Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 @@wazzap ohne'yi "olmadan" diye çevirdi Google "ohne G-Sync" diyor. XB240HBMJDPR model kodlu üründe G-Sync yok; G-Sync olanı da Amazon 600 Euro'ya satıyor. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 @@Najaz Ben alttaki açıklamada Gysnc diye yazıyor diye şey ettiydim. O zaman fırsat falan değil bence de. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 SSD'de güzel fiyatlar var. 480 GB Sandisk SSD Plus 380 TL'ye geliyor mesela: http://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-480gb-530mb-445mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-480g-g26-p-BD805683 Ben de buna ve Ultra II'ye takıldım ama özellikle newegg yorumları felaket. Genelde 1 yılı doldurmadan bozulmuş diskler. Yoksa çok niyetliydim almaya. Hala da şansımı denesem mi acep diye düşünüyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Hepsiburada kampanyasının ardından Vatan Bilgisayar'ın kampanyası da fena değil. Asus GTX 1070 Strix 1778TL MSI GTX 1070 Gaming X 1705TL http://www.vatanbilgisayar.com/oem-urunlerinde-efsane-vatan-fiyatlari/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 HB'dan aldığım GTX 1060, "aynı gün kargo" ibaresi taşımasına rağmen dün kargolanmadı; HB şaşırtmadı yani Bazen diyorum Reis az bile yapıyor; kayyım atasınlar bunlara belki bir şeyler düzelir... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 HB'dan aldığım GTX 1060, "aynı gün kargo" ibaresi taşımasına rağmen dün kargolanmadı; HB şaşırtmadı yani Bazen diyorum Reis az bile yapıyor; kayyım atasınlar bunlara belki bir şeyler düzelir... Stokta kalmamış diye siparişi iptal etmesinler de Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 @@Firienholt Valla yaparlar mı yaparlar.. Geçenki indirimde North Face kaban almıştım, tedarik edemiyoruz diye iptal ettiler. Tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim ben de. Bu sefer de aynı şeyi yaparlarsa tüy dikmiş olacaklar. Lakin "tedarik edemiyoruz" diye bir bahane uyduramazlar sanırım, zira ürün halen satışta ve sipariş geçilebiliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 verirler bu gece yarısına veya yarın sabahtan kargoya. 24 saat çalışıyor depolarındaki kargo şubesi. ondan sonra ''aynı gün 24 saat içinde olmuş olur'' akşam 11,30 da verdik işte kardeşim aynı gün kargoya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Faturasını kesmişler ürünün. İ.nelik olsun diye, geldikten sonra 13. gün iade edeceğim kartı. "Uçma biliyor musun peki?" diyen olursa, paraşütüm var diyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 HB siparişi ancak bugün kargoya teslim etmiş. Reis geçen Cuma günü buradaydı. Gittim bizzat rica ettim; şu Doğan Grubu'na kayyım atayın artık da bu beceriksizlerin hepsini işten atsın dedim. "O konuyu bizzat takip ediyorum, biraz daha sabır" dedi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 24-25 Nisan için bilgisayar ürünlerinde %18 KDV indirimi başlatmış Hepsiburada. Bugün son günü indirimin haberiniz ola. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Hepsiburadanın ... Bütün her şey zamlandı o kadar. Sonra göstermelik indirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Şunun fiyat güzel gibi; http://www.hepsiburada.com/logitech-g710-mekanik-oyuncu-tr-klavye-920-005705-p-BD800070 Benim Blackwidow ile değiştirsem mi diye düşünmedim değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 710+ nın fiyat fena görünmedi. Tavsiye edersiniz mi. Alabilirim bir ihtimal evdeki luzumsuzluktan kurtulmak için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Cherry brown mekanik. Kasa ve tuş kapakları kalitesi nasıldır bilmiyorum ama incelemelerde kötü diye söz edilmiyor. Bence ucuz yollu mekanik klavye aranıyorsa gayet alınır gibi fiyat. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Cherry brown bu sessiz olanlar sanırım. ilgimi çekti. yapıştırsam mı... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Yine sesli de blue'a göre sessiz tabii. Dipnot: Göm gelsin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 kaptanın seyir defteri: sene 2017, insanlar hala logitech klavye alıyorlardı... OnLyTNT and leventyurt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Hepsiburada'da bu aralar iPhone 7 ve 7+ modellerinde inanılması güç indirimler var, iPhone 7+ 32 GB 3750 TL, iPhone 7 128 GB 3750 TL fiyatla satıldı hafta boyunca. Apple Türkiye garantili olarak görünüyor, süper hızlı gönderi ve aynı gün teslimat seçenekleri de var. Henüz cesaret edip almadım ancak üreticinin kendisinden 750 TL daha ucuza satılıyor olması insanı almaya yönlendiriyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Harici harddisklerde deli gibi indirim var. 2 TB 3,5" harici 320 TL civarı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 2.5" varken, 3.5" kim ne yapsın http://www.hepsiburada.com/wd-elements-2tb-usb-3-0-2-5-tasinabilir-disk-wdbu6y0020bbk-wesn-p-BD500551 amazon'dan 69 dolar'a almak mümkündü bir zamanlar bunları, gümrük limiti de yüksekti. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 2tb harici Harddisk 320tl mi. Ben geçen Aralık'ta Amazon'dan 8tb'lık diski 700tl'ye almıştım. Cillop gibi de kullanıyorum. (Önemli veri falan yedeklediğim yok tabii, film,dizi ıvır zıvır.) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Hakikaten ben niye 3,5 yazmışım ki? 2,5 olacak onlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Sony Eurasia garantili PS4 PRO 1699TL... Piyasa fiyati 1899TL... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Çok iyi fiyat ya, alsam mı? Yanına bir tane daha DS aldık mı tek sorun fahiş fiyatlı oyunlar herhalde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş