Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Biraz geç oldu ama bu ikinci indirimi kaçırmak istemedim ve aldım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 İkinci indirim derken.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 İkinci indirim derken.. Bundan önce bir indirim yapılmıştı onu kaçırdım, şuan ki indirimde 2. oluyor,üst üste uygulanan bir indirim yok yani Gerçi sizde haklısınız bir daha okuyunca cümlenin biraz eksik kaldığını fark ettim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Aslında indirim nerede manasında sormuştum Amazondaymış, çünkü zaten MS Storeda bi indirim görünmemekte.. https://www.amazon.com/dp/B01GW3PAYE/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=20VKMCOWJ4C97&coliid=I28R1X3DCHQ8BV&psc=1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Aynen Amazon da, gene sadece standart paketi için, belki üst paketlere gelir mi diye beklemiştim zira gereksiz oldu Ay sonuna inmesi umudu ile bu akşam indirme sürecini başlatıyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 blizard mountain ve vip pass de %50 indirim başlamış gold a özel. türkiye de 28 lira, us da 9,90 dolar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 1 saat kadar oynadım blizard mountain ı. evet oyun aynı oyun, harita pek büyük değil ama inişi çıkışı virajı çok güzel bir harita yapmışlar. bence indirim bitmeden alın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 (düzenlendi) https://www.microsoft.com/en-us/store/p/forza-horizon-3-porsche-car-pack/9n9rb3sbxqxd Porsche otomobil paketi gelmiş. Alıp yeni Panemare ile yardırayım dedim ama şu tarz bir yazı çıktı. '' this is a exculisive item cant buy now'' vay arkadaş oyunda bile porsche kullanamıyoruz... hiçte araştırmadım neden ben alamıyorum diye. Galiba ''car pass'' türü dlc alanlara parayla önce satıyor olabilirler. edit: yukardaki linki ekleyince olayı anladım. bir hatadan ötürü alamamışım. alanlarda oynayamamış zaten. 1 yıldız ı ondan vermişler yorum olarak. Nisan 15, 2017 emre666 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 e güzel. 9 mayısta çıkıyor. Hamza beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Dlc mi ayr oyun mu bu Sent from my iPhone using Tapatalk Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Peki önceden alınmış olan season pass bunu kapsıyor mu.. ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ultimate edition a dahil olmadığı için kapsamıyor sanırım. (çünkü ultimate edition ın içinde seaons pass var) tam kolpacı bunlar. expansion pass alınırsa bllizard mountain ve bu paket dahil oluyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Oyuna yakın zamanda güncelleme gelmiş belli, şehir içi gereksiz kasılmalar gittiği gibi şehir dışıda daha akıcı olmuş.Hatta şu haliyle harika olmuş. 4k "neredeyse" sabit 60 fps gtx 1070 ile.Tabi ben gene 1080p 8x aa tercih ediyorum 80/100fps daha başarılı.Geçen gene biraz birikmiş cr vardı 1,2m kadar dayanamayıp gene bastım wheel spins e sonuç ağır hüsran bu iki oluyor gene 1,5m gömmüştüm... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş