Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Şu olay güzelmiş wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Melih Kibar in eserlerini CD den dinliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 1984 'ün hüzünlü havasını hatırlatıyor bu. pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 PAL Nostalji Semiramis Pekkan - BaNNa yalan söylediler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 bunlarla gelin bana. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Squall and Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Spotify'da denk geldim Mahmut Orhan'a, birkac parcayi dinledim cocuk iyi is cikariyor gercekten; Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Teminite & Panda Eyes - Highscore Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Grant-Lee Phillips - Mona Lisa Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 On 10/21/2017 at 9:50 PM, ResetButton said: bunlarla gelin bana. Gitarcı kız erkek fatma Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 17 saat önce, rammstein said: Gitarcı kız erkek fatma Dreamgirl Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Sene 2007 , şimdinin veyasin'i o zamanın basemode'u. oldskool rules Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş