Mesaj tarihi: Salı günü saat 09:19 Evdeki felix marka efsane çay makinesi 14 yılın sonunda bozuldu. R.I.P Felix kalmamış artık ben amazondaki en ucuz çelik kettle ı aldım geçtim FİLİPİS marka: Orçun, wazzap and yarimpower beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 17:57 Bosch bulaşık makinesinden bizde çok memnunduk, ancak buzdolabı maalesef o kadar iyi değil. Birde altta dondurucu bölmesi olanlarda hacim daha da küçük oluyor. Arada bir buz kırma sesi de çıkarıyor meret, tek başına gece yarısı korku efekti salıyor ortama. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 18:10 On 23.02.2025 at 04:50, Chronos said: Bugun benim kiza oyuncak, hanima oje, kendime de firin temizleyicisi ve olmeca aldim. 😁 Limon vardır evde herhalde. Triple sec'de alsaydın Margarita yapardın Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 19:52 1 saat önce, CandleGarden said: Limon vardır evde herhalde. Triple sec'de alsaydın Margarita yapardın Dostum sorma ya almayi unuttum o gun. Dolapta kesik halde bir haftadir surunen limon vardi, hani atmaya kiyamazsin cunku sanirsin sikilabilir. Onu emcukledim tekila yaninda. 😅 Cok icemedim zaten bardak olmayinca, malum sise kapagi az aliyor. Ama bir daha liquor store’a gittigimde alabilirim, evde margarita super olur. Iyi akil ettin valla. wazzap and CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 08:44 kro musunuz tekila ile limon mu yenir.. Hemen açıklıyorum bekleyin Seneleeer önce Meksika'lı bi elemanla tanışmıştım.. Alkol gecesi üstü tek shot yaparken beni uyar mıştı "apaçi misin amk tekila ile limon mu yenir" diye (apaçiyi ben uyduruyorum tabi) PWC'ın latin ayağı direktörlerinden biriydi eleman. Hali vakti yerinde. Orada adını bile duymadığım bi tekila söylemişti barmene millet içiyordu.. Tabi herkes bizim gibi içiyordu tuz limon, amerikan'ı da fransız'ı da alman'ı da falan filan.. Sonra bu tuz limon olayının kaliteli bir tekila'ya büyük hakaret olacağını anlattı, bir dünya beylik laflar.. Sonra herifin dediği gibi denedim hakkaten güzel oluyor.. İyi ve kaliteli bir tekila içerseniz tuz ve limon olmadan gayet güzel gidiyor.. Patron diye bi marka var mesela TR'de o içilebiliyor limonsuz.. Tabi sert yine.. Ama öyle olmecaları sierraları içmek imansız.. Neyse işte o gün bugündür ben tekilayı tuz ve limonsuz içerim.... gibi bir beyaz türk lafıyla bitirmek isterdim ama ben de limon ve tuza devam Zira kaliteli bir tekilaya verecek onbinlerce liram yok.. Kaliteli bir tekila merakım da yok.. Yarı fiyatına single malt alıp içmek çok daha keyifli wazzap, CandleGarden and Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 09:41 Biz kalitesiz tekilacılar için tuz ve limona devam. Single malt almak varken gidip tekilaya o paraları veremem açıkçası. Tekila parti içkisi sonuçta. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:25 On 11.02.2025 at 9:30 PM, allreadydead said: https://www.temu.com/tr-en/1-24-scale-rc-drift--4ghz-4wd-remote-controlled-toy-with-lights-tires-obstacle-tools-ideal-gift-for-boys-girls-birthday-halloween-christmas-battery-powered-plastic-flashlight-key-control-sedan-usb-rechargeable-36-voltage-500mah-battery-18650-rechargeable-battery-wireless-2-4g-3g-4g-5g-grey-g-601099702982543.html?_oak_mp_inf=EI%2BvlfKm1ogBGh1nb29kc191aG9waGpfc29sZF9vdXRfc2ltaWxhciCq3oeyzzI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fcd59dfa5-8a9f-4757-8dc8-c89c1bf8b729.jpg&spec_gallery_id=601099702982543&refer_page_sn=10032&refer_source=10016&freesia_scene=25&_oak_freesia_scene=25&_oak_rec_ext_1=Njc2OTY&_oak_gallery_order=292995491%2C1652710962%2C1303187367%2C297416597%2C1640380463&refer_page_el_sn=200970&_x_sessn_id=jsgjvssfwp&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1739298301228_0x931aqik1 ürünün kendisi linkten ucuz Kısaca 1:24 uzaktan kumandalı 4 çeker bir araba. Drift için sert plastik, normal kullanım için yumuşak plastik teker setleriyle gelen bir oyuncak. Son dönemde beni en çok eğlendiren alışverişim olabilir Allah razı olsun senden geldi canavar. bu fiyata AŞIRI iyi. allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 13:13 4 hours ago, NoFlyZone said: Patron diye bi marka var mesela TR'de o içilebiliyor limonsuz.. Tabi sert yine.. Ama öyle olmecaları sierraları içmek imansız.. https://www.youtube.com/watch?v=0RB77CmtR1M Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 16:57 8 saat önce, NoFlyZone said: kro musunuz tekila ile limon mu yenir.. Hemen açıklıyorum bekleyin Seneleeer önce Meksika'lı bi elemanla tanışmıştım.. Alkol gecesi üstü tek shot yaparken beni uyar mıştı "apaçi misin amk tekila ile limon mu yenir" diye (apaçiyi ben uyduruyorum tabi) PWC'ın latin ayağı direktörlerinden biriydi eleman. Hali vakti yerinde. Orada adını bile duymadığım bi tekila söylemişti barmene millet içiyordu.. Tabi herkes bizim gibi içiyordu tuz limon, amerikan'ı da fransız'ı da alman'ı da falan filan.. Sonra bu tuz limon olayının kaliteli bir tekila'ya büyük hakaret olacağını anlattı, bir dünya beylik laflar.. Sonra herifin dediği gibi denedim hakkaten güzel oluyor.. İyi ve kaliteli bir tekila içerseniz tuz ve limon olmadan gayet güzel gidiyor.. Patron diye bi marka var mesela TR'de o içilebiliyor limonsuz.. Tabi sert yine.. Ama öyle olmecaları sierraları içmek imansız.. Neyse işte o gün bugündür ben tekilayı tuz ve limonsuz içerim.... gibi bir beyaz türk lafıyla bitirmek isterdim ama ben de limon ve tuza devam Zira kaliteli bir tekilaya verecek onbinlerce liram yok.. Kaliteli bir tekila merakım da yok.. Yarı fiyatına single malt alıp içmek çok daha keyifli Evde var Patron, o kadar da pahalı değil yaw; evet düzgün bir single malt kadar. Evde shot olmaz, o yüzden margarita olarak tüketiyorum Asıl ben Mezcal denemek istiyorum. Tekilanın atası sayılır (hoş tekila da bir tür mezcal) ve daha pahalı. Bildiğim kadarıyla daha smoky bir tadı var. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce Ben almamak icin direniyorum, yeni sistem kurmak isteyen biri gitsin alsin sunu lutfen , iyi fiyat, cok iyi anakart... [ https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-x870e-edge-ti-wifi-amd-x870-soket-am5-ddr5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html ]... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce 1 hour ago, JardeL said: Ben almamak icin direniyorum, yeni sistem kurmak isteyen biri gitsin alsin sunu lutfen , iyi fiyat, cok iyi anakart... [ https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-x870e-edge-ti-wifi-amd-x870-soket-am5-ddr5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html ]... MSI anakart almamaya yeminliyim ama nedenini hatırlamıyorum Fiyat anormal duruyor ama... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce AMD nin X serisi çipsetlerde 600 lerden beri anakart üzerindeki kompleksliği arttırması benim hoşuma gitmiyor. bir yetmez 2 tane southbridge verelim onları da tandem bağlayalım bandwidth iyice paylaşılsın deyip bok gibi bir tasarımla çıkıyorlar. Alınacaksa B850 alınır geçilir daha fazla da üzerinde durulmaz. Bir tane NVMe x4 5.0 bir tane PCI Express x16 5.0 yeter herkese. fazlası lüzumsuz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş