Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 İlk 3 dakikası muhteşem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 (düzenlendi) Orjinalinin üzerine çok bir şey koymamış ama vokalin sesi güzel gerçekten , daha önce hiç dinlememiştim bu grubu. Ocak 30, 2018 Altan Yoklar tarafından düzenlendi rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 (düzenlendi) Şubat 12, 2018 ResetButton tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Türkçe altyazı var , ilginç. 48 dakika önce, RFID said: RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Bana bu dunyaya ait olmadigimi hatirlatan album Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 arabada/uçakta dinlediğim playlist'im için pal station top 40'den yeni bişeyler bulayım dedim, aylardır muzik güncellemesi yapmıyordum. 40.000 şarkılık liste var ama hep aynı şarkılar çalıyor gibi gelmeye başladı dün amsterdam yollarındayken. midem bulandı resmen, bu şarkılar dinleniyorsa cidden radyoda yoğun olarak insanların müzik zevkinin içine... hemen bir comfortably numb açtım kendime geldim, nedir bu arkadaş, cidden müzik bitmiş ben bu yeni şarkıları tuvalette bile dinlemem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=IPuEg7pNRNU Mart 30, 2018 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş