Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 İşyerinde kullandığımız bazı sistemler bakanlığa özel ve sadece Ethernet üzerinden yapılan şnternet bağlantısı ile kullanılabiliyor.Çoğu site engelli ve açılmıyor ve bu iş için vınn kullanıyorum yalnız son dönemde bir sıkıntım var yazıcı benim bilgisayara bağlandı ve diğer bilgisayarlarda ağ üzerinden benim bilgisayarıma usb den bağlı yazıcıdan yazdırıyorlar.benim durumum kısaca şu vınn ile bağlanmak için eskiden Ethernet bağlantısını devre dışı bırakıp bağlanabiliyordum zira ikiside etkinken hiçbiryer açılmıyor internet explorer donup kalıyor ve artık ethernetide yazıcıdan dolayı devre dışı bırakamıyorum bu durumda ne yapabilirim ? not : imla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 istediğin şey bu; https://r1ch.net/projects/forcebindip hangi programın hangi ağı kullanacağını belirleyebiliyorsun. nasıl kullanılacağını araştırarak öğrenebilirsin, ben de hatırlamıyorum. ben de benzer şekilde eskiden kısıtlamaları aşmak için vınn ile kullanıyordum şirkette. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bilgi için teşekkürler yalnız kullanımı çözemedim bir türlü Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ethernet bağlantısının IP'si statik kullanılabiliyorsa o şekilde kullanıp ağ geçidini silersen VINN üzerinden bağlanır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 teaming denen teknolojiyi destekliyorsa ikisini bir arada aynı programda da kullanabilirsin. zamanında uğraşıp kullanamadığım bir teknoloji.... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş