Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 uydu alıcılar konusuna yabancıyım, kardeşimin yeni evinde uydu anteni var. ona bir uydu alıcı bakıyoruz ama nasıl birşey almalı bilemedik. çift tunerlı olanı var, mini modelleri var, kartlı olanları var. kartlı olanlarda ileride digitürk veya d-smart almak istenirse sadece kart ile çözülebiliyormu, bir avantajı olur mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Uydu alıcı konusunda çok kasmanın bir manası yok. Herhangi bir alıcı iş görecektir, tomarla masraf yapmaya gerek yok derim. Mini hd modellerden alın kullanın. Digitürk için falan modül vs olayları zaten digitürk kullanacaksanız adamlar cihazınıda veriyor sözleşmeli kullandığınız süreç boyunca. Diyebilirsiniz o zaman 2 cihaz olmayacak mı diye ? E o zaman zaten digitürkte de bir kaç kanal dışında aynı yayınlar var. Kurgu ne olacak tabi oda var ? Hotbird' tü Astraydı vsdi diye kapsamlı uydular üzerinden yayın izleme gibi fantezileriniz varsa o zaman çıta yükselecek biraz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Digiturk eskiden kartlı modellerde kullanılabiliyordu, ancak artık buna izin vermiyormuş (teknosa'nın yalancısıyım) normal bir alıcı alıyorsanız, mini hd olanlardan, akıllı kurulum özelliği olandan alın yeterli. Eski alıcılarda devamlı kanallar frekans değiştirir ayarlayamazdım, next'in mini basit bir modelini aldım, kendi kuruyor, güncelliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Digitürk cherqes'in dediği gibi 4-5 yıldır kartlı üyelik satmıyor. Anca kendi digitürk cihazlarıyla kullanabiliyorsunuz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Neta 6400 alin. Mini nextler kasiliyor ve sd yayin cok kotu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 başlığı hortlatayım bana da HD uydu alıcısı lazım. evdeki nalları dikti. istediğim sadece 2 özellik var: HD olsun (HDMI girişli tabii ki) kanalları biraz seri değiştirsin USB falan zırt pırt beni alakadar etmiyor (uydu alıcında USB ile ne yapılıyor onu da bilmiyorum) ya da gidim şunu alim: http://www.vatanbilgisayar.com/goldmaster-micro-hd-atlas-tkgs-turksat-kanal-guncelleme-sistemi-hdmi-usb-.html Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Neta 6400 alın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bende yeni su cihazdan aldim gayet is goren ucuz bir cihaz aldigim link ile gonderiyorum daha ucuz bulunabilir belki. Aslinda babam cekim yapmak istedigi icin boyle kutulu bir versiyon aldim gunumuzde kutulu almamak lazim arkaya takilan modellerden alip gecmek lazim. http://m.n11.com/next-nextstar-18000-hd-usb-pvr-uydu-alici-P91413665 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Goruntu kalitesi ve hizinda fark var neta 6400un, ben bunu söyleyeyim size. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Annem kanal gecis hizindan biraz sikayet etmisti ama ben genel olarak begendim yinede diger cihazlarla farkini hic bilemiyorum TV izleyen birisi degilim haftada 1,2 anca. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş