Mesaj tarihi: dün 18:26 Schneider UPS geldi. Online ups ler de olduğu gibi tabi ki fan sesi her daim var. ancak cihazı farklı bir odaya koyup odamın elektriğine bağladım. İlk izlenimlerim klasik Schneider kalitesi işte. söylenecek çok bir şey yok. İşini kaliteli yapan bir alet. Benim gibi elektrik konusunda sıkıntılı olan yerlerde ilk tercih edilmesi gereken ürün diyebilirim. TiesTorN and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 18:56 ups konusunda schneider/apc'den şaşmamak lazım zaten. diğer markaların nerdeyse hepsi ucuz etin yahnisi durumunda. 3 kuruş fazla veriyorum kafam rahat. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce Son günlerde Antalyada sürekli yağmur yağıyor vs.. Daha önce söylediğim gibi regülatör kullanıyorum hemen hemen hiç devreye girdiğini duymamıştım ama ilk kez bugün alet coştu voltaj dalgalanmalrında sürekli çat çut sesler çıkartıyor vs demek çalışıyormuş Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş