Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 gündemdeyken bir dinleyeyim dedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 akşam akşam bu kızı söyleyemecektiniz bana... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 beyler mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Athena'nın son 10 yılda yaptığı en güzel iş sanırım. . . Video da güzel , şu kare Motoko Kusanagi esintili . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Çok fena kulağa yapışıyor arabada trafikte harika gidiyor.Synthpop mu deniyor öyle bişiler işte.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 War Ensemble beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 man in the high castle girşinde çalıyordu. önce Steve Tyler zannettim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Benden başka seven yok mu bunu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 orjinalini bulamadım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş