Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Stardust'ın sattığı bu monitörün 27"lik versiyonunu aldığım için bendeki 24"i satıyorum, normalde DH'ye 700 TL yazdım ama burdan almak isteyen olursa güzel bir rakama bırakırım. (550 TL gibi) Kutusu yok, elden teslim edeceğim. (istanbul anadolu) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Benim ilanlarım niye kitli Tonguç ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 1- tonguç çağlar'ın lafı 2- ben aldığım için kilitledim bitti, bi itirazın mı var Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 aha görevi kötüye kullanım!! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 neyse geyik bi tarafa da, monitörü alan yok sanırım gönül isterdi foruma gitsin... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Kutusu yok, elden teslim edeceğim. (istanbul anadolu) Maalesef böyle olması ulaşımı zorlaştırıyor. Çünki: Adana çukurova. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Bence baska bi kutuya koyabilir.. Ornegin yeni monitorunun kutusu :0 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Benim monitörümün kutusuyla başka monitörleri yollayamazsın... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 monitör @ 'e satıldı... Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Sağol @ Az eskimiş yeni monitörümden ilk mesajımı da sana yazmış olayım. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Definitive sen eski monitörü kime satacaksın ? ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Bunlar kabuklarını değiştiren yengeçler gibi oldular Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 T800 başlattı bu kabuk değişimini. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Definitive sen eski monitörü kime satacaksın ? ) Ofise götüreceğim. Çok eski de değil zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 olmaz. chw'den birine satmanız lazım. en son alan kişi de en eski monitörü Tolga abiye satacak ve bu döngü tamamlanacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 olmaz. chw'den birine satmanız lazım. en son alan kişi de en eski monitörü Tolga abiye satacak ve bu döngü tamamlanacak. tolga abi bizdeki çöpleri evinin kapısından içeri bile sokmaz diye tahmin ediyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 @@stardust İstemsizce aklıma şu geldi https://www.youtube.com/watch?v=mZKaSqsduYo Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Satış başlığını geri dönüşüm kutusu olarak değiştirin.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 @@Najaz biz beşgen şeklinde takacağız @@Narcissus FreeSync monitörünü atacak çöp kutusu mu arıyorsun ? a.k.a. FakirSync Hamza beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Çöplerinizi geri dönüştürüp kullanıyosunuz işte bana bulaştırmaya çalışma mikroplarını.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 neyse konu amacını tamamladığına göre kilit vuruyorum... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş