Mesaj tarihi: Aralık 8 Avize arayışım sürüyor. https://www.cursedhardware.com/topic/4939-avize-alınacak-tavsiyelere-yorumlara-açığım/#comment-127844 Daha önce aldığım faciaydı. Led istemediğm için yine yine benzer bir ürün aldım. . https://metanoyalighting.com/urun/isolde-4-kure-sarkit/ . Bu sefer ölçüler tam (Dikey kolu biraz kısaltacağım) Henüz takmadım. Ne zaman takarım belli değil. ........................................................................................................................ Tuvalet için harekete duyarlı çöp kutusu aldım. Şu aşağıdakinden var , kurtulmak için can atıyorum. Amazon'dan şunu aldım. https://www.amazon.com/EKO-Automatic-Bathroom-Touchless-Waterproof/dp/B0CWL5PBQP?ref_=ast_sto_dp&th=1 Ocak'ta elime geçecek. Plastik , ikea ürünlerine benziyor sanırım ,kalem pille çalışıyor içinde hafif yanan mor ışık var. Aldığımda 25 dolardı şimdi 29 olmuş. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 8 30 minutes ago, Altan Yoklar said: Avize arayışım sürüyor. ben de avize bakiyorum. sunun gibi bisey alip gecicem Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 8 7 saat önce, infestor said: ben de avize bakiyorum. sunun gibi bisey alip gecicem Çok alçak değil mi? Göz hizasında , rahatsız etmez mi ? Köşeye asılırsa çok sorun olmaz gerçi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 Kablosuz kulaklık alacağım, arkadaşım abi paraya kıy (12k gibi) Sony WH-1000XM5 al diyor. Kendisine de almış bir süre önce, çok övdü. Biraz gazla çalışan bir bünyedir. (Stardust, Jackjoker ) Var mı bunu aleti bilen? wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 2 hours ago, CandleGarden said: Kablosuz kulaklık alacağım, arkadaşım abi paraya kıy (12k gibi) Sony WH-1000XM5 al diyor. Kendisine de almış bir süre önce, çok övdü. Biraz gazla çalışan bir bünyedir. (Stardust, Jackjoker ) Var mı bunu aleti bilen? XM4 versiyonunu biliyorum, ses kalitesi olarak oldukça başarılıydı. Ama benim gibi koca kafalılar için biraz rahatsız gelebilir, denemek lazım. CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 6 saat önce, CandleGarden said: Kablosuz kulaklık alacağım, arkadaşım abi paraya kıy (12k gibi) Sony WH-1000XM5 al diyor. Kendisine de almış bir süre önce, çok övdü. Biraz gazla çalışan bir bünyedir. (Stardust, Jackjoker ) Var mı bunu aleti bilen? Sony kulaklık pişmanlıktır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 5 saat önce, SEP said: XM4 versiyonunu biliyorum, ses kalitesi olarak oldukça başarılıydı. Ama benim gibi koca kafalılar için biraz rahatsız gelebilir, denemek lazım. Arkadaş getirecek, deneyeceğim. PC'de bluetooth makul mü peki? Görebildiğim kadarıyla başka bir kablosuz bağlanma imkanı yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 PC'de deneme imkanım olmadı, telefonda denemiştim. O yüzden Bluetooth ve PC durumunu bilemiyorum pek. XM5'de durumu nasıldır emin değilim ama XM4 için PC'de Bluetooth ile fazla gecikme olduğunu söylemişler: https://www.rtings.com/headphones/reviews/sony/wh-1000xm4-wireless CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10 Bende XM3 var. Android telefonlarda ve desteklenen medya oynatıcılarda LDAC kullandığınız zaman ses kalitesi tatmin edici. Gürültü engelleme özelliğini hiç kullanmadığım için yorum yapmayacağım ancak okuduğum kadarıyla kullananlar bu konuda Sony'nin üstüne yok diyorlar. CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10 On 09/12/2024 at 6:00 PM, CandleGarden said: Kablosuz kulaklık alacağım, arkadaşım abi paraya kıy (12k gibi) Sony WH-1000XM5 al diyor. Kendisine de almış bir süre önce, çok övdü. Biraz gazla çalışan bir bünyedir. (Stardust, Jackjoker ) Var mı bunu aleti bilen? XM6 ufukta göründüğü için (CES de bile tanıtılabilir ama muhtemelen şubat mart) ben almadım hocam. Yoksa güzel kulaklık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10 Bu aralar yine parfumlere sardim... Tom Ford - Oud Minerale Bu blind buy, yani denemeden aldim sadece yorumlara bakarak... Hosuma gitti bu, Black Orchid gibi "bogucu" bir yogunlugu yok... Jean Charles Brosseau - Thé Brun Bunu 2. kez alisim... Bunu da ilk aldigimda denemeden, tamamen parfumoru icin almistim... Parfum Pierre Bourdon imzali... Bilenler bilir, bu abimiz Green Irish Tweed, Coolwater (ki GIT cakmasi denebilir), Kouros gibi pek cok efsane kokuya imza atmistir.. Ama benim en cok ilgimi ceken sey bu abimizin Creed'in parfumlerini arkaplanda dizayn eden kisi oldugu iddiasi, kitabi dahi var... Creed'in tum kokulari muhtesemdir, farkli markalar tarafindan benzerleri/ucuz klonlari yapilmistir... Neyse cok uzattim, bu parfum de kendine ozgu bir parfum, fiyati da gorece ucuz... Deneme sansiniz varsa Creedleri deneyin derim, fiyatlar yuksek evet ama muhtesem kokular... Millesime Imperial, Himalaya, Virgin Island Water, Erolfa vs vs ... Ah ah, eski gunler geldi aklima, manyak gibi ugrasirdim bunlarla daha parfum lobisi yurtdisi yasagi getirtmeden... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 09:45 Bunu aldım.. Ölmeden son bir defa daha görelim Chronos and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 09:48 aga €240'a bilet mi olur ya. €100'ya wacken open air'e gitmisligim var. cok abartmislar bilet fiyatini Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 10:13 maalesef.. memlekette ucuz bişi kalmadı.. ederi üstü fiyatlarla adam s.kmeyi de çok iyi biliyoruz vesselam.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 14:01 Kendime yeni yıl hediyesi aldım Sony Vario-Tessar T* FE 24-70 mm F4 ZA OSS Squall, yarimpower, Atrin and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 05:10 ps5 disc edition - baktim yaninda fortnite veren ile fiyat ayni fortnite veren paketi aldim. Fortnite menuleri inanilmaz kullanissiz ya da bananoyle geldi bilmiyorum ama guzel oyun gercekten. Kontrollere biraz daha alisabilirsem keyifli olacak. gta5 online aldim, dolan dur gorev yap iste ayni. Gta6 bir an once ciksa da keyfine varsak. Elden ring aldim ilk boss’u 3. denemede kesemeyince kapadim sinirlenip, bu oyun boyle ilerliyorsa isimiz var valla. god of war ragnarok aldim, guzel tabi cinematic izlemesi ama ne bileyim beni sarmadi pek. Zamanla daha iyi olur sanki, cok ovuyor herkes. Oyun dunyasina uzak kaldim son birkac yildir, bizim ufaklik dogdu ulke degistirdik okul vs. sunu al mutlaka kacmaz dediginiz bir oyun varsa haber verin lutfen. Squall and Najaz beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 05:59 48 dakika önce, Chronos said: ps5 disc edition - baktim yaninda fortnite veren ile fiyat ayni fortnite veren paketi aldim. Fortnite menuleri inanilmaz kullanissiz ya da bananoyle geldi bilmiyorum ama guzel oyun gercekten. Kontrollere biraz daha alisabilirsem keyifli olacak. gta5 online aldim, dolan dur gorev yap iste ayni. Gta6 bir an once ciksa da keyfine varsak. Elden ring aldim ilk boss’u 3. denemede kesemeyince kapadim sinirlenip, bu oyun boyle ilerliyorsa isimiz var valla. god of war ragnarok aldim, guzel tabi cinematic izlemesi ama ne bileyim beni sarmadi pek. Zamanla daha iyi olur sanki, cok ovuyor herkes. Oyun dunyasina uzak kaldim son birkac yildir, bizim ufaklik dogdu ulke degistirdik okul vs. sunu al mutlaka kacmaz dediginiz bir oyun varsa haber verin lutfen. Fortnite klavye mouse destekliyor zaten ps5 de. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 10:10 4 saat önce, Chronos said: sunu al mutlaka kacmaz dediginiz bir oyun varsa haber verin lutfen. PS Plus Extra abonelik alabilirsin. Katalogda Ghost of Tuşuşima, Last of Us Part I, God of War 2018, Returnal, Days Gone, Death Stranding gibi birçok sağlam oyun var. Özellikle Ragnarök oynamadan önce 2018'deki God of War'ı oynamanı da tavsiye ederim. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:20 4 saat önce, Najaz said: PS Plus Extra abonelik alabilirsin. Katalogda Ghost of Tuşuşima, Last of Us Part I, God of War 2018, Returnal, Days Gone, Death Stranding gibi birçok sağlam oyun var. Özellikle Ragnarök oynamadan önce 2018'deki God of War'ı oynamanı da tavsiye ederim. @Najaz Hocam ben dun bir halt ettim, elden ring’i yuklerken plus aktive etmeniz lazim $90kusura yillik kampanya var gorunce ictigim birkac biranin vermis oldugu yetkiye dayanarak essential aldim. Simdi de yukselteyim dedigimde $60 istiyor, bence cok, degmez o kadar sanki. Essential’dan extra’ya hesapli bir sey yakalarsam alayim. Ragnarok oynarken garip geldi biraz haklisin, once olanlari bilerek iynamak daha iyi olurmus. @Squall Harika haber cok tesekkurler, aksam deneyecegim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 10:04 @Chronos hocam god of war ragnarok'dan önce god of war 2018'i oynayın bence. hikayaler bağlı birbirine. başlarda biraz cinematic oluyor evet ama MGS4 gibi değil Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:30 (düzenlendi) 4 saat önce, Atrin said: @Chronos hocam god of war ragnarok'dan önce god of war 2018'i oynayın bence. hikayaler bağlı birbirine. başlarda biraz cinematic oluyor evet ama MGS4 gibi değil @Atrin Dostum sagol bakiyorum hemen. Disc versiyonu ps5’te yok, ps4 var her yerde ama ps4 disci ps5’ta calismiyor galiba. 😢 Online az daha pahali oluyor ama online alirim olmadi. PS Portal diye handheld bir cihaz varmis, ona sardim guzele benziyor alsam mi diyorum bu ayin 27’si boxing dayde belki duser fiyati. 😁 dün 14:31 Chronos tarafından düzenlendi eben Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:50 (düzenlendi) 19 dakika önce, Chronos said: @Atrin Dostum sagol bakiyorum hemen. Disc versiyonu ps5’te yok, ps4 var her yerde ama ps4 disci ps5’ta calismiyor galiba. 😢 Online az daha pahali oluyor ama online alirim olmadi. PS Portal diye handheld bir cihaz varmis, ona sardim guzele benziyor alsam mi diyorum bu ayin 27’si boxing dayde belki duser fiyati. 😁 Ultra deluxe diamond plus ultimate üyelik al bence yoksa bu tarz eski ve iyi oyunları toparlaman çok masraflı ve zor olur. Üstüne 60 dolar verceksin 1 yıllık değil mi? Her ay değil yani? Olmadı biraz daha bira iç rahat olur dün 14:50 Squall tarafından düzenlendi Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce (düzenlendi) 1 hour ago, Chronos said: @Atrin Dostum sagol bakiyorum hemen. Disc versiyonu ps5’te yok, ps4 var her yerde ama ps4 disci ps5’ta calismiyor galiba. 😢 Online az daha pahali oluyor ama online alirim olmadi. PS Portal diye handheld bir cihaz varmis, ona sardim guzele benziyor alsam mi diyorum bu ayin 27’si boxing dayde belki duser fiyati. 😁 Hocam sanırım ps4 diski ile ps5'de oynayabiliyorsun https://www.playstation.com/en-us/staying-connected-to-ps4-and-ps5/#:~:text=Play PS4 games on PS5,on disc* or digital formats. edit: oynanıyormuş hocam https://www.youtube.com/watch?v=zDx5G4_WkL4&ab_channel=YourSixStudios 23 saat önce Atrin tarafından düzenlendi Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce 3 dakika önce, Atrin said: Hocam sanırım ps4 diski ile ps5'de oynayabiliyorsun https://www.playstation.com/en-us/staying-connected-to-ps4-and-ps5/#:~:text=Play PS4 games on PS5,on disc* or digital formats. edit: oynanıyormuş hocam https://www.youtube.com/watch?v=zDx5G4_WkL4&ab_channel=YourSixStudios Şimdi farkettim benim ps5 e hiç disk takmadım çalışıyormu acaba Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce @Squall @Atrin Ben de baktim simdi ps4 oyunlarinin neredeyse tamami calisiyormus ps5’ta. Tamam bakarim o zaman reyona ne var ne yok, kesin aliyorum remastered god of war’u. @Squall Yillik $60 ilave istiyor Essential’dan yukseltmek icin. Bence cok, 9 tane whopper menu alir gomerim o paraya. 😁 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş