Mesaj tarihi: Pazar günü saat 12:54 52 dakika önce, Definitive said: Evet doğrudur. Alış veriş sonrası detaylı bir şekilde ikisi de email ile geliyor Amazon’dan. Aynı anda iki kampanya da geçerli mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 13:43 Geçenlerde aldığım Pioneer DV-717 için Aliexpress'ten altın rengi ayaklar aldım. Kendi üzerinde gelenler siyahtı. Bu ayaklar, ön paneldeki yazıların rengiyle daha uyumlu oldu yarimpower and Coppermine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 14:03 5 hours ago, Definitive said: Lego görmüşken ben de ufak bir set yaptım kendime : Bendekiler de bunlar X-Wing'in kanadı da çıkmış Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 20:18 7 hours ago, Omfs said: Aynı anda iki kampanya da geçerli mi ? Maillerden anladığım kadarıyla geçerli. 100 kartuşu talep ettikten sonraki 12 ay boyunca indirim geçerli oluyor. Çok kahve içen bir aile için kartuş ücretlerindeki indirim ve bedava kartuşlarla makina bedavaya gelmiş oluyor. Omfs beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 02:02 Havaalanında mağazam 2 tane kafenin arasında ikisindede la cimbali makineler var onlardan içiyoruz sağolsunlar heryerden kahve yağdırıyorlar. Not: Artık kafein bana etki etmiyor. Omfs beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 06:15 Kafein bana öğrencilik yıllarımdan beri etki etmiyor. Yok kahve içtim uykum kaçtı, konsantrasyonum arttı ..vb hiç böyle etkileri yok. Su içmekle arasındaki fark lezzeti. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 07:01 Pentium 3 Tualatin sistemi kuracağım kasayı aldım sonunda. Pek period correct sayılmasa da, çok yakışıklı kendisi Lenovo ThinkCentre M72e yarimpower, wazzap and Omfs beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 07:02 Hobiden istifçiliğe geçiş.... Chronos, Mono, Omfs and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 07:04 1 dakika önce, wazzap said: Hobiden istifçiliğe geçiş.... Çocuk heves etmiş işte, ses etme wazzap, Mono and Omfs beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 07:56 Pentium Pro işlemci benim gördüğüm en ilginç işlemciydi kesinlikle, 90’lı yıllarda server olarak iki sistem toplamıştım bunlarla, kredi kartı gibi bir şeydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 08:06 7 dakika önce, T800 said: Pentium Pro işlemci benim gördüğüm en ilginç işlemciydi kesinlikle, 90’lı yıllarda server olarak iki sistem toplamıştım bunlarla, kredi kartı gibi bir şeydi. Abi Pentium PRO kadar olmasa da, bu kasaya da özel bir işlemci girecek: Pentium III-S 1400 (SL5XL) Tualatin Bu işlemci Pentium 3 serisinin en tepe modeli. Normal Tualatin'lerde 256K L2 bellek varken bunda tam 512K L2 bellek var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 12:00 Abi Pentium PRO kadar olmasa da, bu kasaya da özel bir işlemci girecek: Pentium III-S 1400 (SL5XL) Tualatin Bu işlemci Pentium 3 serisinin en tepe modeli. Normal Tualatin'lerde 256K L2 bellek varken bunda tam 512K L2 bellek var.Farklı bir macera olsun dersen, şunlar da var İkili olan Pentium II (P6) Xeon (sanırım ilk xeon, 100 MHz veri yolu, 450 MHz hız ve 1 MB L2 cache'li versiyon) en sondaki AMD Opteron 8435, kod adı İstanbul olan Opteron serisin en tepe işlemcisi 2.6GHz ve 6 çekirdekli. İlk fotodaki potburi içinde de güzel bişeyler var Sent from my PGT-N19 using Tapatalk Najaz, Squall, yarimpower and 3 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce kullandığım Tunçmatik 3KVA Online UPS de yaşadığım arızalardan bıktığım için bu sefer artık çıtayı yukarı çıkarıyım dedim. Şeytana uydum, Schneider SPM Series 3KVA Online satın aldım. Cuma günü gelecek. bunun yanında ayrıca, mevcutta kullandığım Steelseries Rival 710 ( FPS oyunları ve hızlı oyunlar ) yanına, World of Warcraft da, World of Warships de, Diablo 2-3-4 ve benzerlerinde kullanmak üzere Razer Naga V2 Pro aldım Razer-Naga-v2-Pro wazzap and T800 beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce (düzenlendi) Elektriksel sorunlardan tamamen kurtulmuşsun hocam, hayırlı olsun. Bunun 3x fazlasını verip 8 kollektör ve 4 x 200 jel akü ve 5.5kva invertör'lü bir güneş enerji sistemi kursan TEDAŞ'ın grid'inden komple çıkıp 8 yıl falan arkana bakmazdın. (bkz ekstrem çözümler insanı/ macerayı seven adam) 😅 15 saat önce Peregrine tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce 1 hour ago, jackjoker said: kullandığım Tunçmatik 3KVA Online UPS de yaşadığım arızalardan bıktığım için bu sefer artık çıtayı yukarı çıkarıyım dedim. Şeytana uydum, Schneider SPM Series 3KVA Online online ups almanın özel bir sebebi mi var? apc'nin line interactive ups'leri de gayet başarılı çünkü, geçen ay aldım 2200va'lık apc bunun 1/4 fiyatına ve aşırı memnunum. 53 minutes ago, Peregrine said: Elektriksel sorunlardan tamamen kurtulmuşsun hocam, hayırlı olsun. Bunun 3x fazlasını verip 8 kollektör ve 4 x 200 jel akü ve 5.5kva invertör'lü bir güneş enerji sistemi kursan TEDAŞ'ın grid'inden komple çıkıp 8 yıl falan arkana bakmazdın. (bkz ekstrem çözümler insanı/ macerayı seven adam) valla yaşadığım ortam uygun olsa ben de girişirim böyle işlere. ilk giriş biraz tuzlu ama sonradan amorti ediyor her türlü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce (düzenlendi) 11 saat önce, TiesTorN said: online ups almanın özel bir sebebi mi var? apc'nin line interactive ups'leri de gayet başarılı çünkü, geçen ay aldım 2200va'lık apc bunun 1/4 fiyatına ve aşırı memnunum. valla yaşadığım ortam uygun olsa ben de girişirim böyle işlere. ilk giriş biraz tuzlu ama sonradan amorti ediyor her türlü. bulunduğum yer Ankaranın en iyi semtlerinden biri olmasına rağmen aşırı şekilde elektrik sıkıntısı yaşanıyor. günde 10 kez elektrik gidip geldiği oluyor. Üstelik elektrik de öyle düz gidip gelmiyor. voltaj sürekli az. bu yüzden uzun yıllardır "Online" kullanıyorum. sürekli devrede olduğu için herhangi bir düzensizlik yaşamadım. Line interactive de kullandım ama düşük voltajlarda sürekli tak tak devreye girmesi bulunduğum bölgeye uygun olmadığını gösterdi. APC de Schneider üretimi zaten kalitelidir. 3 saat önce jackjoker tarafından düzenlendi stardust and T800 beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce Neredeyse tamamen FPS ilgim olduğundan mouse olarak elime en uygun Zowie EC3-CW aldım ben de artık bu Çin mouselarından baya sorunla karşılaştığımdan. Hakikaten taş gibi ürün, katiyen maceraya girmemek lazım. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce 12 saat önce, TiesTorN said: online ups almanın özel bir sebebi mi var? apc'nin line interactive ups'leri de gayet başarılı çünkü, geçen ay aldım 2200va'lık apc bunun 1/4 fiyatına ve aşırı memnunum. valla yaşadığım ortam uygun olsa ben de girişirim böyle işlere. ilk giriş biraz tuzlu ama sonradan amorti ediyor her türlü. Tam olarak korumayı sadece online ups sağlıyor sonuçta. O kadar param olsa bende alırdım. Evet çok pahalı ama imzadaki koruduğu donanıma bakarsak onlar çok daha pahalı. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce 12 hours ago, jackjoker said: bulunduğum yer Ankaranın en iyi semtlerinden biri olmasına rağmen aşırı şekilde elektrik sıkıntısı yaşanıyor. günde 10 kez elektrik gidip geldiği oluyor. Üstelik elektrik de öyle düz gidip gelmiyor. voltaj sürekli az. bu yüzden uzun yıllardır "Online" kullanıyorum. sürekli devrede olduğu için herhangi bir düzensizlik yaşamadım. Line interactive de kullandım ama düşük voltajlarda sürekli tak tak devreye girmesi bulunduğum bölgeye uygun olmadığını gösterdi. APC de Schneider üretimi zaten kalitelidir. Yakın oturuyoruz ve acını paylaşıyorum. Elektrik konusu rezalet burada jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 55 dakika önce 1 saat önce, MilesTeg said: Yakın oturuyoruz ve acını paylaşıyorum. Elektrik konusu rezalet burada Sorma başkan feci bura. Her yer escalade jeepler, maybach arabalar, g63 kaynıyor ama nedense trafolar 2. Dünya savaşı zamanından kalma gibi. Line UPS kullandığında sürekli devreye gir çık gir çık o role sesi online UPS in fan sesinden daha gıcık oluyordu. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 dakika önce 2 saat önce, Squall said: Tam olarak korumayı sadece online ups sağlıyor sonuçta. O kadar param olsa bende alırdım. Evet çok pahalı ama imzadaki koruduğu donanıma bakarsak onlar çok daha pahalı. bu arada link verdiğim sayfada dolar bazında fiyat yanlış yazılmış. o kadar da pahalı bir cihaz değil. TL olarak 13 bin TL ye denk geliyor. Ben çalıştığım kurumun anlaşmalı Elektrik firmasının referansı ile direkt Schneider dan alıyorum. son kullanıcıya satışları yok. ama amazonda vs 15 bin liraya bulunabiliyor cihaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş