Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Gözüm kediye takıldı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 O kedi biblo değil mi? Gerçek kedi olsa duramazsın öyle . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 o kadar minik bir kedi, canlı olsa, düşse zarar görebilecek bir yükseklikte bırakılmazdı. biblolar genelde sert malzemeden üretildiği için biz o minik kediciğe peluş diyebiliriz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 O kedi Najaz'ın her fotoda çıkıyor karşımıza, easter egg gibi bir şey oldu artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Bizim kuş da Hd598'in kabloya konuyor ikide bir takla falan atıyor. Bir ara bende mi çeksem? Beyefendi ekran kartının yanında poz vermedi ama. O kedi bence de biblo bu arada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Tahmin ettiğiniz gibi arkadaşlar. Hasır bir sepet içinde ebedi uykusuna yatmış tüylü bir biblo kendisi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Kulaklık konusu biraz abarttım ama temiz iş oldu. Sony ve Harman Kardon amazon, Superlux ise Gearbest Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 HP Roar bluetooth hoparlör aldım. Biraz bas ağırlıklı sesi ama fiyat / performans açısından başarılı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Saat elime ulaştı sabah; Şahaneymiş bu model, bayıldım Haber verdiğin için tekrar teşekkürler @@OnLyTNT Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 @@Hungarde En büyük asker bizim asker.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Şımarma fazla tmm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Askere giden mi var? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Yok, bunlar askere giderken alınan ucuz dayanıklı saatlerden olduğundan dalga geçiyor arkadaş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Saat elime ulaştı sabah; Şahaneymiş bu model, bayıldım Haber verdiğin için tekrar teşekkürler @@OnLyTNT Ne demek, güle güle kullanın. Bugün ben de taktım, akşam havuza gireceğim . Amazon' da da en çok satılan saat sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Sanatsal bir çalışma olmuş kardeş Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 @@Hamso Biraz önce eşim gelirken çekilmiş kısa bir video, gece kayıtlarında plaka görünmesi etrafta ki ışığa bağlı. 12$ için başarılı buldum ben. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Gule güle kullanın. İlk calismayi hareket anini nasil yapilmasi gerekiyor? Hep mi kayit var, titresime mi bakiyorda basliyor vs? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Titreşim ile kayıda başlıyor ama anladığım kadarıyla arka planda kaydetmesede izlemeye devam ediyor. Çünkü bütün gün neredeyse kayıt yapmış bugün. Kalabalık bir noktaya bakacak şekilde kalmış arabanın burnu, her geleni geçeni kaydetmiş maşallah Arada ki boşluklardan hareket oldukça kayıt yaptığı çıkıyor. Bir de kayıt başlangıcı için farklı metod daha var, benim araç sürekli olarak çakmak girişine elektrik veriyor. Eğer araç sadece çalıştığında elektrik veriyorsa çakmak girişine bu da tetikleyici oluyor. Son olarak üzerinde ki batarya hiç bir işe yaramıyor Sanırım 1-2 dakika kadar gidiyor sürekli elektriğe bağlı olması lazım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Haftada iki gün havuza yüzmeye gittiğim için adam akıllı bir spor çantası alayım dedim şunu aldım: http://www.hepsiburada.com/arena-93527-51-navigator-orta-boy-yuzucu-cantasi-p-SPORUZ31973 FLO 1 alana 1 bedava kampayasından terlik, sneaker depoladım . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Star'ın resimlere tıklayınca niye ölçekleme olmuyor? Yoksa bir tek bende mi olmuyor? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 o bir muamma ya niye öyle dev gibi açılıyor anlamış değilim, imgur'a yüklüyorum diye mi acaba. çözünürlüğü hiç düşürmeden yüklüyorum, ama saçmalık, kendi mesajımı şikayet edeceğim, yönetici tayfası yan gelip yatmasın, çözsünler durumu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 onu ben de çözemedim şimdiye kadar... admin veya developer arkadaşların bakması lazım onun ayarlarına @@Deathknight , @@Mr.Crunch , @@OnLyTNT Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş