En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 5.469 mesaj var

52 dakika önce, Chronos said:

remastered god of war’u.

God of War Remastered'ı değil, God Of War 2018'i alacaksın; aman yanlış olmasın :D

god-of-war-4-ps4-z.jpg

Bu arada tüm PS4 disc oyunlarını PS5'te sorunsuz oynayabilirsin. Birçok PS4 oyunu da ücretsiz PS5 güncellemesi sunuyor. Misal Horizon Forbidden West'in PS4 Disc sürümünü alırsan, PSN üzerinden ücretsiz PS5 yükseltmesi yapabiliyorsun.

Coppermine and Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, Squall said:

10 yıldır falan eu roll bt hoparlör kullanıyorum baktım anker indirimde 24 saat pil ömrü vs yapıştırdım aldım:

9cj3lkb.jpg

Link neydi ? Link emekti....  :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

5600x işlemcim  6core 12izlek iyi bir işlemciydi ancak çoklu görev işlerine girişince yetersiz kaldığı noktalar olmaya başlamıştı , bir de video encode/decode işlerine daha güçlü birşeyler ararken 5700x3d 'ye karar kıldık. Tabii yanında da daha iyi soğutması için Thermaltake Assasin Spirit v2 (çift fanlı) da almak gerekti. Günün sonuna kaçan yine bize oldu :)

5700x3d: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CV3THZC7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Arctic mx6 macun: https://www.amazon.com.tr/dp/B09VDL3CW6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Thermaltake Assassin Spirit 120 PLUS V2: https://www.thermalright.com/product/assassin-spirit-120-plus-v2/    (pazarama'dan almıştım stokda görünmüyor şu an)

TatanQa tarafından düzenlendi
Squall beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
25 dakika önce, Squall said:

HB de 1100 tl.

12 dakika önce, Definitive said:

Amazon'da 1384 TL (Kırmızı) Hepsiburada'da 1099 TL (Siyah)

Nasıl Amazon daha ucuz oluyor?

Tamam vurmayın agalar , şayze , altta indirimli yazıyormuş görmedim. Vallahi hb özürlüyüm , amazona fena kaptırmışım... :cici:

5o95z10.png

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
9 hours ago, Squall said:

10 yıldır falan eu roll bt hoparlör kullanıyorum baktım anker indirimde 24 saat pil ömrü vs yapıştırdım aldım:

9cj3lkb.jpg

Ben de alicam bi tane BT hoparlör ama kullanmak için sebebim yok🙃 özeniyorum bayaa

Apaçi gibi sokakta gezegen fln açarım

infestor tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 hours ago, infestor said:

Ben de alicam bi tane BT hoparlör ama kullanmak için sebebim yok🙃 özeniyorum bayaa

Koli bantıyla bisiklete bantlanıp cıstak cıstak gezilebilir, Eye of the Tiger çalarken ön kaldırılabilir. :facepalm: :lol:

TatanQa and wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 2024-12-17 at 10:57, Najaz said:

God of War Remastered'ı değil, God Of War 2018'i alacaksın; aman yanlış olmasın :D

god-of-war-4-ps4-z.jpg

Bu arada tüm PS4 disc oyunlarını PS5'te sorunsuz oynayabilirsin. Birçok PS4 oyunu da ücretsiz PS5 güncellemesi sunuyor. Misal Horizon Forbidden West'in PS4 Disc sürümünü alırsan, PSN üzerinden ücretsiz PS5 yükseltmesi yapabiliyorsun.

Dun aldim basladim oynamaya, kralmis gercekten. 😁 Basta uzuntuluydu yenge vefat etmis, velet kendini ispatlama pesinde vs. 🥹Gameplay cok basarili.

play station portal kafami kurcaliyor, alsam deger mi diye. Yorumlar karisik, ozellikle baglanti konusunda. Ev baglantim da oyle aman aman iyi degil ama fiber kaldirir herhalde.

Chronos tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
9 saat önce, Chronos said:

play station portal kafami kurcaliyor, alsam deger mi diye. Yorumlar karisik, ozellikle baglanti konusunda. Ev baglantim da oyle aman aman iyi degil ama fiber kaldirir herhalde.

Acayip gereksiz bir cihaz bence... Evde TV'de oynamak varken bu cihazi almanin bir anlami oldugunu dusunmuyorum... Ne bileyim evde 2. TV mi yok ya da yatakta oyun mu oynanacak yani... :] Disarida veya seyahatte oynarim diye dusunuluyorsa da ben olsam gider Switch alirim... Cunku bunun evdeki PS5'e uzaktan baglanmasi disinda bir olayi yok ve o da problem... Ev icinde bile sikintili baglanti konusu... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@JardeL ile aynı fikirdeyim. Neden olduğunu hiçbir şekilde anlamadığım bir cihaz. Kendi başına bir işe yaramıyor, illa ki evdeki konsola bağlanacak. Switch / Steam Deck / ROG Ally veya benzeri bişey olsa belki (hatta PS Vita bile olur) ama Portal çok lüzümsuz. "Evin içinde her yerde, hatta tuvalete girince falan da oyun bakarım" deniyorsa telefondan RemotePlay falan denenebilir, en azından evdeki bağlantı nasıl az çok fikir edinmiş olunur @Chronos. RemotePlay'in yoklukta gideri var bu arada, eğer düzgün bi bağlantı varsa iş görüyor. Hatta işi büyütüp telefona takılan DualSense adaptörlerinden alıp telefonu da üzerine takıp öyle bile kullanılır (PS5 alsam kesin yaparım dediğim ama İçişleri Bakanı'ndan izin alamadığım için engellenen planlar :mrgreen:).

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, SEP said:

@JardeL ile aynı fikirdeyim. Neden olduğunu hiçbir şekilde anlamadığım bir cihaz. Kendi başına bir işe yaramıyor, illa ki evdeki konsola bağlanacak. Switch / Steam Deck / ROG Ally veya benzeri bişey olsa belki (hatta PS Vita bile olur) ama Portal çok lüzümsuz. "Evin içinde her yerde, hatta tuvalete girince falan da oyun bakarım" deniyorsa telefondan RemotePlay falan denenebilir, en azından evdeki bağlantı nasıl az çok fikir edinmiş olunur @Chronos. RemotePlay'in yoklukta gideri var bu arada, eğer düzgün bi bağlantı varsa iş görüyor. Hatta işi büyütüp telefona takılan DualSense adaptörlerinden alıp telefonu da üzerine takıp öyle bile kullanılır (PS5 alsam kesin yaparım dediğim ama İçişleri Bakanı'ndan izin alamadığım için engellenen planlar :mrgreen:).

Kimsede anlamadı zaten.

Sony nin switche özenmesi bence ama alakası yok. Nintendo bütün hepsine konsol işinin nasıl olması gerektiğini gösterdi. 

14 saat önce, infestor said:

BT hoparlör her türlü kullanılır. Kullanım yolları pratikte sınırsız gibi birşey.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 saat önce, JardeL said:

Acayip gereksiz bir cihaz bence... 

Kesinlikle aynı fikirdeyim.. 10K ya satılırken daha önce bir iki alışveriş yaptığım bir Letgo kullanıcısından rica minnet 6K'ya aldım.. Yatarken, s.ç.rken de oynarım kafasıyla.. Asla ama asla bir dualsense konforunda değil.. Ağır, göz yoran, bağlantı problemleri olan bir alet.. Fikir güzel ama maalesef uygulamada karşılığını bulmamış..

Allahtan sonra yine letgo'da başka birine 9K ya sattım da en azında bir ticari başarım olmuş oldu :bigstar: 

Chronos and Najaz beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler o zaman birkac gune boxing week basliyor, o zaman indirime girerse veya karta puan vs olursa ve kosulsuz iade varsa alir denerim ps portal nasil diye. Cunku baktim cok ama cok sayida serzenis var baglanti sikintisi yuzunden. Yoksa ps5’in acik kalma zorunda olmasi sorun degil bana gore, cok az oyuna ayiracak vaktim oluyor onda da yatakta koltukta yayilarak oynayabilirsem harika olur. Gecenlerde Nintendo Oled switch $305’e geliyordu almadim, oyunlari pek hitap etmemisti. Walmart’ta 2 gunde stoklari erittiler zaten, muazzam fiyatti. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok