Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 11:37 37 dakika önce, TatanQa said: Boya BY-V1 lightning soketi uyumlu tek mikrofonlu olanı. BY-V10 ise yine lightning ve çift mikrofonlu. Boya BY-V1 olanı satıyorum Alet bütün herşeyde çalıştı sadece annemin telefonunda çalışmadı nedense iade ettim bende TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 06:54 19 saat önce, Squall said: Alet bütün herşeyde çalıştı sadece annemin telefonunda çalışmadı nedense iade ettim bende Enteresan , iphone 11 ve ipad9.nesil de kullandım sorunsuz , sonra dji mic2 alınca her alete bt üzerinden rahatlık ve 32bit floating desteğine kavuştum. Ses kalitesi çok iyi aletin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 08:27 Dolap'ta şu klavyeyi görüp takibe almıştım. Dün 250 TL'lik kupon tanımlanınca geçtim siparişi. Kargo-komisyon dahil 1000 liraya maloldu. Klayve 5-pin DIN kablolu. Retro kasalarda kullanacağım. Modeli BTC 5100C stardust and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 11:28 @Najazkomşular küfür ederse, şimdiden hak veririm. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 12:44 1 saat önce, wazzap said: @Najazkomşular küfür ederse, şimdiden hak veririm. Sabahlara kadar PW'de makale, GWBASIC'te kod yazacağım... Şakkada-şukkada yazacağım... wazzap and stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 15:31 Artık saçlar eskisi gibi lepiska olmadığı için berbere avuç dolusu para vermeye ne gerek var kendim evde hallederim diyerek şu iki elemanı aldım. https://www.philips.com.tr/c-p/HC5630_15/hairclipper-series-5000-yikanabilir-sac-kesme-makinesi https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3LRTD4C?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Akrilik aynayı duşakabinin içine monte ettim ve artık kendi traşımı kendim oluyorum. Her ay berbere 400-500 TL vereceğime kendim mis gibi traş olup geçiyorum. Philips çok başarılı, aynamsı aparat da fena değil. Öyle bildiğimiz cam ayna kadar berrak değil ama işimi fazlasıyla görüyor. 4'lü paket şu an en uygunu sanırım. 9 günde yurtdışından geldi. Philips HC5630 ile ilgili bür sürü inceleme de var, merak edenler bakabilir. Mono and Najaz beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 19:06 3 saat önce, MilesTeg said: https://www.philips.com.tr/c-p/HC5630_15/hairclipper-series-5000-yikanabilir-sac-kesme-makinesi Bundan geçen sene ben de almıştım. O zaman 1200 lira gibi bir fiyatı vardı. 4-5 ayda parasını çıkarıyor zaten. Babam evden pek çıkamadığı için gidip onu da tıraş ediyorum ayda bir. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 06:55 11 saat önce, Najaz said: Bundan geçen sene ben de almıştım. O zaman 1200 lira gibi bir fiyatı vardı. 4-5 ayda parasını çıkarıyor zaten. Babam evden pek çıkamadığı için gidip onu da tıraş ediyorum ayda bir. Ben coronadan beri kendim traş oluyorum o sürede berbere vermediğim paralarla iyi kar etmişimdir. Berbere gitmeyi hiç sevmezdim zaten. infestor and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce Evde kendi traş olabilen erkekleri kıskanıyorum. Kafa ve saç yapımdan dolayı bunu asla yapamıyorum maalesef. Berbere kazıklanmaya tam gaz devam ediyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce Ön kısım döküldüğü için zaten pek bir şekil verilmiyor , pandemiden 1-2 yıl önce ben de kendim evde kesmeye başlamıştım, pandemi tuzu biberi oldu. Ayrıca şu an o parayı çakal berbere kazandırmak istemiyorum , bu da var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 37 dakika önce bende bu cakallara kazandirmak istemiyorum ama kendim de kesemiyorum 😭 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş