Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 neredeyse artik 1½ yildir hic dokunmadigim bir thinkpad SL500 var. 2009 model abisi tam atsan atilmaz satsan satilmaz bir vaziyette. satilabilir mi acaba? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Mercedes SL500 olsa satılırdı da bunu anca hibe edersiniz. Bana verseniz mesela götürüp çöpe atmak için sizden taşıma bedeli talep etmem gerekir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Alternatif olarak çekiç yerine de kullanılabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Hey gidi günler... DHW'de bu cihazın incelemesini yapmıştım 250-300 TL gibi ikinci el değeri var bunların. Para çok elzem değilse eşe dosta veya maddi durumu iyi olmayan ama bilgisayar ihtiyacı olan birine hediye edilebilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 chromebook olarak kullanmak üzere tanıdıklarıma köşeye attığınız laptop var mı diye soruyorum 2gündür. aradığım şey ama para vermek istemiyorum zira kullanılmayan benzer 2 adet makinayı 6ay önce attım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Böyle atık bir aleti şirkette bir cihazın çalıştırılması için kullanıyorum. Network bağlantısını bile kestim. Üzerinden dümdük orjinal windows vistası duruyor. Cihazın yazılımı zaten yeni sistem istemiyor. Kurdum cihazın yanına koydum çalışıyor paşa paşa bu saatten sonra yapacak başka bir işi de yok zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 router falan yapayim bundan ben Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş