Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 O kırmızı aspire one dan bende de var bir tane taş gibi çalışıyor hala Bende Lubuntu kurulu uzun zamandir.. samba üzerinden muzik dosyasi gondermek icin yetiyor artiyor. Ama gercekten tas gibi aletmis. Ben RAM i upgrade edip fazlalik bir SSD takmistim. Lubuntu ile ucuyor resmen.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Aynı vaziyet. 4 gb ram ve 120gb ssd var üzerinde. Taş gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Sonunda geldi, bilgisayar başında uzun süreler oturmaktan yorulunca, @@stardust 'ın da pazarlığıyla Nurus Me Too aldım. İlk izlenimlerim rahat, başta oturma derinliğini ayarladığımda sabitleyememiştim ancak şimdi kendiliğinden halloldu. wazzap and kHanTW beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 oo, esrarengiz 3 numara kendini belli etti güle güle iyi günlerde kullan pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 pentaman, SEP, Atrin and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 küresel bir komplo var galiba bu yamuk foto. işinde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Ahaha Yamuk fotolar wazzap'ın kedisiyle birlikte beni iyi güldürdü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 oo, esrarengiz 3 numara kendini belli etti güle güle iyi günlerde kullan Üç numara olmak iyidir her zaman Yamuk foto olayı maalesef forumun yamukluğu, ben düz attım fotoları. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 (düzenlendi) Das Keyboard Ultimate mekanik klavye - (uzerinde semboller olmayan model) https://www.amazon.com/Das-Keyboard-Ultimate-Mechanical-DASK3ULTMS1SI/dp/B003M4XGI4 Guya on parmak yazmaya zorlayacagi (yazabiliyorum ama pratikte her zaman yapmiyorum) ve ak sakalli kidemli muhendis imajimizi pekistirecegi ( ) icin aldik ama boyle yazmak zormus ya, haha. Rezil olmamak icin isyerine goturmemeye karar verdim, zaten oyle bir takirti yapiyor ki tum koridor benden nefret edecekti. Yine de cok kaliteli bir urun. Bir de Siglent SDS1102X osiloskop. Her eve lazim - en azindan elektronik tasarim yapilan her eve diyelim. Bir zamanlar boyle osiloskoplar $2500 falandi, isyeri ve universitedeki lablardan baska yerde kullanamazdik. Cinliler sagolsun her seyde oldugu gibi bunu da basariyla makul bir seviyeye indirdiler. https://www.amazon.com/Siglent-Technologies-SDS1102X-Digital-Oscilloscope/dp/B01410O5D2/ Nisan 4, 2017 ChipArchitect tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 zaten oyle bir takirti yapiyor ki tum koridor benden nefret edecekti. Linkteki MX Brown switch'ler yerine MX Blue olanı almış olmayasınız zira MX Bronw o kadar ses yapmamalı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 @@ZvAnA teşekkür ederim. Hakikaten can sıkıcı , dün fareyi kargolayıp iade işlemi için gönderdim ve para iadesi istedim. n11 .com dan Bloody V7m alacağım daha uygun fiyata ki bir de 11TL indirimim var 96TL ye gelecek mouse. Artı , 70cm x 30cm Razer mouse pad sipariş ettim 17,5TL ye tam benim masaya göre. İyi olacak gibi. http://urun.n11.com/diger-ipad-tablet-aksesuarlari/razer-goliathus-oyuncu-mouse-pad-oyun-gaming-dikdortgen-yesil-P174698242 Geldi mi mouse pad? Benim masada da klavyenin - mouse konulan bölüm 70 cm, bir ara çok bakınmıştım amazonda filan ama Tr ye gönderilen o ölçülerde bir şey bulamamıştım. Eğer düzgünse alayım bende. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 (düzenlendi) Acer XF240H bmjdpr Sırada Ryzen... Nisan 8, 2017 wazzap tarafından düzenlendi War Ensemble, Squall and pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Hayırlı olsun, güle güle kullan, 144hz dünyasına hoşgeldin. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 @@wazzap hayırlı olsun. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Sağolun arkadaşlar, hemen deneme yaptım yüksek fpsli bir oyunda ve hakikaten 60Hz ile geçirdiğim günlere üzüldüm. Daha iyileri sizlerin olur inş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 hakikaten 60Hz ile geçirdiğim günlere üzüldüm.Yıllardır anlatmaya çalıştığımız şey işte SSD disklerden beri yapılmış en büyük icat bence 144hz monitörler bilgisayarları hızlandırmak adına. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 (düzenlendi) Önce 120hz' ler vardı. Ilk o zaman anlatmaya başladık. 120hz'lere saygı lütfen. 2010'da enteresan şekilde Asus'un yüksek hz'li hiçbir monitörü ortada yokken önce Acer, sonra Samsung ve LG ile ilk 3D vision monitörler ile oyuncular sahip olmaya başladı 120 hz monitörlere. Ben Acer'ın birkaç sorunu yüzünden LG'nin W2363D modelinin Türkiyeye gelmesini beklemiştim. Hâlâ da ikinci monitör olarak kullanıyorum. Nisan 8, 2017 ZvAnA tarafından düzenlendi wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 @@wazzap hayırlı olsun ( : wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 (düzenlendi) Geldi mi mouse pad? Benim masada da klavyenin - mouse konulan bölüm 70 cm, bir ara çok bakınmıştım amazonda filan ama Tr ye gönderilen o ölçülerde bir şey bulamamıştım. Eğer düzgünse alayım bende. Nisan 10, 2017 TatanQa tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 @@TatanQa eline sağlık hoş olmuş. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 @@RFID sağol dostum daha önce böyle işe yarar birşey olduğunu bileydim önce alırdım. İlerde bu yıtrılır vs birşey olursa orjinaline para bayılmaya değer geldi bana Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 (düzenlendi) hocam yalnız fareyi benim gibi 5000dpi da falan kullanmıyorsan o ayırdığın boşlukta tavuk çiftliklerinde yetiştirilen tavuk psikolojisine giricek farecik.. Nisan 10, 2017 Narcissus tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Çağlar hakli.. o alana numerik tuslari olmayan bir klavye alirsaniz fare icin daha genis bir bolum kalir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 (düzenlendi) Kontrollü "kayış" için Razer Destructor FTW. Nisan 10, 2017 Narcissus tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş Önceki 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sonraki 31.sayfa (Toplam 216 sayfa) Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın Yorum yazmak için üye olmanız lazım Üye ol Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın! Yeni bir hesap oluştur Giriş yap Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap Hemen giriş yap 11 11
Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 (düzenlendi) Kontrollü "kayış" için Razer Destructor FTW. Nisan 10, 2017 Narcissus tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş