Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 çözülen bir şey yok hala sanayide yatıyor evlilik esnasında almıştım gerçi 2 hafta kullandım araba gerekiyordu. geçen hafta tekrar verdim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 tiescigim demis ki ben artik evlendim .eski sevligimi terk ettim nafakasini oduyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Adama bu araba ölümcül darbe gibi oldu, başına bela aldın olm bu arabayı gül gibi civic varken Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 civic duruyo ya hayat kurtarıcı o zaten onu kullanıyorum araç gerektiğinde... borusana ya da kosiflere falan da vermek istemiyorum şimdi boruyu döşemesinler diye. 2 ucu boklu değnek oldu resmen... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 O boru döşenecek ama ha erken ha geç sen dediğim kişiye gösterme daha Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 çok uzak yaw napayım ta oralarda, yakın lazım bana. ayrıca sen şimdi en iyi usta odur diyorsun da, başka adamlara sorsan en iyi diye başkasını gösterir... kim hangi ustadan memnun kaldıysa onu gösteriyor sonuçta benim dahil olduğum bmw camiası da en iyi usta olarak bu götürdüklerimi söylüyorlar mesela. (ümraniye sanayide mesut usta ve fatih usta(bmw nano servis)) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Askar BMW servisi istanbulun en iyi özel servisi kabul edilir ama dilediğin kişiden de bu dediğimi doğrulatabilirsin. ben senin için diyorum hacı. istanbulun tüm m serisi bmw'leri askar dan geçer. Hamso and TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Bmw' den anlamasıyla değil de otomatik şanzımandan anlamasıyla ünlü bi usta lazımmış gibi geldi bana, bu askar, otomatik şanzımanda da öneriliyosa bi denemekte fayda var uzak bile olsa, anlamadığı belli olan yerde araç aylarca yatacağına bir de orayı deneyin. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 olayın şanzımanla alakası yok arkadaşlar, daha önce de belirttim çok defa sorun tamamen motorda. şanzımanı yaptırdıktan sonra ortaya çıkması tamamen şansla alakalı bir durum. bu bahsettiğim yerler de öyle anlamayan ustalar falan değiller, önlerinde 330lar 530lar 740lar falan dolu sürekli, çok yoğunlar ve çok da bilindik ustalar. hatta benim araca bakan ustanın kendisi bile 540 kullanıyor. yabancı forumlarda okuduğum her türlü ıncık cıncık bilgilerden "artık bu kadarını da bilmez ya çok detaya kaçıyo" falan dediğim her şeyden bahsetti adamlar hepsini de kontrol etmişler, takdirimi kazandılar. tek sıkıntıları bu yoğunluktan ötürü araca yeterince odaklanamamaları bence. dediğiniz gibi başka ustalara da göstermekte fayda var tabii ki, ama şunu düşünerek götürmüyorum biraz da; bu adamlar baştan aşağı aracın her şeyini kontrol ettiler, aracım hakkında tecrübelendiler. başka bir ustaya götürsem yine tüm testler sil baştan başlayacak boş yere ve ekstradan beklemiş olacağım gibi hissediyorum ve bu adamlar çözemediği sürece test ettiği parçalardan ve işçilikten ücret almıyorlar kesinlikle, o bakımdan da dürüstler. quad beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Ustaların önü 330 530 740 doluysa BMW'den biraz uzak durmak lazım. eldrun, Firienholt, pentaman and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 sanayi bu işi beceremedi, gittim borusana verdim arabayı artık... bakalım yapabilecekler mi. bana doğru bir boru hattının döşendiğini hissediyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 3 secenek var hepsini borulu evet boruyu dusiyim sunu bunu yaptik bulamadik bisi diyecekler sunu bunu yaptik tamamdir diyecekler olmayacak bunun cok isi var boru hatini uzatmamiz lazim diyecekler boyle kil seyler hep derttir duzeltir derler duzelmez alir kullanirsin 3-5 olmazsan geri gelir sifir araba elektronik vs vs alinca bile oluyo degil kac senelik 2. el olmadi vazgec sevdandan yada omursama kullan oldurnee kadar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 1 saat önce, TiesTorN said: sanayi bu işi beceremedi, gittim borusana verdim arabayı artık... bakalım yapabilecekler mi. bana doğru bir boru hattının döşendiğini hissediyorum boru hattı olursa şanslısın. bence kıtalar arası fay hattı üzerine ek geniş çaplı kanallar döşenecek. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Yahu durun iyi düşünelim iyi olsun tabikide bedavaya çıkmaz alet ama en azından minimum tutar ile çıkar inşallah TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 abi adamlara dedim; öyle arabayı inceledik 10 saat işçiliğimiz var ama çözemedik, fakat yine de bu işçilik ücretini sizden alacağız falan gibi şeylerle gelmeyin ödemem dedim. merak etme abi çözmeden para almıyoruz zaten falan dediler. kendilerinden de çok eminlerdi; biz hemen çözeriz sanayiye benzemeyiz merak etmeyin tarzı konuşuldu göreceğiz bakalım. inşallah çözülür. Hamso and quad beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 amerikadaki yenileme programlari gibi olmasinda abi bak su koltuklari sasesi bi kaprotyu tutuk ee sonra motoru sansimani full degistirkil 75k abicim super oldu esmer tenliyesen bagaja da gobegim kadart subwooferlar cistak cistak eskiden seyrederdim bazi arabalardan bi kac parca bi kac parco krom haric bisi kalmiyordu guya kaportayi kullanacaklardi bi bakiyorlar alti full bas yarisindan cogunu kesip atip yeni paneller yapiyorlar falan ulan sifirdan yap yada sfirdan yan sanayi arac al daha kolay 3 ay boyle deli gibicaliyorlar 2-3000 dolara aldiklari hurdaya 50bin masraf yapip 95 bine satiyorlar falan ben ustalalar sanayide orda da uzmandir.ellerinde alet falanda var ama iste bizim pclerde yazilimda da oyle degil mi bi yerde bi sorun var ama nedir ne degildir belli olmuyo surunduruyo tip bile boyle olucaksan doktora 2-3 sikayetini soylediginde %90 2-3 teshisten bisi icin tehsis yapar gider boyle bi kac kisi hasalandi bi kacikurtuldu bi kaci gitti en unlu oktorlar hastaneler bakiyo bakiyo sebebini nedenini bulamiyo falan fikir uretiyorlar olmuyo sonuc yama yama yapip bi sekil kendi kendine managable olmasini umuyorlar boyle killtan yunden belirsiz ne olursa bela kanser olup direk oliyimde boyle ne oldugu belli olmayan bi bakteri bi vurus vucudda bi sorun hastalik tepki olmasin oyle dr houslar yok etrafta bu insanlarin cogu gidiyo otelere dunyada benim dusuncem u b mw de adam olmayacak o kadar batilar ettiler oyle laf da degil tonla alet edavat parca deneme falan Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 3 saat önce, TiesTorN said: sanayi bu işi beceremedi, gittim borusana verdim arabayı artık... bakalım yapabilecekler mi. bana doğru bir boru hattının döşendiğini hissediyorum İşte tam da bu noktada "Borusan'a girerken kaza olmuş" espirisini yapmak farz oldu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 2 hours ago, TiesTorN said: abi adamlara dedim; öyle arabayı inceledik 10 saat işçiliğimiz var ama çözemedik, fakat yine de bu işçilik ücretini sizden alacağız falan gibi şeylerle gelmeyin ödemem dedim. merak etme abi çözmeden para almıyoruz zaten falan dediler. kendilerinden de çok eminlerdi; biz hemen çözeriz sanayiye benzemeyiz merak etmeyin tarzı konuşuldu göreceğiz bakalım. inşallah çözülür. borusana benden onay almadan, ne kadar masraf çıkacağını söylemeden tamire başlamayın deseydin. arabanın ederi kadar masraf çıkarır onlar. ayrıca "abi" dedilerse zaten sen borusan yerine boruysana falan götürmüş olabilirsin. senin evin önünde durduğundan çok sanayine yattı araba, demek biraz da borusanda kalsın istiyorsun Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 onay almadan bişey yapmıyoruz zaten önce arıyoruz dediler... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 iyi bari, kendini "boruya" hazırla. gerçi pazarlık da yapılıyor ama standart bir oranın altına indirmez köftehorlar. şaka bir yana inşallah çok yara açmadan hallolur artık. hele bir tamir olsun da kırklareline yolumuz düşebilir yakında. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Ya buralarda sanayi tozu yutmakla (veya yutturmakla) alakalı bir başlık vardı. İbret dolu bir başlıktı. Noldu o konu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 tamir olmayınca arabayı sanayi sitesinin bahçesine gömmüşler, sahibi de üzülüp uçurdu konuyu sanırsam. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 sanayi karteli ile başı belaya girmiştir hemen ezmeyelim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 konuyu gördükçe fenalık geçirdiğim için gizlemeye karar verdim tamir olunca açıp deneyimlerimi aktarıcam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 eksisozlukde baslik acaylim modlar yetkilerini kotu kullaniyor ties dark side gecti diye dh den trasfer teklifi alir belki mekan basan terim yag gibi uste cikarken gazeteci hirpalayan ardanin milli takima donebicegini konusuluyordu terimin ayrilmasi uzerine .D tiesin nesi eksik heu heu heu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş