Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Oyunda hava olayları client-based. Yani sizde kum fırtınası varken karşıdaki sniperda hava günlük güneşlik ve 500mt öteden size headshot atabiliyor. https://fat.gfycat.com/CooperativeWigglyAmericanblackvulture.webm Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Valla biz hem 4 kişi oynuyoruz hem de yani 100 maç oynamışızdır heralde şu betada.. Daha bi kere olm kum fırtınasından bişi göremiorum veya öff kum fırtınası başladı dediğimde... "AAA BENDE ÖLE BİŞİ YOK Kİ" diyen hiç olmadı... Orda ya bi bug olmus yada codcular yapmış.. Ki yani deli bug var betada.. Ama sonuç olarak oyun çok iyi olmuş, Bad Company 2den beri en beğendiğim bu oldu.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Neyse stabil 60 fpsye kavuştum sonunda. Bu da hiç yoktan iyidir resmen geceyle gündüz gibi fark etti performansım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Ben de çok tuttum betayı, Battlefront ile grafik benzerliği var, masraftan kaçmışlar bu yönde ama Battlefront grafikleri de başarılıydı. Onun dışında Battlefront ile çok alaka kuramadım ben. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Battlefronttaki walker'ın yerini ağır zırhlı tren, hero'ların yerini de cavalry almış diyebiliriz bence. Grafik konusunda da bence beta için seçilen harita çöl iklimi olduğu için grafikler çok göze çarpmıyor gibi ama dağlar, kayalar vs. falan oldukça iyi görünüyor yine de. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Battlefront grafikleri de aynı bu şekilde, kayalar falan baya iyi onda da. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Battlefront zaten daha çıktı ve yeni motorla yapılmıştı... Adamlar çöpe mi atsın, biraz daha bf ye göre ayarlayıp biraz cilalayıp bf1 de kullancaklar tabi ki zaten battlefront grafiksel acıdan çok çok iyi bir oyundu.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Beta Perşembe bitiyor.. The Battlefield 1 beta will end this coming Thursday, September 8, EA has announced. Not only that, but the developer revealed a change for the game's Conquest mode related to match duration. Specifically, an update for the beta released today disables the round timer for the Conquest mode. No changes have been announced for Rush, the Battlefield 1 beta's other mode. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Tüh baya erken bitti az daha kalsaydı iyiydi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Texture ve Terrain detail high yaptım , FXAA Medium 'a çektim 5 fps düşüş oldu. Çok iyi bu şekilde hem performans hem görüntü. Ortalama 50 - 55 fps edit. asıl versiyonda da artış sağlanırsa optimizasyonda , high kısımları çoğaltrabiliriz belki , göreceğiz. Şu an bütçe olarak G2A dan 134TL ye alınabiliyor standart paket. G2A garantisi dahil. Alsam mı hakketen olmuş bana göre bu oyun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Valla ben şu istatistikten sonra preorderımı yaptım bugün.. : Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 @@Narcissus hangi verisyonunu nereden kaça aldınız ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Cdkeys.com diye bi site var 3-4 kere kullandım şimdilik bi sıkıntım olmadığı gibi G2Ada (hep daha keko profilli olarak değerlendiririm) diğer arkadaşların yaşadığı acıları da yaşamadım daha önceki örneklerde gördüğümüz (key i geç yollama şu bu).. Oradan aldım ben alırken 43.99du simdi 46.99 olmus.. Oyun cıkana kadar devamlı artıcak zaten heryerde yavaş yavaş.. Ek: normal düz versiyonu aldım, early enlister zaten origin harcinde satılmıyor, collector da gereksiz.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Ben de alacağım kesin de hangisini alsam derken standart pre-order yapıp sonradan da premium pass alır geçerim diyordum, fikrimi onamış oldunuz , teşekkür ederim. şu kredi kartım dönsün bu hafta alayım geçeyim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Bende standart aldim daha sonra season pass alicam. Umarim bf4 dlc mapleri gibi olmaz. Hic sevememistim onlari. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 bf4 dlcleri bende hiç sevmemiştim %70 hep vanilla mapleri oynuodum.. En iyi mapler BFBC2de vardı ah ah.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 En iyi oyunu oydu zaten, Battlefield 3 mesela baya kötüydü ondan sonra. Bad Company 3 ile ilgili bir haber halen yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 DICE map yapmasını bilmiyor. En azından bir Map Editor yayınlasa millet biraz Custom Map'lar yapsa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Narc'ın fazlaca oynadığını biliyorum da, DLC ler ile çok güzel map'ler geldi. Özellikle Naval Strike haritalarını çok beğenerek hala oynuyoruz. en patates DLC china rising bence. Onda da Guilin Peaks açık ara en sevdiğim harita. çünkü yakın mesafe basılı tutma yerine orta mesafe de taktiksel yerleştirilmiş LMG ve rifle ile muhteşem işler yapılabiliyor. Tankgwehir i gördükten sonra BF1 ile ilgili çok karışık duygular içerisindeyim. Oyunda biraz daha mainstream yapılmış bir hava var. silahların tepmesi ve tepkileri yeterli değil gibi. BF4 alışkanlıklarıyla sürekli zoom shot yapıp ölürken, sonra farkettimki hip fire çok daha etkili. eğer uzağa atacaksanız zoom yapmak lazım... Osmanlılarla oynamak güzel sadece Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Alpha ve Betadaki glitchler.. Bunlarda Min ve Rec sistem gereksinimleri : Minimum Specs OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, and Windows 10 Processor (AMD): AMD FX-6350 Processor (Intel): Core i5-6600K Memory: 8 GB RAM Graphics card (AMD): Radeon HD 7850 2 GB Graphics card (Nvidia): GeForce GTX 660 2 GB DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection Hard-drive space: 50 GB Recommended SpecsOS: 64-bit Windows 10 or later Processor (AMD): AMD FX-8350 Wraith Processor (Intel): Intel Core i7-4790 or equivalent Memory: 16 GB RAM Graphics card (AMD): Radeon RX 480 4 GB Graphics card (Nvidia): GeForce GTX 1060 3 GB Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Selam oyunu alıp geçicem taksitle rahat olur diye gittigidiyor 'dan baktım 125tl civarı /6 taksit yaparım dedim , satıcı Durmaplay çıkıyor. Biraz yorum karıştırdım kimisi şikayet etmiş kimisi de sorunsuz demiş. Bu satıcı hakkında tecrübeniz var mı ? Edit. 20 Ekim gibi (çıkıştan 1 gün önce) Radeem Code gönderilir yazıyor. Gittigidiyor 'un 5 gün içinde ödeme onaylama şartı var , o zaman emin olamayacağız gelecek mi gelmeyecek mi çünkü para transferi gerçekleşmiş olacak. G2A 'dan alayım diyorum taksit yok + G2A deki Standart Key 'de HellFighter DLC 'si bonus olarak gelmiyor. Hmmmh. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 i5-6600k ne ya bunlar iyice uçmuşlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 min. rec.'teki 6600k olayı benim de dikkatimi çekmişti. 4790k sahipleri ölsün o zaman Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 4790K 6600K'dan kötü değil ki ya. 6600K dediği 4690K muadili. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ewt o baya iyi ya.. min ile rec arasında 1 birim fark var resmen..Bence o min değeri böyle yüksek tutup poransiyel müşterilerinin gözünü gereksiz korkutuyorlar..Betayı bi arkadasım ve onun toplamda 500tl eden pcsi olan baska bi arkadasıyla oynuyoduk ve gayet slayt şov değilde oynanabilir bi oyun deneyimi yaşadığını söyleyip duruyordu.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş