Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 On 30.03.2018 at 21:21, wazzap said: https://www.youtube.com/watch?v=IPuEg7pNRNU Sende taktin iyice Valkyrie ye. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 orjinalinden iyi mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 hiphopdan pek haz etmem ama geek yaparın can bonomo ile podcastinde duyup aşık oldum şu şarkıya: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 1080p'si vardı kaldırdılar 1-2 yıl önce , ama ses kaltesi çok iyi videonun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 arabada son ses dinliyordum eve gelirken. üniformanın kravatını da sıcaktan çıkardığım için görenler "maganda özel güvenlik patronun arabasını kaçırmış" demiştir gerizekalı şarkı beynime kazındı ya, sildirtmem lazım bunu. en iyi yöntem 2 saat boyunca aralıksız dinleyip tiksinti getirtmek. alman olsam neo-nazi olurdum valla bu nasıl bir saçmalık arkadaş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 @stardust iyi de sen alman olsan bu olurdun pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 On 11.09.2018 at 17:35, stardust said: arabada son ses dinliyordum eve gelirken. üniformanın kravatını da sıcaktan çıkardığım için görenler "maganda özel güvenlik patronun arabasını kaçırmış" demiştir gerizekalı şarkı beynime kazındı ya, sildirtmem lazım bunu. en iyi yöntem 2 saat boyunca aralıksız dinleyip tiksinti getirtmek. alman olsam neo-nazi olurdum valla bu nasıl bir saçmalık arkadaş. Tamam tamam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 (düzenlendi) https://open.spotify.com/track/1Kt1j54YhvP39PnSQjU8H3?si=vCAUeU-5TI-ZA8PA8ojraA Eylül 15, 2018 Squall tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Fizy güz şarkıları listesinde yer vermiş, çok hoşuma gitti 1-2 gündür dinliyorum ara ara. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Emel Sayın - Kemancı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Ekskavatörlerin, dozerlerin sesleri... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Prodüksiyon müthiş Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş