Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 1 dakika önce, wazzap said: http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1080-armor-8g-oc-8gb-256-bit-gddr5x-dx-12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1080-armor-8g-oc-p-HBV0000007S3F Bu niye bu kadar ucuz? 2300TL. Arkadasim vatandan bunun gaming x olanini 1900 e almisti. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 armor'un soğutucusu gaming X kadar performanslı değil, o yüzden çok satmıyor, o yüzden de daha ucuz. @wazzap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 1080 çok mu ısınıyor? @stardust Ben Nvidia'nın bu serisinde öyle şeyler olduğunu bilmiyordum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Just now, wazzap said: 1080 çok mu ısınıyor? @stardust Ben Nvidia'nın bu serisinde öyle şeyler olduğunu bilmiyordum. yani karışık işte, çok ısınmıyor da, sürekli boost değerleri kalsın istiyorsan iyi soğutucu şart. normal blower'lar, founder's edition'lar falan boost değerlerini tutturamıyor, stok hızlarda çalışıyorlar yani bir nevi throttling. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Ablama bir ütü alacağım, alamadım arkadaş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ben de kedime mama alacağım, alamıyorum. aç kaldı hayvancağız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 12 dakika önce, wazzap said: 1080'i ????? Evet 1080 i .. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Başardım. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 wazzap'ın verdiği 1080'in linkine giremedim. Hepsiburada camiası için cidden kara cuma oldu bu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 sonunda 3 ayrı sepet ile hepsiburadayı bitirdim. uğraştırdı biraz. makyaj malzemesi, diş macunu, kozmetik tipi şeyleri taksit yapmıyor, onlara ayrı bir sepet yaptım en son. mis gibi oldu vakit kaybı dışında. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 47 minutes ago, stardust said: sonunda 3 ayrı sepet ile hepsiburadayı bitirdim. uğraştırdı biraz. makyaj malzemesi, diş macunu, kozmetik tipi şeyleri taksit yapmıyor, onlara ayrı bir sepet yaptım en son. mis gibi oldu vakit kaybı dışında. Bilgilendirme için teşekkürler.. artık rahat uyuyabilirim.. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Her şey senin rahatın için bebişim. Narcissus beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 http://www.hepsiburada.com/asus-fx553vd-dm310-intel-core-i5-7300hq-8gb-256gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000007MFIV?magaza=Teknorya Nasıl sizce, fiyatına göre güzel görünüyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 (düzenlendi) 17 saat önce, stardust said: Hepsiburada beni çok şaşırttı gerçekten dişe değer indirimler var. Biraz önce GTX 1080Ti aldım. Takip etmişsinizdir. Sabah 4200 civarında olan fiyat 3200'e düştü. Normal GTX 1080'de de çok sağlam indirim var. http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1080-gaming-x-8g-8gb-256-bit-gddr5x-dx-12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1080-gaming-x-8g-p-BD805635 Dün indirim başladığı zaman aslında bu indirim zamanlarında almayı düşündüğüm ürünler genelde hepsiburadada olmayan ürünler olduğundan şöyle bir gezeyim diye girmiştim, bir baktım 1080Ti alıp çıkmışım. 3437TL'ye MSI HAWK EK X su soğutma bloklu modeli aldım. Tüm amazon mağazalarında bile ne zamandır 4200 liradan aşağı bloklu kart yoktu. Bugün EK'den blok alsan ayrıca 500 lira ödüyorsun. O yüzden fiyat çok iyi geldi, hiç 1080Tİ almayı düşünmezken aldım bir tane. Sonra da zaten hemen kapanmış ürün. Kasım 24, 2017 ZvAnA tarafından düzenlendi wazzap and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Hayırlı olsun Korhan abi. @ZvAnA Hepsiburada büyük sükse yaptı bu sefer. ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Tv'lerde de fena indirimler yoktu. Televizyon alacak olsam Samsung Q7 serisi bir tane kapardım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 @Executioner Ben bunu alırdım. http://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-s510un-br128-intel-core-i5-8250u-8gb-256gb-ssd-mx150-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000090BR9 4c/8T işlemci. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 (düzenlendi) 22 saat önce, stardust said: Hayırlı olsun Korhan abi. @ZvAnA Hepsiburada büyük sükse yaptı bu sefer. Bizim kartlar daha gelmedi HB'nin sağı solu belli olmaz, bakarsın tedarik edemiyoruz diye iptal ediverir siparişi. Geçen seneki kampanyada benim North Face kabanın üstüne yatmışlardı öyle. Ben de 2500e 1080 Mini denk geldi diye sevinmek istiyorum ama kartı şöyle canlı canlı görmem lazım önce Kasım 25, 2017 Najaz tarafından düzenlendi ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Bende birkaç parça şey almıştım hepsiburadadan. Önce bindir sonra indir yapılarak normalden %5-10 ucuza gelenlerin çoğun gönderildi ama gerçekten indirim yapılanlar henüz gönderilmedi. Üstelik bu gönderilmeyenler hala süper hızlı gönderi olarak satılmaya devam ediliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Benim aldığım ütü yollanmış gözüküyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 3 saat önce, Najaz said: Bizim kartlar daha gelmedi HB'nin sağı solu belli olmaz, bakarsın tedarik edemiyoruz diye iptal ediverir siparişi. Geçen seneki kampanyada benim North Face kabanın üstüne yatmışlardı öyle. Ben de 2500e 1080 Mini denk geldi diye sevinmek istiyorum ama kartı şöyle canlı canlı görmem lazım önce Valla n11 ve gittigidiyor hoparlör maceralarımı biliyorsun, göndermezlerse şaşırmayacağım zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Az önce bir bakayım dedim, kargoya verildi gözüküyor şimdi. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 (düzenlendi) Cuma günü akşam uygun fiyatlı gördüğüm için son anda 99 TL'ye logi g102 progidy aldım. Cuma gecesinin yoğunluğundan sonra bir haftadan aşağı gelmez diyordum ama ve şu an kargo geldi teslim ettiler, benim için bir rekor oldu valla kargo hızı açısından, hemde pazar günü teslim ettiler. http://www.hepsiburada.com/logitech-g102-prodigy-oyuncu-mouse-910-004939-pm-HB0000040PG8 Kasım 26, 2017 Executioner tarafından düzenlendi ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Benim aldığım HDD'ye 1 Aralık yazıyor kargoya veriliş tarihi için. 1 haftada nereden tedarik edilecekse artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş