Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Youtube den bayağı bir video izledim Anettenin sesi yanısıra giyimi de gerçekten bir tartışma konusu gerçekten sokağa gündelik giyilecek kıyafetlerle sahneye çıkmış resmen yahu. Ayrıca özel sahne kıyafetleri de son derece komikmiş. Ciçek desenli pileli elbise ile heavy metal konserine çıkmak cesaret ister. Ben Floor'un sahne duruşu ve kıyafetlerine de bayılıyorum canlı bir şekilde izleme şansımız olsa keşke. Tarja bir başka NW'i NW yapan o kadın zaten. Anladığım kadarıyla semfonik vokal seven Tarja, klasik rock vocali seven Floor diyecek. Edit: Anette'nin sesi ile ilgili karşılaştırma yapmadığımız zaman ben vokalinde bir sorun görmüyorum bence güzeldi deyip çekileyim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 wacken video'su cidden çok acaip, beraber ilk konserleri sanırım... ayrıca sahnede şöyle kafa sallaması bile doğru seçim olduğunu gösteriyor bence: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 spotify üyeliği alıyorum ama müziğin çoğunu youtube 'dan dinlyorum . iyi pek sildirmiyorlar bu kayıtları. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AVCOKbYKQm8 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Sarkidan sarkiya degisiyor ama ben de Floor derim. Floor'un Storytime performansi falan efsane. Hayalet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 F.Jansen' nin After Forever'da vokalist iken yaptığın The Evil Than Man Do cover 'i Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Tam bunu yazarken, https://en.wikipedia.org/wiki/George_Thorogood George Thorogood and Delaware Destroyers dinliyorum. Eski ama cok guzel bi Rock sanatcisi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Terminator u izledikten sonra iyi gider. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Kaç seneden sonra Iced Earth - Scarred dinliyorum. Bayağı severdim The Dark Saga ve Horror Show'u. Bu arada, bu konu Off-Topic'de miydi, yoksa TRT 2 (Kitap/Müzik/Sinema/Tiyatro) bölümünde miydi emin olamadım ama buradaymış. Taşısak mı ki? Edit: A Question of Heaven ile devam ediyoruz, hadi bakalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Sadece şarkı başlarında ve sonlarında çok konuşuyorlar. O ortamdayken güzel gelebilir ama arabada veya kulaklık ile dinlerken bayıyor. Bu şarkıların fazlalıklarını kesip tekrar iphone'a yüklemenin imkanı var mıdır? Merhaba abim, iTunes'da şarkıyı sağ tıklatıp "Bilgi Ver" de; üstteki tablardan birisinde "Başlangıç Saniyesi" ve "Bitiş Saniyesi" ayarı var. Kibitzer beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Rus şarkılarına sardım bu aralar. Varsa güzel tavsiye alayım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 MGSV yeni bitti de. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Bu da çeşit olsun Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 .Pink Floyd R.Waters gecesi oldu bu gece.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Biraz eski ama idare ediverin. http://youtu.be/mCjxZHGHL4Y Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Bu abla bir şarkı yaptı sonrası yalan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş