Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 http://my.mini.com.tr/i1f9i5l6 Bir kaç özellik daha sonra eklemeyi düşünüyorum.Tam 192 HP özellikleri sitede... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 59 bin Euro için gereksiz derecede pahalı. o paralara çıkılacaksa gider 2015 model Leon Cupra 260-280hp ile adam gibi tat alırım madem yüksek HP hevesin var Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bayanları da düşünmek lazım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 59.000 euro'ya C200 BlueTEC alinir, bayanlari da dusunerek soyluyorum... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 mercedes falan almam ben.Hem bu mini cooper ı kullanan az yani özel bir araba. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Bayanları düşünmek derken, bayanları etkilemek manasındaysa bence cupra o konuda daha bile başarılı olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 etkilemek manasında değil hocam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Diğer manada bayan da kullanacak dersen cupra sert agresif kaçabilir tabi Yalnız o parası fazla yine de... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Bir şey sorucam deri koltuklar kışın buz gibi oluyormuş.kullanışlı değilmiş doğru mu bu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Bence güzel araba ve böyle bir araba için bu fiyat çok değil. Fakat yerinde olsam Panorama Cam TavanJcw aerodinamik kit Bluethoot telefon hazır usb ile 1037 avro (olmazsa olmaz) Şu üçünü de eklerdim. Arabayı çok değiştiriyor bu donanımlar. Özellikle 1000 avroluk bluethoot olmalı. EK:Isıtmalı koltuklar pek tavsiye edilmiyor MINI için. Yavaş ısındığından şikayetçi kullananlar. Kısa süreli değil de uzun süreli kullanımlarda işe yarıyor diyorlar ama problemli olduğunu duymuştum aklınızda olsun. Yurt dışında Tirole diye bir ek donanım paketi var ama sanırım Türkiye'ye gelmemiş daha Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bluetooth telefon abimin arabasında var pek kullandığını görmedim abimin.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ee abiniz kullanmıyor diye sizde mi kullanmayacaksınız demektir ? bencede büyük rahatlık bluetooth. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 deri koltuklar hakkında bir şey söylemediniz?? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bluetooth eklenicek bu arada tamam... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Giulietta QV TCT. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ben hala ısrarla Tirole diyorum.Donanım paketi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Dört kapılı Mini Cooper'a karşı kişisel husumetim var benim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 anladığım kadarıyla aracı kadın da kullanacak? o zaman 192hp ye ne gerek var? o güçte bir arabaya küçük bir servet hiç mantıklı değil. ayrıca o rakamlara çıkılacağı için ne arabalar var. gereksiz bir masraf görüyorum ben o araba için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 [Donanımhaber Mode: ON]Bence git o paraya bi Highline Passat al. Hem 2. elde rahat satarsın. [Donanımhaber Mode: OFF] Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 cooper rulzzz o zaman niye soruyorsun bu araba nasıl diye? bas o kadar parayı al. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ya adam hala bir konu bulup bütün milleti peşine takmayı başarabiliyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş