En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 5.685 mesaj var

37 dakika önce, TatanQa said:

Boya BY-V1 lightning soketi uyumlu tek mikrofonlu olanı.  BY-V10 ise yine lightning ve çift mikrofonlu.

Boya BY-V1 olanı satıyorum :) 

Alet bütün herşeyde çalıştı sadece annemin telefonunda çalışmadı nedense iade ettim bende :D 

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
19 saat önce, Squall said:

Alet bütün herşeyde çalıştı sadece annemin telefonunda çalışmadı nedense iade ettim bende :D 

Enteresan , iphone 11 ve ipad9.nesil de kullandım sorunsuz , sonra dji mic2 alınca her alete bt üzerinden rahatlık ve 32bit floating desteğine kavuştum. Ses kalitesi çok iyi aletin.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Dolap'ta şu klavyeyi görüp takibe almıştım. Dün 250 TL'lik kupon tanımlanınca geçtim siparişi. Kargo-komisyon dahil 1000 liraya maloldu.

Klayve 5-pin DIN kablolu. Retro kasalarda kullanacağım. Modeli BTC 5100C

eo9oyud.jpg

stardust and wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Artık saçlar eskisi gibi lepiska olmadığı için berbere avuç dolusu para vermeye ne gerek var kendim evde hallederim diyerek şu iki elemanı aldım.

https://www.philips.com.tr/c-p/HC5630_15/hairclipper-series-5000-yikanabilir-sac-kesme-makinesi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3LRTD4C?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Akrilik aynayı duşakabinin içine monte ettim ve artık kendi traşımı kendim oluyorum. Her ay berbere 400-500 TL vereceğime kendim mis gibi traş olup geçiyorum. Philips çok başarılı, aynamsı aparat da fena değil. Öyle bildiğimiz cam ayna kadar berrak değil ama işimi fazlasıyla görüyor. 4'lü paket şu an en uygunu sanırım. 9 günde yurtdışından geldi. Philips HC5630 ile ilgili bür sürü inceleme de var, merak edenler bakabilir.

Najaz and Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 saat önce, MilesTeg said:

Bundan geçen sene ben de almıştım. O zaman 1200 lira gibi bir fiyatı vardı. 4-5 ayda parasını çıkarıyor zaten. Babam evden pek çıkamadığı için gidip onu da tıraş ediyorum ayda bir. 

MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
11 saat önce, Najaz said:

Bundan geçen sene ben de almıştım. O zaman 1200 lira gibi bir fiyatı vardı. 4-5 ayda parasını çıkarıyor zaten. Babam evden pek çıkamadığı için gidip onu da tıraş ediyorum ayda bir. 

Ben coronadan beri kendim traş oluyorum o sürede berbere vermediğim paralarla iyi kar etmişimdir. Berbere gitmeyi hiç sevmezdim zaten.

infestor and MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Evde kendi traş olabilen erkekleri kıskanıyorum. Kafa ve saç yapımdan dolayı bunu asla yapamıyorum maalesef. Berbere kazıklanmaya tam gaz devam ediyorum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ön kısım döküldüğü için zaten pek bir şekil verilmiyor , pandemiden 1-2 yıl önce ben de kendim evde kesmeye başlamıştım, pandemi tuzu biberi oldu.
Ayrıca şu an o parayı çakal berbere kazandırmak istemiyorum , bu da var.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok