Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Uzun zamandır peşinde olduğum kulaklık sonunda geldi: Etymotic ER4S (Bu kulaklığın empedansı 100 ohm ve mutlaka bir kulaklık amfisiyle kullanmak gerekiyor) Güle güle kullanın, çok dengeli bir kulaklık. Bu kadar aksesuarı ben hiçbir kulaklıkta görmedim. Ben bunun daha düşük empedanslısı olan ER4P-T'yi kullanıyorum. Bir adaptörle ER4S oluyor, ama ben amfiyle kullanmadığım için gerek duymadım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 @@ResetButton Tomb Raider Tomb raider da silah alınca free mode en güzel mouse ile oluyor. Batman serisi belki daha uygun olur. Bu Xbox controller ı usb den bağlanyınca pilleri şarj etmiyor mu? Yanında gelen piller şarj edilebilir değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 @@ResetButton, Hayir sarj etmiyor. Ancak ayrica Play & Charge kit alirsaniz kabloyu takip sarj edebiliyorsunuz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Gömleklerim sürekli pantalondan kottan çıktığı için şöyle birşey aldım: https://www.aliexpress.com/item/Men-Women-Black-Suspenders-Gentleman-Leg-Thigh-Elastic-Shirt-Stays-Garter-Belt/32637677913.html?spm=2114.13010608.0.0.aKdeCT Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 @@Atrin O çok sakat bir aparat yanlız. Başına bir şey gelse, bir yerde pantolonu çıkartman gerekse bunun jartiyer olmadığını anlatana kadar bitersin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 @@CandleGarden Valla şimdi kız arkadaşıma yolladım bak ne aldım çok iyi diye. Dalga geçti benle . Yanımda giyme bunu falan dedi. Bana göre inanılmaz bir aparat. Sinir oluyorum gömleklerin çıkmasından. Genelde gömleklerimde takım elbisesi gömleği gibi uzun değiller pıt diye çıkıyorlar. İnanılmaz hayat kurtarıcak bu alet. Fakat dediğiniz gibi çıkartmamız gerekirse zor duruma düşeriz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 @@Atrin E madem kısa gömlek giyiyorsun, pantolonun içine sokmayıver Dışarıda dursun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 @@Najaz Günlük hayatta öyle tabiki ama iş gereği müşteriye giderken sokmak gerekiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 @@Atrin, "dress" ile "casual" gömlek farklı şeyler. Dress alırsanız alt tarafı uzun olur, göbek varsa biraz çekiştirip pantolun üzerinde hafif dökümlü duracak şekle sokarsanız problem olmaz. Casual gömlek alıyorsanız bu problemi yaşamanız normal. Dress alıp böyle kısa çıkıyorsa malzemeden çalındığını söyleyebilirim rahatlıkla...İlla casual alıp pantolun içinde tutacağım diyorsanız o zerzavat evet faydalı. Kimsenin gülmesine, alay etmesine filan takmayın, sanki dışarıdan görünüyormuş gibi. Keyfinize bakın... Ben de pantalon askısı almıştım, henüz gelmedi ama buradan aldığımı ara ara takıyorum. Kazak vs.. giyildiği için bu mevsimde alttan anlaşılmıyor, çok rahatlık sağlıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 @@Atrin https://www.youtube.com/watch?v=SfTmFWMkmfQ Sonun böyle olmasın da. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 @@OnLyTNT Hocam pantolon askısı artık gülünecek bir şey değil, hipster malzemesi oldu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Bu da geldi sonunda. 2A çıkış veriyormuş usb den , o da Rasperry Pi e yetiyormuş, bu iyi oldu. Genel kalitesi iyi. Anker'in QuickCharge 3.0 destekli olanları var ama onları Türkiye'ye gönderen bulamadım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Oh be sonunda....Amazon' dan aldığım botlar biraz sanıcılı da olsa nihayet bana yar oldular. On numara beş yıldız botlar. Evde herkeşler beğendi . Tam beklediğim gibi, yorumlara bakarak 43 almıştım ve hakkatten kalıbı büyük, kitap gibi oldu. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Aldığım ip6 kulaklıl mikrofon splitter işe yaramadı mikrofon dan ses ip kulaklığın butonuna basınca bam güm geliyor ama konuşma sesi yok , elimizde patladı bir nevi. Evde bi yerde samsung kulaklığı vardı bir de onla denicem edit. Ucuz yollu / orta kalite birşey bakarken şunu aldım Zalman Gaming Stereo Headset (HPS200-Black) . 45TL . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Arabanın frenleri yarı ömründen daha da azalmış durumda zaman zaman da ötüyor , değiştirmek için hi-q balata aldım. Daha önce de kullanmıştım fiyatına göre iyiydi. (inşallah reklama girmez , öyleyse hemen resmi kaldırayım ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Ulusa seslenen, 78 milyonun takip ettiği forumumuzda bedavadan reklam verdin, napacağız şimdi bilmiyorum TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 @@stardust çaylar benden Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Ya bu nasıl bir reklamdır şimdi, çok ayıp çok TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Aslında sitenin sahibi benim , i do confess. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Pil siparişi geri dönmüş i-parcel'den, refund oldu ücret. Bu sefer güldürmedi... :'( Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Arabanın frenleri yarı ömründen daha da azalmış durumda zaman zaman da ötüyor , değiştirmek için hi-q balata aldım. Daha önce de kullanmıştım fiyatına göre iyiydi. (inşallah reklama girmez , öyleyse hemen resmi kaldırayım ) Kore'nin milli balatası bu. Tüm Kore üretimi arabaların üzerinde bu gelir. Hayırlı olsun. Griffon beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 @@lawnmower teşekkür ederim , yorumları okurken kia kullanıcılarının da memnun olduğunu keşfettim. Takım halinde 59TL Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 şundan almıştım , güzel baya. https://www.aliexpress.com/item/ORICO-HPC-8A5U-EU-WH-Home-office-EU-Plug-USB-Travel-Charger-Adapter-with-8-Outlet/32464424556.html Bunun quickcharge 3 destekleyenleri de var. Onlardan alan var mı? Türkiye'ye gönderen bulamadım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Büyüyünce Mac Pro olacak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 başkası olma, kendin ol. böyle çok daha güzelsin... Whooosh beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş