var bence. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 7 eylülde iPhone 7 tanıtılacak deniyordu, aynı etkinlikte tanıtılır büyük ihtimal. iMac, MBpro güncellemesi de gelecektir, 1 yıl oldu sonuçta. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Eh sonunda yeni modeller geliyor sanırım. 27 Ekim Apple Event varmış konuyla ilgili.https://www.wired.com/2016/10/apples-big-macbook-event-coming-october-27/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Almam herhalde. Ama PS4 Pro olayından sonra büyük konuşmamak gerektiğini anladım Adamlar o kadar iyi laptop yapıyor ki değiştirmeye gerek duymuyor insan. Mid 2012 Macbook Pro kullanıyorum, aldıktan hemen sonra SSD taktım, geçen sene de optic driva ı söküp yerine 720GB hdd ilavesi ile devam ettim. Oyun felan da oynamayınca foto düzenleme, internet, itune, photos da sınırlı bir kullanım olunca 4GB ram de yetiyor. Pil desen maşallahı var halne uzun süre dayanıyor. Upgrade için tek neden daha hafif ve ekranını daha iyi olması olur. Ona da ek 3000 TL verilir mi, sanmam. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Laptoplar konusunda cidden Macbook'lar çok farklı. Macbook Pro Retina 13inç late 2013 kullanıyorum. En ufak bir yavaşlaması yok. Pili desen diğer laptoplara göre inanılamaz fazla gidiyor. Üzerine allah korusun su falan dökülmedikçe ben heralde 7-8 yıl bunu kullanırım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 MBair'le sanırım 4 seneyi aştım. Dediklerinizin hepsine sonuna kadar katılıyorum. Yalnız iMac güncellemesi gelirse bir ihtimal düşünebilirim. Bir de iPad Pro'yu hanıma kaptırdım belki bir güncelleme olursa onu düşünebilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Ben de duyuruyu bekliyorum. Özellikle harici ekran kartı olan bir MB Pro gelirse büyük ihtimalle alırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Bir sonraki nesilde (2018) e ink klavye olabilir haberleri var. olursa mükemmel olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Bu arada Thunderbolt Display'in üzerinde gpu olan versiyonu çıkabilir bu arada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Ben de bir aydır bekliyorum bu tanıtımı. İnşallah tutup "Mac'leri ARM'a geçirdik" demezler. Diyebilirler de çünkü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Oyle bişi olmayacak merak etmeyin. Mimari değişimi vakit alır ve apple ın elinde mbpler için intelden daha iyi bişi yok. Griffon beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 yeni maclerde dokunmatik bir ekran var gibi görünüyor klavyenin hemen üzerinde. Güzel olmuş, bir de e-ink klavye olsaydı beni de ikna edebilirdi. http://www.theverge.com/2016/10/25/13408862/apple-new-macbook-pro-with-touch-strip-leaks?utm_campaign=theverge&utm_content=entry&utm_medium=social&utm_source=twitter Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 E-Ink klavye ne işe yarayacak ki? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 @ Photoshop gibi uygulamalarda kisayollar klavyede gorunebilecek. Benim de ilgimi cekerdi e-ink klavye, ama yuksek maliyetli olacagi kesin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 .................... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Mbp guncellendi ve yine radeon gpular var Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Esc tuşunu ciddi ciddi kaldırmış bu adamlar? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 @@wazzap kaldırmışlar ama o steip ekranda var esc. Ben beğendim o ekranı, hattanklavye üretenlerin kopyalaması gerek,tabii OS desteği olmadan Mac gibi olmaz. Amd gpu hakkında bilgi. http://creators.radeon.com/radeon-pro/ Amd hem maclere hem konsollara gpu üretiyor , buna rağmen bir türlü toparlayamıyor . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 @@ResetButton Muhtemelen AMD üretimini düşük karla ve hatta zararla yapıyor konsol ve Apple için de o yüzdendir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 15" olan modeller güzel olmuş fakat fiyatı inanılmaz yüksek. TR mağazasında 9500TL'den başlıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Metal API ile daha uyumlu olduğunu duşunuyorum async compute içeren gpuların. Muhtemelen Vega hazır olduğunda Skylake-EP ile birlikte Mac Pro güncellemesi de gelecek. Dikdörtgenler Prizması şeklinde bir Mac Pro bekliyorum bu sefer ama limonatacı hesabı Piramit de gelebilir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Yeni macbooklar güzel olmuşta fiyatların maşallahı var.. Özellikle TR fiyatı uçuk. 15inç macbook pro 10.000TL başlangıç fiyatı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Fiyatların uçuk olmasından sadece ülkemizi sorumlu tutmak pek doğru olmaz. Neredeyse her yerde atmış. https://www.reddit.com/r/apple/comments/59plnp/lets_talk_about_those_prices/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş