Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Oldukça başarılı bir Daft Punk cover'ı, "Get Lucky" Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Dinlenemenizi tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 yeni gelen atlas isimli şarkıları bildiğin kötü olmuş bence, videosu için izlenir anca. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 komşuların kapıya gelmesi yakındır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Bunu çocukken bir yerlerde dinliyordum ama nerde hatırlamıyorum. Ne zaman dinlesem hüzünleniyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lXTPZ4ryEiA OnLyTNT beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Together We`re Strong .mutteşem . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Sadece Şebonun söylediği diğerleri ile birlikte söylenenden daha güzel sanki. Beste ve aranjman beklediğimden çok iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 radyoda sezen aksu - ikili delilik parçasının remiksi çalıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş