Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Pilot saati Breitling olur tabii. Ancak gerçek mi o bakiyim? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 İsviçre'den döndüm dün Tolga abi Zurih'te yolum şurdan geçti, sen daha önceden de aklıma sokmuştun zaten ah bir de bileğim olsa takacak eller kürek gibi, bilek kız bileği... 39000 feet'de uçmaktan nasıl bir mutasyona uğradıysak artık... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Evet öyle birşey yapmıştım. Güle güle kullan. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 D2 çelik, scandi namlu, macassar ebony ve volkanize fiber kabza, mozaik pimler... Bülent Çakır ustanın eseri. Namlunun öbür yüzünde adım yazıyor . stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 D2 çelik, scandi namlu, macassar ebony ve volkanize fiber kabza, mozaik pimler... Bülent Çakır ustanın eseri. Namlunun öbür yüzünde adım yazıyor . Bülent Çakır amca kim, Hattori Hanzo dayının Türkiye şubesi mi oluyorlar ? Güzel bıçakmış gerçekten, Ties'e "why so serious" deyip suratına koca bir gülümseme oymak geldi içimden. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 PS VR'ın fiyatını görünce oyunlarla birlikte ona vereceğim parayla gider Amerika'da 1 hafta gezerim diye düşünerek pre-order'ı güzelce iptal ettim. @@stardust'ın bana bir duble viski ısmarlayarak kutlamaları başlatmasını bekliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 ayıp ettin Definitive, hanımköylü olduğum için beşiktaş'lı sayılırım, kazan'da ısmarlarım viskini, sana yakın olsa gerek Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Bana oldukça uzak. Kartal sahillerinde uçuyorum ben ama maç olduğu günlerde stada gitmeden önce Beşiktaş'ta rakı/bira artık o gün hangi ruh halindeysek takılıyoruz. Yarın da PC'nin siparişini verip notebook'u emekli edeyim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 hmm ben avrupa yakası taksisiyim yahu, oraları bilemem, pegasus'culara, anadolu jet'cilere sormak gerekir evin ya da ofisin sanki bir bacağın beşiktaş'ta idi diye aklımda kalmış... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Bülent Çakır amca kim, Hattori Hanzo dayının Türkiye şubesi mi oluyorlar ? Güzel bıçakmış gerçekten, Ties'e "why so serious" deyip suratına koca bir gülümseme oymak geldi içimden. Heh, Hattori halt etmiş . Çok tok, sağlam bir tutuşu var, ilk defa böyle bir bıçak tuttum elimde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Heh, Hattori halt etmiş . Çok tok, sağlam bir tutuşu var, ilk defa böyle bir bıçak tuttum elimde. Kısmetse kimi kesicen? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 @@CandleGarden, kimseyi kesmem . Bushcraft bıçak olarak bilinir; dağda, bayırda kullanmak amaçlı, odun filan kesilebiliyor bu tip bıçaklarla. Kullanım örneği vereyim merak eden varsa, özellik olarak benzer bir bıçak: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Video'yu görünce şu aklıma geldi; Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 @@stardust İş yerim Beşiktaş Plaza'daydı ama 1,5 yıldır Akmerkez'de. Gerçi ben pek gitmiyorum ofise ama seninle viski içmeye gelirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Video'yu görünce şu aklıma geldi; Şaka maka bende bu kürekten var (birebir videodakinden, Çin'den getirttim). İlginç bir şekilde kullanışlı. @@OnLyTNT Ne kadara yaptırdığınızı, hangi çelik kullanıldığını sormamda sakınca var mı? Benim de aklımdan geçiyordu aynı ustaya Woodlore tarzı bıçaklardan yaptırmak. (Bu bıçak olayı etraftan tepki alabilen bir hobi, benim evdeki bıçakları/baltaları görenlerden psikopatmışım gibi bakan oldu. Dağ bayır diye anlatamıyorsun herkese ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 @@kronus, çelik D2, kılıf ile beraber 325 TL ödedim. Bıçak 250, kılf 75 TL şeklinde, mozaik pimlere ekstra ücret alınıyor. Değişiklik olduysa bilemiyeceğim. @@Hungarde, eheh kürek süpermiş. @@kronus, videodaki gibi iş görüyorsa alayım koyayım kenara ciddi ciddi. Nereden aldınız? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 @@OnLyTNT Fiyat makul görünüyor. O fiyata kaliteli fabrikasyon bıçak almak bile zor. Ben birkaç sene önce buradan almıştım : https://www.amazon.com/Chinese-Military-Shovel-Emergency-WJQ-308/dp/B00A2GLZS8 Çin'den yolluyorlar, web sitesinden seri numarasını kontrol edebiliyorsunuz. Ben aldığımda dolar bu kadar değildi Kullanışlı ama tahmin edebileceğiniz gibi hantal. Sırt çantasıyla trekking/kamp yapayım, yanımda olsun diyebileceğiniz birşey değil. Arabanın bagajına acil durumda kullanılabilecek birşey daha çok bence. Balta, testere ve kürek olarak kullandım, işe yarıyor. Sağlam bir baltanın yerini tutmaz tabii ki, ama dandik bir balta kadar iş görüyor. Testere de aynı şekilde. Ama geldiği haliyle gidip patates soyamazsınız, iyice bilemek lazım. Böyle bir aleti de keskin yapmanın dezavantajları olur. Bir kere de tel kestim. O bayağı iyiydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 @@kronus, anladım. Küreği hesaba katmazsak bunun yerine düzgün bir multitool taşımak daha avantajlı olacaktır sanıyorum trekking için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 @@OnLyTNT Evet. Leatherman'dan şaşmayın. Kürek bazı insani durumlar için gerekiyorsa : https://www.amazon.com/Peregrine-Coghlans-Backpackers-Trowel/dp/B000BS05Z6 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 http://www.steljesaudio.co.uk/docs/products/NS3.shtml Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 http://www.steljesaudio.co.uk/docs/products/NS3.shtml Güzel görünüyor. Nerden ne kadara aldın ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Kargo dahil 1000tl gibi. Türkiye distribütöründen mailleşerek aldım. http://www.sigmases.com Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 @@Bloody ses kalitesinden memnun kaldınız mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Elime geçince yorum yaparım,henüz sadece aldım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş