Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 (düzenlendi) @Whooosh onu yapıp müthiş bir işlemciyi gömen diye hatırlıyorum. Kendisi burada mı ? Edit : @Najaz, Aralık’tan sonra Eskişehir’de değil misin ? Ekim 8, 2018 pentaman tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 (düzenlendi) O işlemciyi ya çerçeveyip duvara asacağım yada anahtarlık yapıp cebimde taşıyacağım. O zamanlar bu delid aparatları falan henüz keşfedilmemişti. Çekiçle mengeneyle yapılıyordu bu işler. Ekim 8, 2018 Whooosh tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 1.080V ile 5ghz de windows açan işlemci değil miydi o mefta olan çok yazık olmuştu... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 11 hours ago, wazzap said: 8 serisine delid yapınca uçuyor diyollav. Düzgün sıcaklıklarda rahat 5GHz'i var. Benim 8600k hava soğutma(Noctua nh-d15) ile 5GHz'i görüyor zaten. Daha düşük voltajla onun da üzerine çıkıp çıkamayacağıma bakacağım, tabii eğer başarılı bir delid yapabilirsem @ObiWan Linus gerçekten de çok baştan savma yaptı delid işini. Gereğinden fazla termal macun koydu vs. Piyasada çok başarılı örnekleri var. Merak edenler onları da izlesin derim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 @MilesTegtam yükte sıcaklıklar kaç hocam? 80C falansa benim görüşüm çok yüksek olduğu yönünde. Delid ile en az 10 santigrat derecelik bir fark olacaktır diye düşünüyorum. Tabi bu tamamen tahmin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 6 hours ago, wazzap said: @MilesTegtam yükte sıcaklıklar kaç hocam? 80C falansa benim görüşüm çok yüksek olduğu yönünde. Delid ile en az 10 santigrat derecelik bir fark olacaktır diye düşünüyorum. Tabi bu tamamen tahmin. Hocam işin güzel yanı da orada. Şu an 4.5GHz, 1.24v ile tam yükte 60-65 arası. Hatta bazen 60'ı geçmediğine bile şahit oluyorum. Bench programlarında 65'i geçmiyor. O yüzden bu delid olayından ümitliyim. Bu voltajda 50 derecelerde kalacak olursa çok daha rahat voltaj yükseltme yapabilirim diye hayal ediyorum. Kasa açık bu arada, ortam ısısı 24 derece civarında. HSF Noctua NH-D15, anakart MSI Z370 GAMING M5. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 10 hours ago, TiesTorN said: 1.080V ile 5ghz de windows açan işlemci değil miydi o mefta olan çok yazık olmuştu... Hava soğutma ile 5ghz günlük çalışıyordu. 5.2ghz ile bench almışlığım var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Valla bende de geçen sene aldığım set aynen duruyor. Bendeki aquacomputer'in delid tool'u. Tabiki thermal grizzly sıvı metal ve Loctite 598 RTV siyah sıvı conta silikonu var. Ama ilk sıvı değiştirdiğim zaman dokunurum demiştim. Onu bekliyorum. Delidsiz haliyle bile sahip olduğum 7700k forumdaki en iyi 7700k skorlarını almıştı. (stardust'cığımm her ne kadar listeyi güncellemese de ) Delidle çok daha öteye gideceği aşikar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 @MilesTeg5 GHz'de sıcaklıklar kaç tam yükte? 4.5 GHz'de normal zaten o değerler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 (düzenlendi) 5 hours ago, wazzap said: @MilesTeg5 GHz'de sıcaklıklar kaç tam yükte? 4.5 GHz'de normal zaten o değerler. Tekrar bir OC yapıp bakmam lazım. Hatırlayamadım şimdi maks kaç oluyor EK: Az önce 1.4v ile 5GHz'e çıktım. Değerler ekte. 70C. Voltajı biraz daha düşürebilirim sanırım ama uğraşmadım. Henüz kısa süreli bir test oldu tabii ama sıcaklığın çok da artacağını sanmıyorum. Delidden sonra tekrar test ederiz. Ekim 10, 2018 MilesTeg tarafından düzenlendi wazzap and Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Bütün çekirdekler tam yükte ile 5 GHz'de 70C oluyorsa bence delid'e bile gerek yok hocam. Zaten bu ekstrem koşullar. Oyun oynarken bu kadar bile çıkmaz bence. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 4 hours ago, wazzap said: Bütün çekirdekler tam yükte ile 5 GHz'de 70C oluyorsa bence delid'e bile gerek yok hocam. Zaten bu ekstrem koşullar. Oyun oynarken bu kadar bile çıkmaz bence. Aynen tüm çekirdekler 5GHz'te ve tam yükte. Fantezi işte benimkisi. Elimde patlamasın da wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 (düzenlendi) Bence gerek yok da, elinizde patlama ihtimali oldukça düşük. Çünkü hazır kitte herhangi bir sorun yoksa, işlemde de sorun olmaz. Ekim 10, 2018 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Evlilikten sonra salondaki oyun sesi sorun olabilir diye yakın arkadaşımdan düğün hediyesi bunu istedim. Oldukça rahat ve ses kalitesi iyi bir kulaklık. wireless olarak 7.1 verebiliyor. Steelseries'lere de baktım fakat PS4'te 7.1 ses veremiyordu onlar. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 (düzenlendi) Batmobile'leri ikiledik Tumbler'ın yanında bonus olarak bir de Batman figürü geldi. Hollywood arabalarına yarın sürpriz bir katılım daha olacak... Ekim 17, 2018 Najaz tarafından düzenlendi Squall and Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Ana sistemimdeki 250GB'ları şutladım 2.5 aydır Kingston'la idare ediyordum, 1TB'ı fiyatlar uçtuğu için pas geçtim Sahibinden'de 860EVO 500GB'ı haftasonu almış bulundum, 250GB'a göre sanki biraz daha tok çalışıyor gibi. şimdi geriye sanallar için kullanacağım SSD'leri alma işi kaldı. Sahibinden'de zaman zaman iyi şeyler çıkıyor, yurtdışından getirtmek için birilerini kollamak yorucu bir iş birazda leşçi muamelesi görebiliyor insan. kasada M2 slot'um olsa aslında M2 sata alacaktım, açılmamış kutuyu 500TL'ye satmak isteyen birisi var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 (düzenlendi) damardan kontrast madde ( toraks bt ) çok etkili ısınma sağlıyor 10sn boyunca. Ekim 18, 2018 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Blues Brothers'ın yollarda kahrını çeken Bluesmobile de sonunda teşrif ettiler... @jackjoker Çok geçmiş olsun bu arada.. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 4 saat önce, Najaz said: Blues Brothers'ın yollarda kahrını çeken Bluesmobile de sonunda teşrif ettiler... @jackjoker Çok geçmiş olsun bu arada.. çok teşekkürler @Najaz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Garmin Vivofit 4 Mi band 2'yi eşime kaptırınca kendime 25$'a Garmin Vivofit 4 aldım. İlgimi çeken tarafı şarj edilmiyor olması. 1 yıla kadar pil değiştirmeden kullanıldiğini iddia ediyor Garmin, bakıp göreceğiz. Artıları; En büyük artısı tabii ki pil ömrü. Dokunmatik değil, üzerinde tek tuş var her şey bu tuş ile hallediliyor. Islak kuru hiç sorun olmuyor. Kazayla basılma gibi bir durum yok. Gündüz güneş altında bile sıkıntısız okunabilen arkadan aydınlatmalı renkli lcd ekran. Eksileri; Nabız ölçer yok, sadece adım sayacı var. Pil ömrü ile alakalı olarak alet günde sadece 2-3 defa bluetooth'unu açıp telefonunuz ile senkronizasyon yapıyor. İsteğe bağlı olarak bu senkronizasyon sıklıkları arttırılabiliyor ama sürekli bağlantı olmadığı için bildirim vs gibi fonksiyonları yok ama günlük hava durumunu falan gösteriyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 amazon.com.tr'den siftahı yaptım ben de. Bakalım kaç günde gelecek, https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00Q0ZMIT0/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Gerçi ben 143 TL'ye aldım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 (düzenlendi) arabada 1½ metrelik USB kablosu kullanmanin abez oldugu sonucuna varip ½ metrelik olanini aldim ve utanmadan da bunu burada paylasiyorum https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.0.0.72804c4dUrToxV&orderId=95226642912526&productId=32844394210 bir de bunu aldim : https://www.amazon.com/Screaming-Chicken-Squaking-Novelty-Chickens/dp/B07FQCJJ6K/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1540313949&sr=8-4&keywords=rubber+chicken ABD'ye gidip en getirilmeyecek seylerden birini getirttim Ekim 23, 2018 infestor tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 @infestor ikinci ürünle ilgili incelemeleri bol şaka videolarıyla bekliyoruz. Linki gördüğümde iyi oldu, çok alasım gelirse alırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 https://www.hepsiburada.com/anker-soundbuds-slim-kablosuz-bluetooth-spor-kulaklik-pm-HB000008CL1H Bir ara mono bluetooth kulaklık kullanıyordum, ama mono olduğu için telefonla arada video vs izlerken yeterli olmuyordu. Bende bundan aldım. Almasaydım diyorum şimdi. Bana gelen kulaklık mı sıkıntılıdır anlamadım berbat bir ses var. Hani otobüslerde verilen kablolu kulaklıklar gibi teneke vari bir ses geliyor. Şarj süresi iyi ama ses kötü, aynı zamanda sol kulaklıkta da bir titreşim, zırıltı gibi birşey var. Her ürünün kutusunu faturasını saklayan ben bununkileri direk attım nedense. Firmaya yazdım, bakalım ne diyecekler. Beğenmedim bu kulaklığı, 220'ye düşen Spigen Legatoyu almadığım için pişmanlık duyuyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Bisikletim için rahat bir sele arıyordum , bisikletforum sitesinden 1 aylık nerdeyse hiç kullanılmamış Selle Roya Freetime Relxed Royalgel seleyi 80TL 'ye aldım ki sıfırtı 140TL. Akşama takıp en kısa sürede denicem. Salcano 'nun stok selesi totoyu düzleştiriyor 1 saat kullanımdam sonra. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş