Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 (düzenlendi) Motosiklet kaskımı yeniledim, LS2 Strobe aldım. Önceden de böyle önü açılan bir flip-up kask kullanıyordum. O kaskım yıpranınca daha küçük daha hafif ama önü açılmayan ve güneş vizörü olmayan düz bir modele geçtim. Evet küçük olması çok avantaj sağladı ama geri kalan herşeyinden nefret ettim ve yeniden flip-up bir kask aramaya başladım. LS2 Strobe fiyatına göre güvenli ve kullanışlı bir kask Şubat 11, 2020 Whooosh tarafından düzenlendi rammstein, pentaman, TatanQa and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 gayve aldim Squall, wazzap and TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Ben bu lafa niye bu kadar güldüm? :D Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 On 2/19/2017 at 7:54 AM, Whooosh said: İkinci el workstation aldım Dell T7600 Çift Xeon E5 2650 32GB DDR3. Nvidia Quadro 5000 2x 10K rpm 600gb SAS 1x 4TB 7200rpm sata 700$'a geldi. Ben bu bilgisayarı geçen sene bozdum. Çalışırken anakartın üstüne vida düşürdüm, bilgisayar dondu. Kapattım açtım, açılmadı. Sonra ne yaptıysam çalıştıramadım, 1 senedir de öyle yatıyordu. Geçen evde eşyaları düzenlerken gözüme battı, atmaya da kıyamadım dedim şuna bir anakart alayım da işyerine falan koyarım. Öyle standart anakartlar bunlara olmuyor illa kendi anakartını alacaksınız, Ebay'den 2. el bir anakart buldum aldım. Geçen gün aldığım yeni anakartı taktım ama çalışmadı, ram hatası verdi bu sefer. Muhtemelen ramler de önceki anakart ile birlikte cortladı. Normal DDR3'lerle de çalışmıyor, illa ECC sunucu ramlerinden olacak. Bilseydim ramler de gidik, hiç anakart işine girmezdim. Eğer ram almazsam bu sefer harcadığım para da boşa gidecek, en iyisi ram'de alayım diyerek gittim 40$'a ikinci el 8 tane 4GB DDR3 ECC ram aldım. 8 tane olmasının sebebi ise bellek bant genişliğini en verimli kullanabilmek için, çünkü bu işlemcilerin her birinde 4 bellek kanalı var. Sonra içime bir kurt düştü, "ya işlemciler de bozulduysa?" Battı balık yan gider, kaçan kaçtı zaten diyerek 2 tane de ikinci el E5-2690 işlemci aldım tanesi 75$'dan. Zaten bu sistem bundan daha hızlı ve yeni işlemcileri desteklemiyor. Hem de +1Ghz upgrade olmuş olacak. Yine çalışmazsa bu sefer benzin döker yakarım. Anlayacağınız eski araba alıp oto sanayiden çıkamayanlara döndüm Atrin, Thustu, Mono and 7 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Ohhhh Ties'e taş var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Fark, Ties'inki artık çalışıyor Thustu, wazzap and TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 1 saat önce, Whooosh said: Yine çalışmazsa bu sefer benzin döker yakarım. Yakma, bana yolla... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 2 hours ago, wazzap said: Ohhhh Ties'e taş var. @TiesTorN'un elinde hala 3770k ve 980 Ti yok mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 olay ne anlamadım evet bende hala emektar parçalar var Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 @rammsteinaraba mevzusu olay, pc değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 39 dakika önce, TiesTorN said: olay ne anlamadım evet bende hala emektar parçalar var Üstelik Kartal'a biniyorsun... TatanQa and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 O efsane Kartal'da kış lastikleri var mı? @TiesTorN Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 1 hour ago, wazzap said: O efsane Kartal'da kış lastikleri var mı? @TiesTorN yok Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 @rammstein Monitör önerisi şahane ki competitive diyebileceğim online fps oynuyorum(z) ama o monitör ve onu besleyecek kart toplamı 15-20k bulur sanki Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Durduk yere gaza gelip evdeki Anfi'yi değiştirdim. Eski anfiye 1200 lira verdi bir arkadaş bende coşup Pioneer 934 aldım. Evdeki projeksiyonun 4K olmaığını düşününce hala neden böyle birşey yaptım bilmiyorum:) TatanQa and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 8 saat önce, escape said: Eski anfiye 1200 lira verdi bir arkadaş Eski amfi neydi? Ben helalinden 1000 lira verirdim, keşke bana haber verseydin... TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 (düzenlendi) 9 saat önce, escape said: Durduk yere gaza gelip evdeki Anfi'yi değiştirdim. Eski anfiye 1200 lira verdi bir arkadaş bende coşup Pioneer 934 aldım. Evdeki projeksiyonun 4K olmaığını düşününce hala neden böyle birşey yaptım bilmiyorum:) Yeni amfi almak için 4k tek başına bir sebep değil ki. Bunun Atmos'u var, DTS:X'i var, yeni network özellikleri var vs. vs. Önceki amfi 6 yaşından fazlaise, bence iyi yapmışsınız hayırlı olsun. Şubat 14, 2020 ZvAnA tarafından düzenlendi escape beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Gittim mekanik pavyon klayvesi aldım: wazzap, Mono and TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Blue olsaydı kafa .ikerdi o. Kırmızının Türkiye'ye geldiğini bilmiyordum açıkçası. Hocam sen benden kahve alacakın bi ara. Görüşemedik bir daha. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Red cherry mx şu ana kadar en beğendiğim switch oldu. @Squall Hayırlı olsun, sade tasarımı gayet güzel. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Buda ses çıkartıyorda o çıt çıt sesi yok bunda tabii.. Bende düz inen çıtsız tuş seviyorum.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Klavye denilince oyun için de Ducky One 2 Mini var, mouse ve klavye arasındaki mesafeyi kısaltmak için küçük klavye isteyenler inceyelebilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Kendimi biraz şımartmak için epeydir kafamda kurcalayan monitör konusunda bir adım atarak, böyle bir şey almaya karar kıldım. Şu an kullandığım panel zaten büyüklük olarak 27" 16:9 böylece boydan bir kayıp olmadan yanlara doğruda bir genişleme olup 21:9 34" ekranım olmuş olacak. Bana artılarıysa Freesync 75HZ AH-IPS olması, hem oyun hem tasarım adı altında güzel bir upgrade olacağını düşündüm. Devir artık 2/4k devri olsa da grafik elde edeceğim diye 3000-4000liralık kart almak benim işime gelen bir şey değil pek. Benim göz zevkime bu şekilde de nispeten yeterli geliyor. Bunun haricinde 21:9 film ve multimedya deneyimide çok daha iyi olacağına inandım. https://www.lg.com/hk_en/monitor/lg-34WK500 emre666, Squall, SEP and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 (düzenlendi) Bende bundan aldım. Uzun yıllardır desktop kullanmıyordum. fiyatına göre özellikleri iyi. Herşeyi iyi mi yapıyor? Hayır ama bi şekilde yapıyor. https://www.lenovo.com/tr/tr/monitors/d24f Bide makinayı koydum ses için benim referans monitörleri kullanmaya içim elvermedi gittimi bide Logitech S120 1+1 Speaker aldım. Ses çıkıyor mu çıkıyor oyunda yola devam :). Şubat 18, 2020 argelfelhis tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 IPS monitor alırken de şuna dikkat edin renk önemli ise, 6 Bit+FRC mi yoksa direkt 8-Bit mi ? Güle güle kullanın bu arada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş