Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Le matos - La Mer Des Possibilités Bu grubun Wasteland parçası da güzeldir. Onun dışında bir de bunu bırakıp kaçayım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Bu konserin tamamını bulmak lazım. AlperD beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 On 10/1/2016 at 13:51, stardust said: bittim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Forza Horizon 3 parçaları güzel seçilmiş Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Bu şarkıları bilmek için forza horizon 3 alman gerektiyse o senin ayıbın... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Parçaları yeni dinledim forza saolsun haberim oldu offf süperlermiş falan mı yazdım ben bi yerde? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 On 10/3/2016 at 04:22, Hungarde said: Parçaları yeni dinledim forza saolsun haberim oldu offf süperlermiş falan mı yazdım ben bi yerde? Bu smiley harikaymis Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Unutma, unutturma... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 @@CandleGarden ben bu şarkıyı çok seviyorum tüm yaz neredeyse bunu dinledim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 @@Atrin Şarkının orjinali de güzel ama bu akustik canlı versiyonu çok daha iyi valla, arada açıp açıp dinliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 https://youtu.be/0F1KVar9NG8 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş