Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Serhan başın sağ olsun yeni haberim oldu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Başın sağolsun Serhan. Garanti konusunda kesin bir şey diyemeyeceğim ama değişen tüketici yasası ile artık bu tür piksel hataları da ayıplı ürün kategorisinde değerlendirilebiliyor. İstersen önce ürünü satın aldığın yerle bir görüş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Başınız sağolsun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Başın sağolsun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Öncelikle başınız sağolsun. Ölü piksel düzelebiliyor bazen. İşler olumsuz giderse bölgeye masaj yapmayı (şaka değil ), şu renkli hareketli ölü piksel videolarını vs.. deneyebilirsiniz. Ölüden ziyade takılı piksel durumu olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 seneler once aldigim yerden ilk dk dan bi siyah olu pixel vardi.unutum gittim forumda yazmistim zamaninda ugrasmadim.millette takma kafana dedi zamanla unutumhatat ne zamandir bu basligi okuyana kadar aklima bile gelmemisti. sinek boku gibi ekranda oyle duruyo. renkli olsa kesin delirtirdi basin sagolsun cok gozune batmiyorsa alisabiliyorsan bence yasa olu pixeline gitsin tamire gitsin epey monotrsuz git aynen geri gelsin sinir harbi su bu ihtimallerine degip degmecegini de dusunmek lazim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş