Mesaj tarihi: Şubat 10 (düzenlendi) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B3QY4MTB/?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Amazon.com.tr kendi ürünü (satıcı değil) , 4912.74₺ 'den aldım Bugün kapalı jelatin ek karton kutuda geldi, kutuda gönderim isteğim bu sefer dikkate alınmış (kutu seçsek de kese kağıdında gönderilmesine alışmıştık) Ürünlerden iki ünitesini kurdum, arada 3 duvar var. 5ghz olarak bağlanıyor backbone. 85-90 gibi hızı var. PC'den speedtest server açıp diğer cihaza bağlı telefondan kontrol ettim. Tabi benim VDSL altyapı sebepli 60-65 bağlandığı için fazlasıyla yeterli hızı stabil olduğu için. Muhtemelen yarın 3. cihazı devreye alınca tekrar test eder yazarım. Modem salonda, benim odadaki cihazdan laptop'a kablo ile bağladım 5GHZ wifi6 ile yine aynı hızı veriyor. Yarın 3. node'u takınca wifi6 ve gigabit kablo ile yeniden test ederim iç network hızını. Sonuç olarak gayet beğendim. Pahalı ama güzel cihaz. Gigabit fiber internetinizi en dip odada aynen vermez, onun için gigabit kablo ile backbone yapmanız lazım cihazlar arası. O zaman herhangi cihaz yanında gigabit hız alırsınız. Bu siparişimde aşağıdaki ufak tefek ürünleri de aldım. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07DVNMNWM/ Önceden de kullandığım korumalı priz https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D6YRKJ9Y/ Çift cidarlı bardak. Önceden Helsinki modelini kullanıyordum. Standart modelden de iki tane söyledim annem ve babam için; bunların modeli çok daha güzel çıktı. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07HRYRFRG/ Her zaman kullandığımız, formülü göz sağlığına yönelik hazırlanmış omega-3 ve vitaminler içeren kapsül gıda takviyesi. edit: 3. cihazı da salona koydum ama bir faydası olmadı çünkü çalışma odamdaki cihaz da bu da ana cihaza bağlanıyor yani paralel. Sinyal farkı olsa salondakinden çalışma odama atlama yapıp hızı belki arttırır diye düşünmüştüm olmadı. Salondakini söküp kutuya geri koyacağım sanırım. Şubat 15 Peregrine tarafından düzenlendi ürün resmi eklendi, fiyat hatası düzeltildi, en alttaki ürün linkler eklendi Omfs, yarimpower, Squall and 3 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 11 https://www.temu.com/tr-en/1-24-scale-rc-drift--4ghz-4wd-remote-controlled-toy-with-lights-tires-obstacle-tools-ideal-gift-for-boys-girls-birthday-halloween-christmas-battery-powered-plastic-flashlight-key-control-sedan-usb-rechargeable-36-voltage-500mah-battery-18650-rechargeable-battery-wireless-2-4g-3g-4g-5g-grey-g-601099702982543.html?_oak_mp_inf=EI%2BvlfKm1ogBGh1nb29kc191aG9waGpfc29sZF9vdXRfc2ltaWxhciCq3oeyzzI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fcd59dfa5-8a9f-4757-8dc8-c89c1bf8b729.jpg&spec_gallery_id=601099702982543&refer_page_sn=10032&refer_source=10016&freesia_scene=25&_oak_freesia_scene=25&_oak_rec_ext_1=Njc2OTY&_oak_gallery_order=292995491%2C1652710962%2C1303187367%2C297416597%2C1640380463&refer_page_el_sn=200970&_x_sessn_id=jsgjvssfwp&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1739298301228_0x931aqik1 ürünün kendisi linkten ucuz Kısaca 1:24 uzaktan kumandalı 4 çeker bir araba. Drift için sert plastik, normal kullanım için yumuşak plastik teker setleriyle gelen bir oyuncak. Son dönemde beni en çok eğlendiren alışverişim olabilir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12 Olaya über yabancı/cahil olduğum için soruyorum. Temudan birşey alınabiliyor mu memlekette? Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12 (düzenlendi) 24" 1080p 'den 27" 1440p 'ye geçiş yaptım , niye daha önce yapmamışım ey ahali ? Fark muazzam. Dell G2724D QHD giriş seviyesi modellerde görüntü kalitesi gayet iyi olan f/p ürünü. https://www.amazon.com.tr/Dell-G2724D-Gaming-Monitor-Compatible/dp/B0C9R15T26/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1LLMEK3ZSMK5C&dib=eyJ2IjoiMSJ9.8I8eSSeJHrv3k8EgWf5BjCfkeaeKoH7K1xtTBWIl5VjPyGYxhC4tY09pRlqu5J2EF0qoq2cix0YesGKIvzAx6z6XNp2Xm2i9d6N9QSbFkJwe4jmoUewAVL0n602jDaLkMcBbrUfvptsuusFzNo2SBECEOM23X7kTbQOz97e15FpgbYA_DHYZV7DsDB9CCbyHePZGizjK9AxFeWs59_9U5WkPzo23FBi8CZFIydEqRfZgEjYQIxfPihbUXZZZmP4iEZ6U27XGIg0057R1kzTklPnoTGeiudErMLbY44Mj3tl_XonCNOMgFa-Xx-Sdp39WjFMi5vgBQQOwDZJ5JTB9TwHLnQE1tCU2Agf_ZjxWVSW_9FsoNMV7RbSQJFFsAM2nAo_kxhWC31Eid1Pf2St0B3Mw93CCvHTZvVJnIB-BN5yTnNCuWhhP5aOsdfIVuGLN.Xl-6hHp1HPm6ZDH5-gb4Z6O6BxTa-KqS1hGOTwfC6-4&dib_tag=se&keywords=dell+g2724d&qid=1739360599&sprefix=dell+g2724%2Caps%2C154&sr=8-1 Bir de Masa içinde olan sistemimi artık mini bir kasaya taşıyayım düşüncesini pat diye önüme çıkan şu f/p kasasıyla değiştirmek için aldım. İleri günlerde masayı kesiip biçip aynı yere sırıtmadan bu kasayı kullanmayı planladım. Çünkü masa yapısında en fazla 27cm ekran kartı sığıyor ve bir işlem yapmak istediğimde içindeki herşeyi dikkatlice ve zahmetlice dışarı almam gerekiyor şu anki haliyle. Yeni kasayla 33cm 'e kadar vga ve istediğim zaman yerinden al değişikliğini/temizliğini yap koy kolaylığı getirecek inşallah. (tabii ben kasayı bu şekilde değil , diklemesine konumlandıracağım köşeye sığsın diye) https://www.hepsiburada.com/revenge-nova-3-rgb-fanli-temperli-cam-panel-bos-m-atx-gaming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-HBCV00005YKBWZ?magaza=RAMAY Teknoloji& Şubat 12 TatanQa tarafından düzenlendi Peregrine, SEP, Squall and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12 12 hours ago, SkyWarrior said: Olaya über yabancı/cahil olduğum için soruyorum. Temudan birşey alınabiliyor mu memlekette? 650'nin altını kargo ücretsiz göndermiyor, 1150'nin üstü gümrükten geçmiyor yani geliyor bir şeyler ama bir objenin 3-4'ünü falan alabiliyoruz wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12 3 ün birini vermesinler elimize sonra wazzap and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13 On 2/11/2025 at 9:30 PM, allreadydead said: https://www.temu.com/tr-en/1-24-scale-rc-drift--4ghz-4wd-remote-controlled-toy-with-lights-tires-obstacle-tools-ideal-gift-for-boys-girls-birthday-halloween-christmas-battery-powered-plastic-flashlight-key-control-sedan-usb-rechargeable-36-voltage-500mah-battery-18650-rechargeable-battery-wireless-2-4g-3g-4g-5g-grey-g-601099702982543.html?_oak_mp_inf=EI%2BvlfKm1ogBGh1nb29kc191aG9waGpfc29sZF9vdXRfc2ltaWxhciCq3oeyzzI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fcd59dfa5-8a9f-4757-8dc8-c89c1bf8b729.jpg&spec_gallery_id=601099702982543&refer_page_sn=10032&refer_source=10016&freesia_scene=25&_oak_freesia_scene=25&_oak_rec_ext_1=Njc2OTY&_oak_gallery_order=292995491%2C1652710962%2C1303187367%2C297416597%2C1640380463&refer_page_el_sn=200970&_x_sessn_id=jsgjvssfwp&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1739298301228_0x931aqik1 ürünün kendisi linkten ucuz Kısaca 1:24 uzaktan kumandalı 4 çeker bir araba. Drift için sert plastik, normal kullanım için yumuşak plastik teker setleriyle gelen bir oyuncak. Son dönemde beni en çok eğlendiren alışverişim olabilir dayanamadım aldım allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13 On 2/12/2025 at 14:43, TatanQa said: 24" 1080p 'den 27" 1440p 'ye geçiş yaptım , niye daha önce yapmamışım ey ahali ? Fark muazzam. Dell G2724D QHD giriş seviyesi modellerde görüntü kalitesi gayet iyi olan f/p ürünü. Geçen sene aynı geçişi ben de yaptım, dünyam değişti diyebilirim Hayırlı olsun! TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13 NAPA MCD380 İlk MP3 çalarımla 22 sene sonra tekrar buluştuk 2002 yılında, esasen Sony MiniDisc almak için İstanbul'da gitmiştim. Doğubank'ın, Tahtakale'nin altını üstüne getirmeme rağmen öğrenci halimle kenara ayırdığım bütçeye uygun MD cihaz bulamayınca, elim boş dönmeyeyim diye bunu alıp gelmiştim... 8 cm'lik mini CD'lerdeki MP3'leri çalabilen bu cihazı aldığıma hafiften pişman olmuştum diyebilirim. Zira aklım hep Sony MD'lerde kalmıştı. Zaten 1 sene kadar sonra uygun fiyata 2. el bir MD alıp Napa'yı da elden çıkarmıştım. Şimdi tekrar elime geçen cihazın çalışıp çalışmadığını henüz bilmiyorum. Çalışıyorsa bile buna uygun 8 cm'lik CD bulmam gerekecek. Biraz araştırdım, hiçbir yerde de satışı yok artık Chronos, jackjoker, allreadydead and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13 (düzenlendi) seti büyütmeye devam Fujinon XF30mmF2.8 R LM WR Macro Godox TT685II-F Fujifilm Uyumlu Tepe Flaşı ( bunu 30mm objektif için aldım. filtre çapı 42mm olduğundan bu ölçüde ring yok. haliyle Godox MF12K2 ring flaşı takamayacağım. Flaş gereken yerlerde bu objektif de tepe flaşı kullanacağım. tabi bunun için Amerika dan aldığım LumiQuest Mini Softbox da olacak yumuşatması açısından. doğada 80mm ile çalışırken daha çevresel macro çekimler için 30mm macro yardımcı olacak. çok hafif zaten minnak. Şubat 13 jackjoker tarafından düzenlendi TatanQa and Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14 On 2025-01-28 at 09:32, Altan Yoklar said: Her gün düzenli kullandığınız diş fırçası yumuşak ise plak leke Ve sonunda diş taşı olması kaçınılmaz. Sertlik derecesi orta olan bir diş fırçasına geçerseniz günde 3 defa düzgün fırçalamayla plak-diştaşı oluşumunu önlersiniz. Tabii şu an halihazırda var olan plak ya da diş taşını diş fırçası ile uzaklaştıramazsınız, onun için dişhekimine uğramanız gerekir. Linkteki ya da benzer ürünleri kullanma fırsatım olmadı. İnsanlar genelde diş etlerinde kanama görünce hemen yumuşak fırçaya geçiyor ki yanlış bir davranış. Kanamanın sebebi fırçanın sertliği değil az fırçalama yüzünden oluşan dental plak sebebiyle diş etlerinin enflamasyonu. Hocam ben lafini dinleyip iki gun once periore markali bir dis fircasi aldim. Anladigimdan degil uzerinde plak icin etkili vs yaziyordu. 😁 Ayakkabi fircasi gibi sik dokulu ve biraz sert. Fircalama sonrasi dis yuzeyi farkli gibi geldi ama psikolojik de olabilir. 🫠 Tavsiyelerin icin tesekkurler. 😄 Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14 1 hour ago, Chronos said: Fircalama sonrasi dis yuzeyi farkli gibi geldi ama psikolojik de olabilir. 🫠 psikolojik degil harbi etkisi elektrikli dis fircasinin. cillop gibi yapiyor Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14 1 hour ago, infestor said: psikolojik degil harbi etkisi elektrikli dis fircasinin. cillop gibi yapiyor bende bir kaç defa diş arası artık bıraktı. çok nadir elimle temizlemem gerekiyor diş arasını. Chronos and TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14 MAG A1250GL PCIE5 PSU aldım. nedenine gelirse, eski ATX 3.0 ile gelen 12VHPWR kabloya güvenemedim. Aslında sorun yaşamadım ama kafaya takınca illa ki takıyorsun. 5080 ile gelen ahtapot kabloyu ( 12V2x6 ) deneyim dedim ama tek kabloya alışınca bu yumak resmen facia durdu. bende gittim ATX 3.1 destekli yeni nesil PSU aldım. Ayrıca 1000watt dan 1250watt'a çıkarak biraz daha güvenlik payı ayırdım sisteme. MilesTeg, Definitive, Squall and 3 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 12:13 (düzenlendi) Küpçü bir çocuğunuz varsa illaki bu küp sitelerine müptela ediyor sizi. The Cubicle dan verdim hayvan gibi bir sipariş. Önceki aldığımız tüm küpleri haşat etti daha hızlı çözecem diye (20 sn altına inmek adına iniyor da kerata). Küp sepetini kullandık epey (Hayvan gibi pahalı) ama sanki oradan gelen küpler ya sahte ya da düşük kalitede. Qiyi moyu Hepsi kırıldı istisnasız. Aldığım timerin pc bağlantısı sorunlu çıktı vs herşey sıkıntı baştan aşağı. Daha da türkiyede bu işi yapan bir yerden almam dedim. 260 dolarlık bir liste yaptım. Alamanyadaki bacanağın adrese gönderttim. Kargo beleş. Pazar günü saat 12:16 SkyWarrior tarafından düzenlendi TatanQa, wazzap, Squall and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 12:30 @SkyWarriorşu tip ürünleri insan gibi vergisini ödeyip alamıyor olmak çok darlıyor beni. Bu yaştan sonra yurt dışında bir iş imkanı olursa üçüne beşine bakmayıp bir anda tası tarağı toplayıp kaçabilirim. Kıvamım iyice kaçtı. wazzap and SkyWarrior beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 12:32 Al benden de o kadar. Yaw çinde üretiliyor bunlar. Hepsi istisnasız. BRICS bile kabul etmedi bizim gibi pespayeliği. Kabul etseler belki bir oluru vardı. Neyse çocuğun hevesini kırmamak ve yeteneğini daha da ilerletme adına aldım artık. Bu arada bu aldıklarım bir seferlik heves için değil ha. Orada gördüğünüz tüm küpleri istisnasız çözebiliyor çok hızlı şekilde. Kafa nasıl çalışıyor bilmiyorum ama harika çözüyor. Ankara İzmir çevresinde yarışma olduğunda götürüyoruz arada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 12:46 32 minutes ago, SkyWarrior said: Küpçü bir çocuğunuz varsa illaki bu küp sitelerine müptela ediyor sizi. The Cubicle dan verdim hayvan gibi bir sipariş. Önceki aldığımız tüm küpleri haşat etti daha hızlı çözecem diye (20 sn altına inmek adına iniyor da kerata). Küp sepetini kullandık epey (Hayvan gibi pahalı) ama sanki oradan gelen küpler ya sahte ya da düşük kalitede. Qiyi moyu Hepsi kırıldı istisnasız. Aldığım timerin pc bağlantısı sorunlu çıktı vs herşey sıkıntı baştan aşağı. Daha da türkiyede bu işi yapan bir yerden almam dedim. 260 dolarlık bir liste yaptım. Alamanyadaki bacanağın adrese gönderttim. Kargo beleş. hangi site bu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 12:47 The Cubicle https://www.thecubicle.com/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 18:08 5 saat önce, SkyWarrior said: Küpçü bir çocuğunuz varsa illaki bu küp sitelerine müptela ediyor sizi. Sen yine dua et çocuk küpçü. Ya tüpçü olsaydı? SkyWarrior and yarimpower beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 18:36 Düşünmesi bile kötü... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 07:19 13 hours ago, Najaz said: Sen yine dua et çocuk küpçü. Ya tüpçü olsaydı? Sorun olan bu değil ateşler içerisinde yanası babasıdır. Bunlar da aynı yoldan gidebildiği kadar gidip dolandırmaya devam ediyorlar işte. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 17:48 23 saat önce, Najaz said: Sen yine dua et çocuk küpçü. Ya tüpçü olsaydı? Bu ülkede farkeder mi? Duty free de bir arkadaşım var parfüm satıyor adam özünde Matematik Dehası. Ülkede boşa harcanmış bir zihin daha.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 18:08 (düzenlendi) Sony Cyber-shot DSC-R1 Sony'nin DSLR-Like bir gövdeye APS-C boyutunda bir CMOS algılayıcı koyarak yaptığı çılgınlığın ürünü olan bu makina, üzerinde taşıdığı Carl Zeiss üretimi 24-120 mm f2.8/4.8 lensle birlikte, döneminin çük-size algılayıcılı rakiplerinin fersah fersah ilerisinde bir fotoğraf kalitesi sunuyor ve hatta DSLR makinalara kafa tutuyordu. Zamanında Sony bu aleti 1000 dolara satıyormuş. Perşembe günü saat 18:09 Najaz tarafından düzenlendi wazzap, Mono, jackjoker and 3 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce İş başa düştü. İspanya'daki saatçi de yapamadı olayı. Jorest saat alet seti Gelince izlenimleri paylaşırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş