Mesaj tarihi: Cuma günü saat 18:04 9 saat önce, wazzap said: @SkyWarrior Tedarik sürecinde yaazıyor. İlk alanlardan biriyim, yollamazlarsa basarım orayı. Bazı mağazalarda gözüküyor, "Stok tükenmek üzere" şeklinde ama fiyatı 31.5B olmuş. Ankara Batıkent'te var. Bende gittin mağazadan aldın sandım şimdi artık geçmez bu haftasonu.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 18:50 (düzenlendi) On 3/6/2025 at 00:22, JardeL said: Indirim suresi 3-4 gunu bulunca direnemedim aldim , 14.148,83 TL bence cok iyi fiyatti... Ha bir de MSI bu anakartta $40 degerinde Steam kodu veriyormus, onu da halledeyim bir ara... DDR5 de yolda, yarin gelir... Geriye islemci kaliyor, onun icin de firsat / indirim filan kovalayacagiz artik bakalim ne zaman denk gelirse... Ram de geldi [XPG Lancer 32GB 6000MHz CL30] ; Ilk basta GSkill'in dugun salonu temali TZ5 Royal Neo modeline bakiyordum ama anakartin sitesinde [Adata] XPG'yi arattim, SK Hynix A diyordu, yetti zaten... Bu da Vatan'dan %15 indirimle 5.000 TL'ye geldi... Bir de bu sefer kullanmayacagim ozelliklere bos yere para vermek istemedim... Su an kullandigim X570-E'den cok memnunum ama sorsan 1 kere bile overclock vs. denemedim... Yine ayni seriden devam etseydim anakart sadece 24-25bin TL olacakti... Hatta bir ara indirim gorunce gaza geldim X870E Hero mu alsam diye de e-penis disinda bir faydasi olmayacakti... Sira islemcide, indirim beklemeye [oluculuge ] devam... Cuma günü saat 18:50 JardeL tarafından düzenlendi Squall, wazzap and Najaz beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 21:32 @Squallrahatım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 10:24 12 saat önce, wazzap said: @Squallrahatım GELDİ Mİ??? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 10:35 (düzenlendi) Seksi RX 9070XT fotoğrafları için tıklayınız. Spoiler Pazartesi günü saat 15:21 wazzap tarafından düzenlendi Görmemişin ekran kartı olmuş... :) JardeL and Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 17:06 (düzenlendi) On 3/8/2025 at 13:35, wazzap said: Seksi RX 9070XT fotoğrafları için tıklayınız. Hide contents İşte bu fotoğrafta son çivi oldu ve nvidia öncülüğünde nasdaq çöküyor tutabilene aşkolsun.. Pazartesi günü saat 17:09 Squall tarafından düzenlendi Mono and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 17:17 wazzap fsr 4 bilmem kaçlı ekran kartı alır benim aldıklarıma bak zalim kader fakirlik çok zor: Son derece ucuz bir Lokma takımı ve tablet tutucu hede aldım: Chronos, Mono, wazzap and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 06:51 @Squallhocam şunları kenarından tutup küçültsene. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:10 (düzenlendi) 4 saat önce, wazzap said: @Squallhocam şunları kenarından tutup küçültsene. %25 e küçülttüm ama demek dahada çok küçültmek lazım dün 11:10 Squall tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:15 Squall and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce Sony DSC-F707 ile seriye devam ediyoruz Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş