Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Le matos - La Mer Des Possibilités Bu grubun Wasteland parçası da güzeldir. Onun dışında bir de bunu bırakıp kaçayım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Bu konserin tamamını bulmak lazım. AlperD beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Forza Horizon 3 parçaları güzel seçilmiş Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Bu şarkıları bilmek için forza horizon 3 alman gerektiyse o senin ayıbın... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Parçaları yeni dinledim forza saolsun haberim oldu offf süperlermiş falan mı yazdım ben bi yerde? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Parçaları yeni dinledim forza saolsun haberim oldu offf süperlermiş falan mı yazdım ben bi yerde? Bu smiley harikaymis Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Unutma, unutturma... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 @@CandleGarden ben bu şarkıyı çok seviyorum tüm yaz neredeyse bunu dinledim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 @@Atrin Şarkının orjinali de güzel ama bu akustik canlı versiyonu çok daha iyi valla, arada açıp açıp dinliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 https://youtu.be/0F1KVar9NG8 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş