En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 5.685 mesaj var

8 minutes ago, Squall said:

Anneme Boya kablosuz yaka mikrofonu aldım birde livx usb c to usb a adaptör aldım ışıklı mışıklı:

Bu mikrofonları iPhone bağlayıp podcast veya Youtube için video kaydı yapılır mı iki kişi? Benim hanım böyle bir şeyler soruyor ama hiç anladığım konular değil.

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 dakika önce, Definitive said:

Bu mikrofonları iPhone bağlayıp podcast veya Youtube için video kaydı yapılır mı iki kişi? Benim hanım böyle bir şeyler soruyor ama hiç anladığım konular değil.

Usb C bu. Iphone cahiliyim soketi ne onu bile bilmiyorum :D Ürün tanımında BOYA BY-V20 Android Uyumlu İkili Kablosuz Mikrofon yazıyor. 

Bunu bende kullanacağım ps5 e pc ye osmo ekşına falan takacağım bakalım sonucu yazarım deneyince.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, NoFlyZone said:

Bu başlıkta birisi sabah 8-9 sularında dolar aldım diye yazsaydı muhtemelen başlığın en çok like alan mesajı olurdu :mrgreen:

dün akşam alacaktı, yanlış zaman. :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İşte dün akşam alıp sabah 8 9 gibi dolar almıştım yazsa veya bu sabah direk 8 9 arası dolar aldım yazsa 2 türlü de bomba mesaj olur. 2 Ekstremde :D 

wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 06/02/2021 at 5:43 PM, Whooosh said:

TS80P Akıllı lehim aleti / Havya

maxresdefault.jpg

4 senedir TS80P kullanıyorum, geçen indirimde görünce yanına bir de TS101 aldım.

61jEH51KscL._AC_SX679_.jpg

TS101, TS80 ile TS100'ün birleşmiş hali gibi. Fiziksel olarak TS100'e çok yakın ve onun uçlarını kullanıyor ama TS80 gibi USB-Type C girişi de var. PD uyumlu usb kaynaklardan da çalışabiliyor, tek sıkıntısı Quick Charge (QC) desteklemiyor.
QC desteği sayesinde TS80'in çalışmadığı adaptör ve powerbank yok gibi bir şeydi, en kötü durumda yavaş da olsa bir şekilde çalışıyordu, bu PD yoksa çalışmıyor.

wazzap, Squall, Najaz and 1 other beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen hafta hanımın tüm itirazlarına rağmen faizdeki TL'nin yarısı döner dönmez Euro aldım. Aldım da ne oldu sanki ülke battıktan sonra salın üstünde bir kaç ay fazladan rahat yaşarım en fazla.

yarimpower and escape beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

aldığım yeni monitörün fiyatı 1 gecede 9 bin lira zamlandı. Türkiye de aradığınız ürünü değerlendirmenin ne kadar önemli olduğuna dair kanıttır. 

jackjoker tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, infestor said:

baktim ve kactim. cok pahalilar. buna bile €630 ödedim.

Ben Türkiye için sormuştum, daha rahat kullanım sağladıkları için. Yurt dışı konusunda zaten fikrim yok.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
14 saat önce, infestor said:

soba aldim:icon_oldie:

csm_Braendeovn-med-rummeligt-braendefag_

Çok güzelmiş güle güle kullan hocam.. dm den adres gönderirsen mandalina kabuklarımı kargo alıcı ödemeli göndereyim hemen :mrgreen:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
14 saat önce, infestor said:

soba aldim:icon_oldie:

csm_Braendeovn-med-rummeligt-braendefag_

Gecenlerde Birgi / Odemis'te bir cafede kuzine sobanin yanina oturmus, cayir cayir yanmis isinmistim, resmi gorunce o sicak vurdu yuzume... :D 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip sobalar "şekil" soba diye geçiyor. ben de hor gördüm tabi yakmadan önce. tamam kapasitesi ufak olabilir ama şaka maka çok sağlam ısıtıyor. denemelik 2 tane odun attım hem iyi ısıttı hem de sönene dek bayaa bi zaman geçti. bundan sonra kaloriferi yakmam :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

V8eQXLQ.jpeg nSGBmJY.jpeg

yahu millet kafayı yemiş olmalı, 100 bin liraya ekran kartı mı olurmuş arkadaş @jackjoker :icon_twisted: :lol:

artık leş gibi konsolcu oldum diyebiliriz, atın beni forumdan...

ben bunu yine almazdım da, dünyada alınabilecek en ucuz fiyata denk gelince -o da Death Stranding 2'nin şerefine- dayanamadım.

SEP, JardeL, jackjoker and 5 others beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Şu aralar ps5 de ac shadows oynuyorum mis gibi makine valla. Akarı yok kokarı yok. Basıyorsun tuşa kaldığın yerden anında devam oyuna. Fps düşük evet ama Stutteringde yok yağ gibi akıyor oyun bu paraya bedavadan hallice daha ne olsun..

Aslında alacaksın bir mac mini birde yanına oyun için ps5 pro ohh mis pc derdinden kurtuldun. Ama mümkün değil bu yaştan sonra benim için orası ayrı :D 

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 saat önce, stardust said:

yahu millet kafayı yemiş olmalı, 100 bin liraya ekran kartı mı olurmuş arkadaş @jackjoker :icon_twisted: :lol:

ben bunu yine almazdım da, dünyada alınabilecek en ucuz fiyata denk gelince -o da Death Stranding 2'nin şerefine- dayanamadım.

tanışıyormuyuz? 
şaka şaka hayırlı olsun. bence fiyatı uygun bulunca yapıştırmak lazım. beklemek işe yaramıyor. on numara olmuş. 

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 hours ago, stardust said:

kadiri muktedir yaratıcı bize bu günleri de gösterdi ya artık gözüm arkada gitmez :D hayırlısı olsun. 

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 3/18/2025 at 17:41, Definitive said:

Boya BY-V1 lightning soketi uyumlu tek mikrofonlu olanı.  BY-V10 ise yine lightning ve çift mikrofonlu.

Boya BY-V1 olanı satıyorum :) 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok