Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Kartta donanım, yazılım ve kozmetik açıdan hiçbir sorun yoktur. Kutu ve kutu içeriği mevcuttur. 2 sene önce alınmıştır ve temiz kullanılmıştır, "factory overclock" ile geldiğinden üstüne daha fazla zorlama, voltaj verme, mining gibi işler yapılmamıştır. Beylikdüzü'nde test ederek alabilirsiniz. İstanbul Beylikdüzü - Atatürk Havalimanı arasında kalan bölgede elden teslim olabilir, diğer bölgelere alıcı ödemeli yurtiçi kargo olacaktır. Takaslık her hangi bir ihtiyacım yok, sadece nakit kabul ediyorum. Fiyat 700TL. PS: DH forumuna attığım mesajı sadeleştirerek kopyaladım, bizim forumdan bir arkadaşın işine yarar ise daha mutlu olurum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 700 tlye rx480 4gb performansı bence mantıklı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Daha uygun bir fiyata düşüreceğim, bizim foruma gitsin istiyorum, ilgilenen varsa DH'den satmadan önce mesaj atsın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş