En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 5.492 mesaj var

8 hours ago, wazzap said:

@TiesTorNVestel? AKPli misin? :baba:

vesteli pek sevmem ama evimdeki her şey vestel :lol: çünkü en yakın çocukluk arkadaşım vestelde orta-üst düzey yöneticilerden biri, dolayısıyla her ürünlerini neredeyse yarı yarıya indirimli alıyorum ve bir sorun olduğunda başım ağrımıyor.

yarimpower, SEP, wazzap and 1 other beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
45 minutes ago, SEP said:

Bunun ucuz çin malı versiyonundan aldım 3-5 derece farketti bende. Bu bile beklentimin üzerinde.

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

10 yıldır kurutma makinası kullanıyoruz, aslında Hanım çocuk doğmadan önce baskı yapmış ben de burun kıvırmıştım. Şu anda inanılmaz memnunuz, 10 yıldır sürekli çalışan durmayan bir Bosch kurutma makimanız var sadece 1 tshirtüm sanki 1 beden çekti, onun dışında ne yıpratma ne tüylenme tespit etmedim. Özellikle gömleklerimde fark yaratıyor alet:D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 hours ago, escape said:

10 yıldır kurutma makinası kullanıyoruz, aslında Hanım çocuk doğmadan önce baskı yapmış ben de burun kıvırmıştım. Şu anda inanılmaz memnunuz, 10 yıldır sürekli çalışan durmayan bir Bosch kurutma makimanız var sadece 1 tshirtüm sanki 1 beden çekti, onun dışında ne yıpratma ne tüylenme tespit etmedim. Özellikle gömleklerimde fark yaratıyor alet:D

Üretim yeri nedir? Almanya çıkışlıysa şaşırmadım. Bundan önceki A++++++++++ olmayan, manuel ekranlı (bir ibre sağa gidiyor sadece), manual programlı Made In Germany Bosch bulaşık makinesinin performansını Samsung'da da, yeni TR montajlı A+++++++++++++ Bosch makinede de göremedik. :facepalm:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
17 hours ago, Peregrine said:

Üretim yeri nedir? Almanya çıkışlıysa şaşırmadım. Bundan önceki A++++++++++ olmayan, manuel ekranlı (bir ibre sağa gidiyor sadece), manual programlı Made In Germany Bosch bulaşık makinesinin performansını Samsung'da da, yeni TR montajlı A+++++++++++++ Bosch makinede de göremedik. :facepalm:

Selam, evet Almanya ürertimi olanlardan, o zaman bunu sorgulamıştım :) Kısacası pratiklik açısından güzel öneri Kurutma Makinesi:)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Made in germany olayı da palavra. Tüm bosch beyaz eşyalarım 10 yıl dolmasıyla çöpe döndüler. 7. yılda dolan garantileri ile arızalar baş göstermeye başladı. 10 yıl itibariyle artık daha da evime bosch marka birşey sokmam. Tamamını made in germany olanlardan almama rağmen başıma gelenler zaten beni bezdirdi. Daha da yerli olmayan beyaz eşya almam. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

evde minik JBL Flip 5 bluetooth hoparlör ile takılıyordum.. karıncalandım ve dedim yeni büyük bişiler alayım..

salon ve balkon için şunu

blk.jpg

https://www.hepsiburada.com/blaupunkt-ls720-kablosuz-bluetooth-stereo-80w-hoparlor-siyah-p-HBCV00004QQ1D9?magaza=Technofashion Global

teras için de bunu aldım..

lg.jpg 

https://www.hepsiburada.com/lg-xboom-xl9t-1000-w-karaoke-bluetooth-hoparlor-pm-HBC00006SI25H

LG Xboom olan tamamen pavyon ürünü :mrgreen: Işıklar mışıklar falan.. Millet sarhoş olunca eğlenir herhalde, bilmiyorum.. Teknik özelliklerine de pek bakmadım açıkçası.. Al gitsin NFZ diyip aldım.. Tamamen görsel ortam ürünü yani..

Blaupunkt olan fena değil.. Hem tarzı güzel hem teknik özellikleri fena durmuyor.. Salonda hoş durdu.. Sesi de hiç fena değil..

SEP and Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 12/31/2024 at 15:47, NoFlyZone said:

evde minik JBL Flip 5 bluetooth hoparlör ile takılıyordum.. karıncalandım ve dedim yeni büyük bişiler alayım..

salon ve balkon için şunu

blk.jpg

https://www.hepsiburada.com/blaupunkt-ls720-kablosuz-bluetooth-stereo-80w-hoparlor-siyah-p-HBCV00004QQ1D9?magaza=Technofashion Global

teras için de bunu aldım..

lg.jpg

https://www.hepsiburada.com/lg-xboom-xl9t-1000-w-karaoke-bluetooth-hoparlor-pm-HBC00006SI25H

LG Xboom olan tamamen pavyon ürünü :mrgreen: Işıklar mışıklar falan.. Millet sarhoş olunca eğlenir herhalde, bilmiyorum.. Teknik özelliklerine de pek bakmadım açıkçası.. Al gitsin NFZ diyip aldım.. Tamamen görsel ortam ürünü yani..

Blaupunkt olan fena değil.. Hem tarzı güzel hem teknik özellikleri fena durmuyor.. Salonda hoş durdu.. Sesi de hiç fena değil..

Blaupunkt ne kadar asilse lg olanda bir o kadar tipsizmiş. :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
8 minutes ago, SkyWarrior said:

XBOOM direk çin keranesi işi. Leş gibi birşey. Ama eğlencelik durur bir kenarda. 

O tip cihazlar zaten kafa bir dünya hop hop kop kop ortamlarında lazım. Ortama destek vermesi için üretiliyorlar. :mrgreen:

SkyWarrior beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
27 dakika önce, Definitive said:

O tip cihazlar zaten kafa bir dünya hop hop kop kop ortamlarında lazım. Ortama destek vermesi için üretiliyorlar. :mrgreen:

Benim eski spor salonunda vardı bu tip samsungun müzik seti öküz gibisinden ama dev gibiydi uğul uğul odun gibi bir sesi vardı bass falan ama kütük gibi ses benim evdeki 50 yıllık sony müzik seti kadar bile iyi değildi sesi..

Hatta üşenmedim resmini buldum ahanda buydu:

toih03u.jpg

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 saat önce, Definitive said:

Aynen öyle :mrgreen:

Devran döner de bir gün bizim siyasi görüş iktidara gelirse arabanın üstüne bağlayıp bağdat caddesi turu atıcam bununla.. ver izmir marşını da asfasf

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
54 minutes ago, NoFlyZone said:

Aynen öyle :mrgreen:

Devran döner de bir gün bizim siyasi görüş iktidara gelirse arabanın üstüne bağlayıp bağdat caddesi turu atıcam bununla.. ver izmir marşını da asfasf

O yolun gidilebilir durumu yok. Hele ki Ekrem de gidip ihale iptallerini yaptıktan sonra 5'li çeteye ampüllerle aynı yöntemle pazarlık usülü iş vermeye başladı. Benim bile elim gitmez bunlara oy vermeye.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok