Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 O da ne! . https://soundcloud.com/veyasin/sets/hey-douglas-play-list paylaşmıştım bir ara, cidden çok güzel işler var.. Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JGFlD2pbn00 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Obaaa Samurai Champloo, alırım bi dal. Benim de Winamp favori playlistimde bu parça. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Kill Bill credits daha iyi klip diye onu da ekledim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Türkiye'den böyle işler çıkması sevindirici Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 (düzenlendi) Nisan 24, 2017 Lightning McQueen tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Amaranthe - Drop Dead Cynical Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 ben bunu vermiş miydim daha önceden ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Blind Guardian - Imaginations from the other side Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Anadolu Rock'ın krallarından birisi bu arkadaşlar. Avustralyalı olmaları biraz garip tabi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 (düzenlendi) DOTA için besteler paylaşılıyor bu aralar Nisan 24, 2017 RFID tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Arayı çok açmışız, yeni şarkılar koyalım. Rusça çalışırken 70'lerden kalma bir animasyonu izledim, mavi vagon adlı parça da nedense çok hoşuma gitti. Animasyon'daki krokodil kendi halinde iyi niyetli biri, siyahlı teyze genelde bölümün başında kötü olup sonunda iyi yönü ortaya çıkanlardan, ortadaki meretin ne olduğu belli değil, ilk bölümde (kısacıkanimasyonlar arası 4-5 yıl ) hayvanat bahçesine götürmüşlerdi de hangi hayvan olduğunu anlamadıkları için kabul etmedilerdi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş