En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 5.501 mesaj var

PD3.0/2.0, QC3.0/2.0 destekleyen şarj aletleri yada powerbank'lardan 9/12/15/20 volt çıkış almayı sağlayan dummy adaptörlerden aldım.

Evde her yerden usb şarj aleti fışkırırken 9v ile 12v ile çalışan cihazlara uygun adaptör bulmakta zorlanıyordum, yarın öbür gün ihtiyaç olursa modemi bile powerbank'tan çalıştırabilirim.

11" tablet pc var ve ben bunu arabada kullanmak istiyordum. İnverter ile falan hiç uğraşmadan bu dummy adaptörlerden biri ile 20V kablosu yaptım, şimdi çakmaklığa takılan şarj aleti ile bu tableti arabada kullanabiliyorum.
Doğrudan usb şarj aleti 20V sağladığı için enerji verimliliği de çok iyi oldu. İnverter taksan 12V>220v>19V  dc-ac-dc bir sürü kayıp olacaktı. Extra olarak şimdi tableti herhangi bir şarj aleti yada powerbank ile de şarj edebilirim, kendi şarj aletini taşımama gerek kalmadı.

Bunların kendinden kablolu "tak-kullan" olanları yada düğmelerle voltaj seçebildiğiniz daha kullanıcı dostu modelleri de var ama ben biraz daha DIY şeyler seviyorum. 10'lu seti 13.9$'a aldım.

71+Lf7E2VhL._AC_SX466_.jpg

https://www.amazon.com/dp/B0BY25F4YW

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok